WebHunter

Asus P7-P55 WS SC presents 5 PCI-Express x16!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Asus P7-P55 WS SC presents 5 PCI-Express x16!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649cdb9deca45f.jpg[/NEWS_IMG]Μια μέρα έχει περάσει από την επίσημη κυκλοφορία των νέων επεξεργαστών Lynnfield από την Intel, και ήδη η αγορά έχει γεμίσει με πολλά μοντέλα μητρικών με chipset P55. Από τους πολλούς κατασκευαστές που έσπευσαν να ενσωματώσουν το νέο socket LGA - 1156 στα μοντέλα τους, η Asus έχει καταφέρει (πάλι) να παρουσιάσει τα περισσότερα. Βέβαια, η νέα προσθήκη P7-P55 που σκοπεύουμε να σας παρουσιάσουμε δεν αποσκοπεί τόσο σε mainstream χρήση, αλλά σε κάτι πιο σύνθετο. Ο λόγος στην Asus P7-P55 WorkStation SuperComputer .

Το κομμάτι που θα προσελκύσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η ύπαρξη πέντε θυρών PCI-Express 2.0 x16 και η δυνατότητα υποστήριξης Triple-SLI και CrossFireX. Αν και προορίζεται σε μια τελείως διαφορετική αγορά, είναι ειδικώς εξοπλισμένη για κάθε περίσταση, μιας και διαθέτει σχεδίαση φάσεων 16+3 Χtreme, το χαρακτηριστικό TurboV Evo για άμεσο overclocking, το MemOC! και υποστήριξη για μνήμες DDR3 σε διάταξη Dual Channel με συχνότητες που αγγίζουν τα 2133 MHz.

Επιπλέον διαθέτει έξι υποδοχές για Sata 3.0 Gbps, δύο υποδοχές για Gigabit LAN, ήχο 7.1 καναλίων και την χαρακτηριστική πλέον προσθήκη Express Gate για άμεση πρόσβαση στο internet. H P7-P55 WS SuperComputer βρίσκεται ήδη στην Ευρώπη με τις τιμές να ξεκινάνε από τα 205?, και μπορέσαμε να την εντοπίσουμε και στην Ελλάδα προς 239?.

[img_ALT=Asus P7-P55 WS SC Top View]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354aa77695afad7.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Asus P7-P55 WorkStation SuperComputer]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354aa77695bc21b.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

...ρεε εγώ τα λεγα και από οτι φαίνεται κλοκάρουν και καλύτερα ;P..

Εμένα πάλι γιατί μου φαίνεται ότι τραβάνε λίγο ζόρι??? Περίμενα κάτι της καλύτερο απ'τους 1366 αλλά έχω την εντύπωση ότι το ενσωματωμένο pcie τους κόβει λίγο. Anyway να δούμε και τα αποτελέσματα από users και βλέπουμε.

Link to comment
Share on other sites

Ίδια αρχιτεκτονική αλλά ακόμα ποιο ώριμα yields. Η Intel τους κρατάει χαμηλά!!! Να δεις που σε κάνα 6μηνο θα βγάλουν νέο revision που θα απομονώνει εντελώς τα transistor που αφορούν το pcie (από άποψη ρεύματος και συχνότητας) και τότε θα βγάλουν ΦΤΕΡΑ!!!:yum:

Link to comment
Share on other sites

Πώς περνάει ρε παίδες 5 16άρες απο το cpu οταν ο κοντρόλερ είναι μέσα του και έχει μόνο 16 lanes? ούτε με winzip δεν παίζει...

μούφες σαν τις evga θα είναι...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now