Recommended Posts

[NEWS_IMG=Windows 8 το 2012!]http://reviews.hwbox.gr/news/microsoft.jpg[/NEWS_IMG]Όπως μας έχει συνηθίσει η Microsoft από το 1995, έτσι και τώρα, σκοπεύει να κυκλοφορήσει το επόμενο λειτουργικό σύστημά της το 2012. Η κωδική ονομασία που του δόθηκε προς το παρόν είναι "Windows 8", χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί επισήμως κάτι. Ορισμένοι σίγουρα θα έχουν ήδη προσφέρει στέγη και θαλπωρή στα νεότερα Windows 7, που όλα δείχνουν ότι αποτελούν άξιο αντικαταστάτη των προκατόχων τους. Συνεπώς, ίσως αναρωτιέστε για ποιο λόγο να προβεί η κολοσσιαία αυτή εταιρεία σε μία τέτοια κίνηση; Μην ξεχνάτε όμως ότι τα Windows 8 αντιπροσωπεύουν πλήρως τον ρυθμό που πατροπαράδοτα ακολουθεί η Microsoft, δηλαδή το λανσάρισμα major releases ανά τέσσερα χρόνια - τα Windows Server 2008 θεωρούνται major release, ενώ η R2 έκδοσή τους και τα Windows 7, release updates.

Μοναδικό ίσως ψεγάδι των παραπάνω είναι τα Windows Vista που κανονικά θα βρίσκονταν στα ράφια των καταστημάτων το 2004, όμως λόγω προβλημάτων στην ασφάλεια του λειτουργικού αλλά και χάρην του εκμοντερνισμού αναγκάστηκε να αφήσει κατά μέρος μεγάλο κομμάτι της μέχρι τότε δουλειάς της. Ελπίζουμε να έχουμε περισσότερα νέα μες στους επόμενους μήνες.

[img_ALT=Windows 8 το 2012!]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b0f3471b4821.png[/img_ALT]

[img_ALT=Windows 8 το 2012!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b0f3471d5f37.png[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Καλά μέχρι τότε, μπορεί να γίνει πραγματικότητα η δυνατότητα πολυεπίπεδων εργασιών με τη συμμετοχή των κινήσεων μας και των εγκεφαλικών συχνοτήτων. Πλέον ο όρος ποντίκι - πληκτρολόγιο θα έχει καταργηθεί...φαντασία να έχει κανείς, και θα δούμε τι θα μπορούμε να κάνουμε με 12 πυρήνες και τρισδιάστατη οθόνη στο μέγεθος ενός δωματίου.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now