WebHunter

Hector Ruiz: κρυφές συμφωνίες κάτω από τη μύτη της AMD!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Hector Ruiz: deals under the nose of AMD]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4649d1332177e51.jpg[/NEWS_IMG]O Hector Ruiz, μέχρι πρότινος πρόεδρος των προϊόντων της AMD, και την GlobalFoundries (θυγατρικής της AMD για την παραγωγή ημιαγωγών), θα αφήσει το θέση του στην εταιρεία και θα αντικατασταθεί πλήρως από τον Alan E. Ross. Για την ώρα ο Ruiz έχει περάσει σε εθελοντική άδεια και πρόκειται επίσημα να αποχωρίσει από την GlobalFoundries στις 4 Ιανουαρίου 2010. Στο μεσοδιάστημα θα υποστηρίζει τις υποχρεώσεις του ο Ross. Θα αναρωτιέστε βέβαια γιατί τόση φασαρία γύρω από το συγκεκριμένο chairman.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, o Ruiz κατηγορείται για την υπόθεση διαρροής πληροφοριών με την ομάδα Galleon. Κατά τα φαινόμενα, όταν εκτελούσε χρέη CEO και προέδρου στην AMD, o Ruiz μοιραζόταν εμπιστευτικά έγγραφα της εταιρείας με τον Danielle Chiesi, portfolio manager της New Castle, έναν από τους ένοχους του σχήματος της διαρροής πληροφοριών. Η GlobalFoundries δεν έχει ανακοινώσει ακόμα κάποιο λόγο για την απομάκρυνση του Ruiz, αλλά αυτό αναμένεται σύντομα.

Άσχημα τα νέα για τις διαρροές που δέχονται μεγάλες εταιρείες και σίγουρα δεν τους επιτρέπουν να αναπτύξουν τα διάφορα σχήματα (marketing) που έχουν προσχεδιασμένα. Ας ελπίσουμε ότι θα βελτιωθεί η κατάσταση, ώστε να έχουμε μια υγιής ανάπτυξη ανταγωνισμού και όποια προϊόντα σχεδιάζονται να βγαίνουν πιο άμεσα στην παραγωγή.

[img_ALT=Hector Ruiz]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354aef3a6838f3d.jpg[/img_ALT]

Στη φωτογραφία απεικονίζεται ο Hector Ruiz

Link to comment
Share on other sites

Και σαν πρόεδρος της AMD είχε γίνει ντόρος νομίζω για τα χρήματα που έπαιρνε και τα διάφορα bonus σε μια περίοδο που και η πατατιά είχε γίνει με τους Barcelona και η AMD πήγαινε από το κόκκινο τρίμηνο στο κόκκινο τρίμηνο.

Άνθρωπος του χρήματος λοιπόν και αν ήταν στην Ελλάδα πάλι θα τον πιάνανε :P

Link to comment
Share on other sites

το λαμογιο!

:funk:..

(ωστε λοιπον αυτος εφταιγε για την κατρακυλα που ειχε παρει η AMD τωρα τελευταια)

ελπιζω τωρα η AMD να επανελθει δυνατοτερη για να υπαρξει,επιτελους ενας δυνατος ανταγωνισμος με τον αιωνιο αντιπαλο της INTEL.

Link to comment
Share on other sites

Πιθανόν αυτός έφταιγε που πήγαν με την μία να βγάλουν native quad αντί να πιάσουν πρώτα τις κόλλες όπως έκανε η Intel και όπως εκ των υστέρων αποδεικνύεται ότι θα έπρεπε να έχει κάνει και η AMD.

Από την άλλη όμως ίσως θα πρέπει να του χρεώσουμε και την εξαγορά της ΑΤΙ η οποία αν και κόστισε πολύ περισσότερα από όσα ίσως θα έπρεπε, μπορεί να αποτελέσει τον κρυφό άσσο στο μανίκι της AMD μελλοντικά. Λογικά σε αυτόν θα πρέπει να χρεώσουμε και την συμφωνία με τους άραβες που σε έναν βαθμό ίσως να έχει αποτρέψει την AMD από χρεωκοπία.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now