GoriLLakoS

Skoool.gr : Μια Τράπεζα γνώσεων για μαθητές και καθηγητές απο την Intel !

Recommended Posts

[NEWS_IMG=skoool.gr by Intel]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649ca4ed603152.jpg[/NEWS_IMG]Το skoool.gr είναι μια πρωτοποριακή προσπάθεια που γίνεται από την Intel ® προκειμένου ο μαθητής και ο εκπαιδευτικός να γίνει λήπτης καινοτόμων και πρωτοποριακών διαδραστικών εκπαιδευτικών πόρων με την χρήση τεχνολογιών αιχμής.

Το skoool.gr παρέχει στους μαθητές και στους εκπαιδευτές όλα εκείνα τα αναγκαία προκειμένου να καλυφθούν οι εκπαιδευτικές ανάγκες του Δημοτικού και του Γυμνασίου στα Μαθηματικά και στις Φυσικές Επιστήμες. Περιέχει επίσης εκπαιδευτικό υλικό για το Λύκειο.

Το skoool.gr είναι μια πλήρης και καινοτόμα τράπεζα γνώσης η οποία δημιουργήθηκε εξειδικευμένα για μαθητές και εκπαιδευτικούς πάνω στα συγκεκριμένα εκπαιδευτικά αντικείμενα. Για τις ανάγκες δημιουργίας του εκπαιδευτικού υλικού αντλήθηκε γνώση και εμπειρία από υψηλού επιπέδου καθηγητές σε κάθε επιστημονικό πεδίο.

Μέσα από την πλατφόρμα του skoool.gr οι μαθητές θα αποκτήσουν πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό το οποίο θα του βοηθήσει τόσο να μάθουν όσο και να επαναλάβουν την διδακτέα ύλη με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προκειμένου να είναι πανέτοιμοι για τις εξετάσεις τους. Το skoool.gr επιτρέπει σε μαθητές και καθηγητές να εξερευνήσουν έναν νέο τεράστιο κόσμο γνώσης και εμπειριών. Μέσα από το skoool.gr γίνεται μια προσπάθεια να προσεγγιστούν τα Μαθηματικά και οι Φυσικές Επιστήμες κατά τρόπο εμπεριστατωμένο και κατανοητό. Όλο το εκπαιδευτικό υλικό έχει παραχθεί στηριζόμενο στις δυσκολίες που παρουσιάζουν τα συγκεκριμένα αντικείμενα και πως μπορούν αυτές να ξεπεραστούν...

Το διαδραστικό εκπαιδευτικό υλικό που βρίσκεται στην πλατφόρμα του skoool.gr, καθώς και όλο το επικουρικό υλικό που την υποστηρίζει, είναι βασισμένο στα αναλυτικά προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας καθώς επίσης και σε ένα πλήρως επικαιροποιημένο και επεξηγηματικό πρόγραμμα δημιουργίας ψηφιακού πολυμεσικού εκπαιδευτικού υλικού. Το συγκεκριμένο υλικό θα ανανεώνεται και θα συμπληρώνεται συνεχώς, δεδομένου της ευελιξίας της πλατφόρμας skoool.gr καθώς επίσης και της δυναμικής της ομάδας υλοποίησής της.

Διαβάστε περισσότερα

εδώ . . .

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now