tasos9

Πρόβλημα εγκατάστασης Windows 7 RC1

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους. Σήμερα κατέβασα τα Windows 7 RC1 64-bit, και προσπάθησα να τα εγκαταστήσω. Το λειτουργικό μου τώρα είναι τα vista home premium 32-bit. Κάνω λοιπόν boot from cd και μου βγάζει μια οθόνη μπλε με πράσινα λουλουδια και τέλος. Μετά δεν γίνεται τίποτα. Τι να κάνω???

Επίσης δεν μπορώ να το τρέξω σαν αναβάθμιση μέσα από τα βίστα επειδή είναι 64-bit εφαρμογή το setup.exe μέσα στο CD

Link to comment
Share on other sites

Πόση ώρα περιμένεις σε αυτή την οθόνη; Κάποια συστήματα (δεν έχω καταλάβει ποιά ακριβώς) καθυστερούν εκεί και σε ένα επόμενο στάδιο, για αρκετή ώρα (2-3').

Άφησέ το αρκετά και πες μας.

Link to comment
Share on other sites

και εγω το ιδιο προβλημα ειχα και ποτε δεν το ελεισα... εβαλα οτι vista 64bit βρηκα στο ιντερνετ και ολα μου εβγαζαν μπλε οθονη και πριν το setup αλλα και μετα.:hug:.. πολυ δησκολα να το κανεις

Link to comment
Share on other sites

Μηπως εχεις παραπανω απο ενα δισκο στο pc ? εαν ναι βγαλτον και ασε μονο αυτον που θα κανεις εγκατασταση.

Εμενα με 6 δισκους που εχω κανει 10 λεπτα σε αυτην την οθονη , μολις αφαιρεσω τους υπολοιπους δισκους κανει 2-3 λεπτα :)

Link to comment
Share on other sites

2 έχω, θα βγάλω τον 1 και θα ξαναδοκιμάσω.

@ Jden :Δοκίμασα clean install και είχα αυτό το πρόβλημα. Upgrade δεν μπορώ να κάνω γιατί όταν προσπαθώ να ανοίξω το setup.exe από το cd μου λέει ότι είναι εφαρμογή 64-bit.

Τώρα είμαι διακοπές, όταν γυρίσω σπίτι θα το κοιτάξω και θα σας πω.

Link to comment
Share on other sites

Περιμενε οση ωρα χρειαζεται. Σε εμενα εχει τυχει, σε καθαρη εγκατασταση να κανει πανω απο 5 λεπτα την πρωτη φορα και πανω απο 10-12 για την δευτερη. Αλλα μετα συνεχιζει. Δεν ξερω τι μπορει να φταιει. Δισκο ειχα επανω μονο εναν.

Link to comment
Share on other sites

Βασικά παίζει να εξαρτάται από το δισκάκι (DVD) και το player. Σε μένα αναλόγως με αυτό έχει κάνει από 2-20 λεπτά. Την τελευταία εγκατάσταση που έκανα σε RTM, περίμενα 6 λεπτά.

Link to comment
Share on other sites

@drunkard Όχι μόνο είναι 64-bit και επιτέλους ο υπολογιστής αναγνωρίζεται full και πετάει αλλά τα γραφικά είναι απίστευτα τέλεια, δεν κολλάει 1000 φορές την ημέρα σαν τα vista, και αυτό που με ξετρέλανε είναι η taskbar που ανάλογα με το χρώμα του εικονιδίου όταν κλικάρεις βγάζει το ίδιο χρώμα, πχ. στο μtorrent πράσινο, στο chrome κίτρινο.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now