George_o/c

Gigabyte GA-USB3.0: PCI-Express expansion card από την Ταϊβανέζικη εταιρεία

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Gigabyte GA-USB3.0: PCI-Express expansion card από την Ταϊβανέζικη εταιρεία]http://reviews.hwbox.gr/news/gigabyte.jpg[/NEWS_IMG]Δεν πέρασε και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε που η Gigabyte ανακοίνωσε επισήμως την κυκλοφορία του GA-USB3.0. Πρόκειται για μια PCI-Express expansion card που προσφέρει σε παλιότερους αλλά και up-to-date ηλεκτρονικούς υπολογιστές δύο USB 3.0 θύρες, ώστε να συνδέσουν οι κάτοχοί τους τις αγαπημένες τους USB 3.0 συσκευές χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Χρησιμοποιεί PCI-Express x1 interface και διαθέτει δύο USB 3.0 connectors. Οι δύο κύριοι λόγοι που το Gigabyte GA-USB3.0 διαφοροποιείται από τον ανταγωνισμό είναι το μπλε PCB του που έχει επενδυθεί με δύο ουγγιές χαλκού (2oz copper PCB) και το MOLEX power plug που βρίσκεται εκεί για να παρέχει έως και τρεις φορές περισσότερο ρεύμα στις συνδεδεμένες συσκευές.

Ήδη πωλείται σε ορισμένα καταστήματα που τιμή που ελάχιστα ξεπερνά τα 30? (για την ακρίβεια 31?).

[img_ALT=Gigabyte GA-USB3.0: PCI-Express expansion card από την Ταϊβανέζικη εταιρεία]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b6eecfba60e7.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Gigabyte GA-USB3.0: PCI-Express expansion card από την Ταϊβανέζικη εταιρεία]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614b6eecfbb33ca.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Για κάτι που ακόμα είναι άχρηστο, μιας και δεν έχουμε ακόμα αρκετές USB 3.0 συσκευές, νομίζω ότι είναι πεταμένα λεφτά. Μόλις αρχίσουν να βγαίνουν οι νέες μητρικές με USB 3.0 υποστήριξη, κάρτες σαν αυτή της Gigabyte θα κοστολογούνται κάπου στα 15?.

Link to comment
Share on other sites

Όταν έρθει η ώρα (σε κάνα χρόνο από τώρα) θα προτιμήσω μια λύση usb3/sata3 combo @ 15-20 ευρώ. Μόλις ένα μήνα συμβίωσης έχω με την Gigabyte EX58-UD5 και δε νομίζω να αλλάξω μητρική πριν τη διετία.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now