tasos9

αναβάθμιση από 9600GT σε 4770

Recommended Posts

καταρχήν ανέφερε αν θες τί Games παίζεις κ σε τί αναλύσεις...

σύμφωνα με τον προσωπικό μου rule of thumb όπου αναβάθμιση = τουλάχιστον 2πλασιασμός επιδόσεων, θεωρώ δεν είναι καλή αγορά...

η διαφορά επιδόσεων δεν είναι μεγάλη, αν δε κάνω λάθος 4770 έχει ίδιες επιδόσεις με 4850 αλλά με μικρότερη κατανάλωση, η οποία 4850 ανάλογα το σύστημα κ το game είναι 0-25% πρπ πιο γρήγορη από 9600...

κάνε λίγο υπομονή κ πάρε κάτι πιο δυνατό θα έλεγα εγώ...

Link to comment
Share on other sites

Τελικά μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μια NVidia κάρτα για Physics ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με μια ΑΤΙ για 3D?

Η 4770 στις περισσότερες των περιπτώσεων θα είναι κάπου στο 30-50% ποιο γρήγορη, ανάλογα το game, έναντι της 9600GT. Αν την θέλεις σαν ενδιάμεσο βήμα πριν πας σε κάποια κάρτα DX11, π.χ. τα Χριστούγεννα, δεν είναι καθόλου άσχημη επιλογή. Αν την θέλεις για ουσιαστική αναβάθμιση που θα σε κρατήσει για 1+ χρόνο θα σου πρότεινα κάποια 4870/GTX260+.

Link to comment
Share on other sites

yanni, γίνεται αλλά μονάχα στα xp και στα 7. Απλά θέλει σετάρισμα...

Ναι κάπου το είχα διαβάσει αυτό, αλλά υπήρχε ένα "αλλά" που σε έναν βαθμό το ακύρωνε σαν setup. Αν θυμάμαι καλά διάβαζα ότι, πέρα του σεταρίσματος, σε άλλα games δούλευε, σε άλλα δεν δούλευε, σε άλλα δεν δούλευε ικανοποιητικά και γενικά τέτοιες ιστορίες. Θέλω να πω ότι δεν είναι και plug and play όπως θα ήταν ένα setup με δύο Nvidia κάρτες.

Link to comment
Share on other sites

Δε περιμένεις να κάνεις 100% τη δουλειά σου από μια υβριδική λύση και μάλιστα με 2 drivers για κάρτες γραφικών. Σαν προοπτική αξίζει, εφόσον έχεις μια spare nVidia από 8800 GT και πάνω.

Sorry, για το offtopic!

Link to comment
Share on other sites

Δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Για να μείνεις κάτω ή κοντά στα 100? ή θα πρέπει να ψάξεις για προσφορά ή για μεταχειρισμένο ή να περιμένεις 3-4 μήνες μέχρι να βγουν νέα μοντέλα ή να πέσουν οι τιμές στα παλιά.

Για κάτω από 100? υπάρχει και μια overclocked 4850 της MSI με 1Giga RAM, αν και η MSI εμένα στις κάρτες γραφικών δεν μου πολύ αρέσει. π.χ. η εν λόγω 4850 δεν έχει TV out (θα κόστιζε πολύ το βυσματάκι).

Link to comment
Share on other sites

π.χ. η εν λόγω 4850 δεν έχει TV out (θα κόστιζε πολύ το βυσματάκι).

Δεν χρειάζομαι tv-out, hdmi πιο πολύ, αλλα δεν είναι απαραίτητο.

Αυτό που θέλω είναι αρκετά καλές επιδόσεις στην ανάλυση μου.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now