WebHunter

MS200, το νέο All-in-One PC

Recommended Posts

[NEWS_IMG=HP MS200, All-in-One PC]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649f528933d49a.jpg[/NEWS_IMG]Το νέο hype της αγοράς ονομάζεται All-in-One PC και εμφανίστηκε λίγο μετά την έλευση των πρώτων netbook. Η λογική πίσω από αυτό το εγχείρημα είναι η σμίκρυνση του υπολογιστή μόνο στην οθόνη του, και έχει τις ρίζες του στα σχέδια της Apple. Βέβαια, το έχουν αναλάβει διάφοροι vendors και φυσικά η κάθε υλοποίηση διαφέρει από την προηγούμενη, είτε στις δυνατότητες, είτε στο υποστηριζόμενο interface. Σήμερα έχουμε την ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε το MS200, από την HP.

Ξεκινώντας πρέπει να τονίσουμε ότι το MS200 διαθέτει οθόνη 18.5 ιντσών και η καρδιά του χτυπάει στα 1.5 GHz, σύμφωνα στους ρυθμούς ενός AMD Athlon X2 3250e. Διαθέτει 2 GB Ram, 320 GB μηχανικό σκληρό δίσκο, και slim DVD writer. Τα γραφικά του βασίζονται στις επιδόσεις μιας ενσωματωμένης ATi Radeon HD 3200, που καταφέρνει με ευκολία να προβάλει HD περιεχόμενο.

Το Pavilion MS200 δίνει στους καταναλωτές την αίγλη μιας μεγάλης high definition οθόνης μαζί με το πλεονέκτημα της ενσωμάτωσης του σε περιορισμένο χώρο που δίνουν οι φορητοί υπολογιστές,” αναφέρει ο John Cook, αντιπρόεδρος στα θέματα marketing της Global PC Business, Personal Systems Group, HP. “Είναι πολύ διασκεδαστικό και απλό στη χρήση με ένα καλαίσθητο παρουσιαστικό που ταιριάζει σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού.

Επιπλέον, στο νέο Pavilion MS200 μπορεί κανείς να βρει υποδοχή για 10/100 LAN, υποστήριξη για 802.11 b/g Wi-Fi, card reader 6 σε 1, webcam, ενσωματωμένα ηχεία, καθώς και την Home Premium έκδοση των windows 7. Η διάθεση του θα ξεκινήσει στις 18 Οκτωβρίου στην τιμή των $599.

Εσύ τι γνώμη έχετε για τέτοιου είδους μηχανήματα;

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now