GoriLLakoS

Η EVGA ποζάρει παρέα με την νέα 780i μητρική της!

Recommended Posts

[wrapleft]http://www.hwbox.gr/attachment.php?attachmentid=979&d=1198064554[/wrapleft]Πάρέα με όλες τις υπόλοιπες υλοποιήσεις γύρω απο τις μητρικές με chipset 780i, και η EVGA παρουσίασε την δικιά της, με τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά όπως και όλες οι άλλες εδώ, εδώ, & εδώ !

Όπως θα καταλάβατε απο το layout του PCB , όλες οι υλοποιήσεις είναι ακόμα βασισμένες στο Original PCBτης nVidia και ΔΕΝ αλλάζει τίποτα μα τίποτα!

780i_right.jpg

780i_mid.jpg

780i_left.jpg

Το πρωτοποριακό πράγμα που έκανε όμως η EVGA σε αντίθεση με όλους τους άλλους είναι πώς ο κάθε χρήστης μπορεί να επιστρέψει πίσω την παλιά του 680i μητρική και με το αντίτιμο των 79? να παραλάβει μια EVGA 780i Motherboard (132-CK-NF78-XX) αρκεί η μητρική να είναι registered στο Site της evga και κατόπιν συνεννόησης με αυτούς !

[ Διαβάστε περισσότερα εδώ...]

Link to comment
Share on other sites

gprhellas εκανες "επιστροφη" την EVGA 680i Sli μητρικη σου για να παρεις τη καινουργια ε??:yum::yum:Μολις σου ερθει για ριξε ενα review να δουμε τι ψαρια ποιανει απο Overclock..Ελπιζω να τα παει καλυτερα σε σχεση με το προκατοχο της!!:T:

Link to comment
Share on other sites

ok,

bill, τρείς OULTRA 8800 και με τον καινούριο πυρήνα (G92):boing::yum: please.

Και 5 κουτια Lexotanil??:gizmo::gizmo::gizmo:Πωπω βλεπω το 1200ρι PSU του Hipro που εχεις να αρχιζει να τρεμουλιαζει..Θα τα σηκωσει ολα αυτα???:confused:Πωπω καλα τα 3D Application Benchmarks να περνουνε φωτια με τετοιο εργαλειο που ετοιμαζεις!!!:D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now