savvasound

Προβλημα με Razer Mamba

Recommended Posts

Παιδια μολις σημερα μου ηρθε το mouse και εχω ενα προβλημα με το software του...οταν βαζω "acceleration sensitivity" δεν δουλευει καλα! συγκεκριμενα οταν κουναω το mouse προς τα κατω δεξια κανει σαν...να μην εχει καλο signal! κανει καπος...πως να σας το εξηγησω...π.χ. για να το παω 5 ποντους προς τα κατω δεξια,θα χρειαστω την διπλασια κινιση στο mouse απο οτι να το παω προς οποιαδηποτε αλλη κατευθηνση! εαν ξερει κανεις τι παιζει ας απαντηση παρακαλω!

Link to comment
Share on other sites

ναι μονο προς τα εκει! πολυ παραξενο! και εβαλα και lasted firmware και drivers! επισης οταν το ενεργοποιω,ενεργοποιητε ταυτοχρονα και η επιλογη των mouse properties των windows "βελτιωση της ακριβειας του δεικτη" (οπου ειναι και το λεγομενο acceleration).

και οταν το βαλω enable απο το config του mamba,μολις κανω rr το pc αυτο μετα εξαφανιζετε και δεν κραταει την ρυθμηση! σου ερχετε τιποτα στο μυαλο?

NOTE:δοκιμασα και προηγουμενες εκδοσεις firmware αλλα τιποτα...

Link to comment
Share on other sites

- - - UPDATE - - -

το δοκιμασα στο laptop της αδερφης μου οπου εχει windows vista και εαν εξερεσουμε οτι ειχε ενα προβλημα με το software του,που μου ελεγε "no mamba mouse detected" δουλευε αψογα!!! καμια σχεση με το πως δουλευει σε εμενα πανω σε windows XP! επισης το σιτε εδω...http://help.razersupport.com/us-en/resolution.asp?sid=225625090825087202041143&pid=400000274&pnm=Razer+Mamba&seid=400000836&pos=Windows+XP&top=Configuration&rid=400001298 γραφει για ενα "Freescale JM60 Bootloader" το οποιο εγω δεν το βρισκω στο pc μου! εαν εχει κανεις καμια ιδεα...ας την ριξει!

παντος....softwarικο πρεπει να ειναι το προβλημα!

Link to comment
Share on other sites

φιλε το προβλημα μου ειναι οτι δουλευει σαν ενα απλο ασυρματο optical mouse! και οταν κλικαρω την επιλογη "acceleration" η αλλιως "βελτιωση της ακριβειας του δεικτη" μαλακιζετε!

ειτε εχω περασμενο το software ειτε οχι! ειτε το κλικαρω απο το software του mamba ειτε απο το software των windows xp! το δοκιμασα ομως σε windows vista σε laptop της αδερφης μου και μου δουλευε πολυ καλητερα! σκεφτομαι μηπως εχουνε μεινει τιποτα "υπολειματα" απο παλια software ποντικιων και δεν δουλευει καλα το mouse!

Link to comment
Share on other sites

Τη δουλεια εχει το OS με το mouse ρε bro? Γιατι να το κανεις αυτο!!!κατι αλλο εχεις κανει στραβα το ποντικι που το εχεις (εννοω σε τι επιφανεια?)οσες φορες που το εχεις δουλεψει εκει πανω το εχεις δουλεψει μπορει να φταιει το mousepad η οπου το εχεις μπορει να μην μπορει να υποστιριξει τα τοσα dpi!!! Αλλιως εγω ειχα πα8ει κατι παρομοιο με το g9 αλλα δεν αντεχε το pc μου τοτε κατι ρυ8μισεις που ειχα βαλει απο το sw του...Αλλιως το τελευταιο που μπορω να σκεφτω ειναι να εχει χτυπιμενο καποιο κα8ευτακι του laser του και να μην κανει καλη επαφη στην κινηση που εχεις το προβλημα αλλα λες οτι αλλου δουλευει καλα σιγουρεψου και πες μας... Εδω ειμαστε ;)

Link to comment
Share on other sites

λοιπον παιδια επιδη με εχει τρελανει το κωλο mouse και σας εχω τρελανει και εγω εσας...θα σας πω κατι που ανακαληψα μολις τωρα! λοιπον...αυτο ισχυει ειτε ειναι σε O/S Vista ειτε σε XP ειτε με driver περασμενους ειτε οχι! οπως και να εχει,το κανει stantar αυτο! ελπιζω μονο να μπορεσω να σας δωσω να καταλαβετε!

λοιπον...

Οταν το mouse ειναι με check το "βελτιωση της ακριβειας του δεικτη" (ειτε απο το software του ειτε απο το software των XP) εαν κουνησω το mouse σε μια πληρως οριζοντια γραμμη προς τα δεξια,το βελακι παει δεξια και λιγο προς τα επανω.

