Jim@kiS

Παμε για 24''

Recommended Posts

Για σας παιδες...Πουλησα μια απο την 22αρες μου και λεω να δοκιμασω και τιην 24''...Λεω να δωσω μεχρι 300 8α ειναι για full extreme gaming για ταινιες και πολυ ωρα λιωσιμο δηλαδη...το pc ειναι με 295 ... Σε ποια λετε να παω???

Ευχαριστω..

ελεγα να παω σε αυτη

το 8εμα ειναι απο ποιοτητα πως ειναι ?

8α στραβω8ω?:P

Link to comment
Share on other sites

+1 στον Ανέστη.

Οπως είχα πει, έπαιζα σχεδόν "επαγγελματικά" Q3 με 8 ms οθόνη και δεν είχα ghosting, δεν ξέρω τι έχετε σκοπό να παίξετε και φοβάστε μην έχετε θέμα με τα 5, ή 3...

Link to comment
Share on other sites

Εχω παρατηρησει διαφορες και πιο πολυ στις crt ο8ονες που μεχρι περσι εκει επαιζα!!!τελειως διαφορετικη κινιση!!εμεις παιζουμε cod αρκετα σοβαρα οποτε 8ελουμε το τελειο...απο 22 σε 26 λετε να ειναι τεραστια διαφορα??? λετε να τα χασω?και επειδη 8ελω fps λετε να μην τα κραταει στην 26αρα?

Link to comment
Share on other sites

Αν έχουν ίδια native ανάλυση δεν θα δεις διαφορά στα καρέ απο 22 σε 26 γιατί ίδια ανάλυση θα δείχνουν, οπότε δεν έχεις θέμα εκεί.

Και ΑΝ δεις διαφορά μεταξύ 2 και 5 ms έλα να μου το πεις να σε πάω στο CERN να βλέπεις εσύ τα particles Που θα διμιουργούνται με τις συγκρούσεις :D :D

Link to comment
Share on other sites

ε ναι γενικά όσο πιο μεγάλη μπορείς τόσο πας έτσι...

εγώ πήγα απο 19 σε 24 και νομίζω πως είναι μια χαρά, αν είχα πάρει 26 παλι τα ίδια θα έλεγα.

1920χ1200 αναλύσεις, γενικά είναι ΠΟΛΥ καλά τα γραφικά όπως και να έχει, ή 24. ή 26 μια χαρά θα είσαι.

Link to comment
Share on other sites

ρε jim@kis η 295 εχει μικρη μνημη? δηλαδη ποια καρτα για σενα εχει αρκετη μνημη για μια 24αρα? μονο η Asus Mars 295?

εγω με 285 και 22αρα παιζω τεζα τα παντα,δεν θα μπορεις εσυ με 295 να παιζεις τεζα με 24αρα?

Link to comment
Share on other sites

Τωρα να πω οτι μοιραζεται στους 2 πυρρηνες που εχει τα 1800 που εχει? πχ η 285 ειναι μονη και βγαινει με 2gb αυτη ειναι οτι πρεπει η η 4890 με 2gb!!!Τελος παντων το 8εμα δεν ειναι να τα παιζω απλα στο τερμα ρε φιλε!!! αυτο ειναι το πλεον σιγουρο 8ελω να εχω καρφωμενα fps αυτο 8ελω να σας δωσω να καταλαβεiς.............εδω για 10 fps παρα πανω σκεφτομουν να βαλω αλλη μια 295...για τετοια φαση σου μιλαω...απλα τωρα περιμενω τις new!!!

Link to comment
Share on other sites

παιδιά εγω εχω την Samsung T260HD που είναι 1920x1200 26", ειναι και τηλεόραση.

ενα πραγμα θα πω, την εχω κατα-ευχαριστηθει!

δεν ξερω ποσα ms ειναι, ποσο κοντραστ κλπ, αλλα και στα games παει εξαιρετικά οσο και στο desktop. Το μεγεθος ειναι θεμα συνηθειας... για να φανταστείτε η 19" που εχω στην δουλεια μου φαίνεται... μικρη. :)

μηπως φιλε πρεπει να δοκιμασεις μια 26"? Γιατι να πηγαινεις 22-->24-->26? γιατι καποια στιγμή, θα βαρεθεις και την 26...

και ειλικρινά σας λεω, αν μπορουσα να βρω μια 28~30αρα για μονιτορ, θα την επαιρνα... ειναι αλλη φαση να παιζεις τα games σε μεγαλη οθονη!

Link to comment
Share on other sites

Εγω θα σου προτεινα την 27αρα... 1ον γιατι εχει 2ms που πιστευω οτι αν παιζεις οπως εγω, θα το παρατηρησεις σιγουρα, και 2ον απο fps δεν θα εχεις ποτε σε 26αρα

Φιλικα

Link to comment
Share on other sites

Βάλε FRAPS και άρχισε τα καπνογόνα - θα δεις πως πέφτουν δραματικά τα FPS. Δεν πέφτουν κάτω από 50-60, αλλά σκέψου ότι ο άλλος θέλει 250 καρφωμένα, όχι να πηγαίνει με 200-250-120-70-100-250 ;)

Link to comment
Share on other sites

ρε παιδιά ναι, ΑΛΛΑ, πάντα υπάρχει ένα ΑΛΛΑ.

και εγώ στο q3 , όταν δεν είχα λεφτά για geforce 4 ή τι σκατά είχαμε τότε, έριχνα τα details για να έχω τα 125, 333 κλπ καρφωμμένα....

ενδεικτικά έπαιζα με r_picmip 5 για όποιον θυμάτε.

τώρα δεν ξέρω για να έχει ακούνητα 250 θα θέλει 2 χ 5870 έτσι που το ακούω... τι να πώ.

Link to comment
Share on other sites

Δεν Γινεται η κατασταση ετσι...Το game εχει βγει εδω και 3 χρονια και ακομα δεν υπαρχει vga που να το παιζει με 250 στα8ερα ουτε σε 20αρα ο8ονι δηλαδη ελεος!!!Οποτε λεω να παω στην 27αρα αν και ειναι και πολυ wide!

Link to comment
Share on other sites

Μισό για να σε πιάσω.

Δεν παίζει καλά ούτε σε 20άρα, και εσύ θα πάς σε 27 γιατί αποδέχεσαι πως δεν παίζει με 250 κολλημένα οπότε πας σε ότι πιο μεγάλο έτσι?

Πάντως κοίτα μήπως ρίξεις τα details λίγο, εμένα με είχε ξινίσει αρχικά, αλλά τελικά ήταν καλύτερο γιατί τα είχα τα κολλημένα 125 / 333 μετά.

Ακόμα αφού γενικά από ότι βλέπω δεν φείδεσαι πολύ χρημάτων, και θες τα 250 σου, σκέψου μήπως κοιτάξεις τις 5870 με 2 giga.

2 χ αυτές λογικά θα σκοτώνουν.

Link to comment
Share on other sites

Για τις ιντσες ειναι ακριβως ετσι οπως το ειπες!!!Τωρα για την 5870 τα ιδια ελεγαν και για την 295 οποτε FAIL 8α την παρω ομως γαιτι την περιμενω πως και πως αλλα οχι δεν τα χεζω οπως νομιζω απλα λατρευω το α8λημα!!!Απλα τωρα 8ελω ενα monitor το οποιο 8α το ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ 8α ειναι αρκετα μεγαλο,γεματο να το ευχαριστιεται το ματι μου!!! το 8εμα ειναι οτι 27 σε υψος δεν εχει και πολυ διαφορα απο 22 αλλα εχουν σε πλατος εννοω η 26 εχει και σε υψος και πιο λιγο σε πλατος οποτε δεν ξερω ποια 8α μου γεμιζει πιο πολυ το ματι!!!!και επεισης δεν ξερω ποια να παρω σε αυτα τα λεφτα και αν μπορω να βρω κατι καλυτερο γιατι δεν υπαρχει και πολυ ποικηλια!!!

Link to comment
Share on other sites

Ε είναι γεγονός πως αν φύγεις από τις 24, η ποικιλία πέφτει πολύ, και τα χρήματα ανεβαίνουν αρκετά.

Γενικά προσωπική γνώμη είναι να πας σε decent 24αρα, εκτός αν πας σε τίποτα 30αρια ξέρω εγώ... η ανάλυση διαφορά δεν έχει, και να πας σε 2χχχ ανάλυση δεν συμφέρει νομίζω έτσι και αλλιώς γιατί τα καρέ, θα υποφέρουν με ότι και να βάλεις σαν κάρτα.

Εμένα αν ένα πράμα με «ξενίζει» λίγο με την 24 είναι πως είναι αρκετά φαρδιά, αν η 26 το φτιάχνει κάπως αυτό (αν και ο λόγος πλευρών ίδιος θα είναι βέβαια) ίσως αξίζει. Η οθόνη είναι κάτι που δεν αλλάζεις όσο συχνά αλλάζεις τα άλλα κομμάτια του υπολογιστή έτσι και αλλιώς.

Link to comment
Share on other sites

Γι αυτο και εγω 8ελω ενα καλο monitor επειδη 8ελω να το κρατισω!!!Απλα δεν βρισκω κατι που να με εν8ουσιαζει τοσο πολυ!!! δεν ξερω αν η 27 8α με βολεψει γιατι ειναι πολυ wide και σχεδον ιδια με την 24 στο υψος!!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now