Εαν κουνισω το mouse σε μια πληρως καθετη γραμμη προς τα κατω,το mouse παει κατω και λιγο προς τα αριστερα. με αποτελεσμα να μην εχει καλη ανταποκριση και να μην δουλευει σωστα το mouse!

Οταν δεν εχω check αυτην την επιλογη "acceleration" το mouse δουλευει κανονικα.

INFO:mousepad χρησιμοποιω το Razer eXactMat (οσο για την επιφανεια το εχω δοκιμασει ακομα και στον τοιχο)

Εχει κανεις καμια ιδεα?

Link to comment
Share on other sites

Απο οτι νομιζω φιλε το mouse πρεπει να εχει prob...Δν ειμαι εκει οποτε δεν μπορω να σου πω με σιγουρια...Τωρα αν 8ες δουλεψε το με αυτην την επιλογη που λες οff και δες αν στα κανει με το αλλο μετα απο λιγες μερες...και ναι ή δεις την παραμικρη αλλη δυσλειτουργια πηγαινε το πισω και ποτε ξανα razer!

Link to comment
Share on other sites

εγω φιλε μου εχω παντα το accelerator ενεργοποιημενο κ στα γραφειο πανω ειναι τελειο

στο mouse pad το χανω γιατι γινεται παρα πολυ ευαισθητο κ κουναει οταν το εχεισ στο χερι σου μονο που αναπνες!!!!!!!!!!!!

κ οπωσ σ ειπα εχω απεγκαταστισει το λογισμικο

Link to comment
Share on other sites

δεν φταιει φιλε μ το πλαισιο για το ποντικι το πλαισιο απλα στο πουλαει τωρα φιλε μου αν ειναι χαλασμενω πιστευω οτι 8α στο αλλαξουν τα παιδια εκει χωρις κανενα προβλημα απλα πρεπει ξερεται τη πρεπει να αγοραζεται... και οχι επειδη εχει πολλα dpi ειναι και το καλυτερο ;)

Φιλικα Κωσταντινος

Link to comment
Share on other sites

jimakis αυτο εκανα τους εστειλα μυνημα και τους ειπα τα χειροτερα για το mouse! αντε να δουμε...!

Δυστυχως ειμαι αναγκασμενος να σου απαντησω οτι "Στα ελεγα"...

Link to comment
Share on other sites

Οταν εγω μιλαω πεφτουν ολοι πανω μου και γιατι δεν ειναι καλο και γιατι το ενα και γιατι το αλλο με τα razer παιζουν οι ταδε και ειναι γαματα στα μεγαλυτερα cup ειναι sponsor αλλα κανεις δεν εχει κατσει να σκεφτει γιατι? Γιατι πανε απο το κακο στο χειρωτερο και προσπα8ουν να βρουν λεφτα και επειδη ολα τα παιδακια λενε ΑΧ παιζει o davy απο tek-9 με razer 8α ειναι καλο 8α το παρω και εγω και 8α κανω οτι κανει....ΕΛΕΟΣ δεν κανει το ποντικι τον παιχτει....Πολοι τα παιρνουν και δεν ξερουν τι ειναι τα dpi :S

Link to comment
Share on other sites

jimakis το ξερω φιλε οτι δεν φταιει το πλαισιο...και εχεις δικιο σε αυτο που λες! οσο για εσενα jax...εσυ και εαν εχεις δικιο φιλε!!! ενα logitech G9X θελωωωωωωωωω!!! το βαζω στο κουτι του παιδια για να μην το πεταξω! και το βαζω στης αγγελιες εαν καποιος το θελει,καλοριζικο του!

Link to comment
Share on other sites

το θεμα ρε φιλε ειναι θα σε βολεψει το g9

γιατι δν καθεται κ τοσο καλα στο χερι

κ η μ@λ@κι@ : η logitech ηταν ειναι κ θα ειναι η Ν1 εταιρια αλλα τωρα τελευταια στο χωρο των ποντικιων το εχει παραμελησει λιγο το θεμα νομιζω

γιατι κ εγω φανατικος της logi ειμαι (g19,z-5500) αλλα αναγκαστηκα να παρω το mamba για αυτον τον λογο

παντως χωρις υπερβολες ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος... ..... γουστα ειναι αυτα

καλοριζικο παντως το g9 !!!

Link to comment
Share on other sites

χαλαρα δεν ξερει κανενας εδω μεσα το g9x :P

Και μην ακους για βολεματα και τετοια μια μερα να το δουλεψεις το συνι8ησες!!!!

φιλαρακι για να σου λεω κατι σημαινει οτι το εχω κ το αλλαξα για αυτον τον λογο αλλα οπως ειπα κ παραπανω γουστα ειναι αυτα

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now