George_o/c

Microsoft Internet Explorer 9 Preview: Η Microsoft επιστρέφει!

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Microsoft Internet Explorer 9 Preview: Η Microsoft επιστρέφει!]http://reviews.hwbox.gr/news/microsoft.jpg[/NEWS_IMG]Η Microsoft για ακόμα μία φορά πρωταγωνιστεί, ανακοινώνοντας την πρώτη preview release του επερχόμενου Internet Explorer 9 browser. Ο Internet Explorer 9 θα υποστηρίζει πάμπολλα HTML5 components, συμπεριλαμβανομένων των CSS3, Scalable Vector Graphics (SVG), XHTML parsing και video/audio tags - για hardware-accelerated graphics και text. Μαζί με τον πασίγνωστο Internet browser θα γίνει και το ντεμπούτο μιας νέας JavaScript engine που κατά τα λεγόμενα της Microsoft, κάνει χρήση των πολυπύρηνων επεξεργαστών. Ως συνέπεια του προηγουμένου υπόσχεται υψηλότερες επιδόσεις εν συγκρίση με τον Internet Explorer 8 και άλλους browsers.

"Ο Internet Explorer 9 αντιπροσωπεύει τον πρώτο browser που παίρνει συγκεκριμένα Web patterns που χρησιμοποιούνται από developers και τα κάνει να τρέχουν ακόμα καλύτερα σε modern PCs, μέσω φυσικά των Microsoft Windows", δήλωσε ο Dean Hachamovitch, General Manager του Τμήματος ανάπτυξης του Internet Explorer στην Microsoft.

Ωστόσο, θεωρούμε άξιο αναφοράς ότι το Platform Preview του Internet Explorer 9 λειτουργεί μόνο σε περιβάλλοντα Windows 7 και Windows Vista SP2 (32 και 64-bit versions). Μπορείτε να τον κατεβάσετε από εδώ.

Τι περιμένετε λοιπόν; Δοκιμάστε τον και πείτε μας εντυπώσεις!

[img_ALT=Microsoft Internet Explorer 9 Preview: Η Microsoft επιστρέφει!]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614ba2b76b0462a.jpg[/img_ALT]

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

Μπα δεν θα παρω...
Μην παρεις...

:hehe::hehe:

εγω θα παρω γιατι η μνημη με τον mozilla καταναλωνεται επικινδυνα!! Καλος ο 8 αλλα τετριμμενος, για να δουμε τι θα λεει ο 9!

Link to comment
Share on other sites

Ακόμα και στους browsers, καλό είναι να υπάρχει ανταγωνισμός! Ε, εδώ που τα λέμε ο IE 8 είναι πολύ πίσω, καιρός είναι για μια ανανέωση... κι αυτή τη φορά η Microsoft φαίνεται πολλά υποσχόμενη! ;)

Το κακό είναι ότι ο IE 9 θα κυκλοφορήσει το 2011 αν δεν κάνω λάθος... :(

Link to comment
Share on other sites

Λεπον

Ο IE9 ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ σε κατι θεματα GPU Accelerated, τρωνε οχι σκονη οι αλλοι, χανουν μανα-πατερα-κι-ολα-τους-τα-σογια-Βασιλης-Λεβεντης

Βεβαια, παραμενει ενας...Internet Explorer :P

Το κακο ειναι οτι ΚΑΝΕΙΣ browser δεν ειναι τελειος:

1) Ο Safari ειναι ανετα ο ταχυτερος σε θεμα rendering σελιδων - Ταυτοχρονα, ειναι και ο πιο τρυπιος.

2) Ο Firefox εχει τα παντα, για οτι χρειαζομαστε, υπαρχει plugin - Το προβλημα ειναι οτι ειναι πλεον, βαρυς.

3) Ο Chrome ειναι παναλαφρος, ο καλυτερος σε αυτο ανετα, καθως και αρκετα γρηγορος (2ος σε render πισω απο τον Safari) - απο την αλλη, ειναι πολυ "απλος", ενω εχει και γαμω τα plugins εγκατεστημενα απο την αρχη, θελει λιγο ψαξιμο για να ερθει σε "Firefox" μορφη.

Για Opera δεν εχω αποψη, δεν εχω παιξει!!

Imho, ενας modified Chrome ειναι το καλυτερο απο ολα. Αλλα και ο FF τα σπαει - αν βγαλουν εναν οσο γρηγορο οσο ο Chrome και με σοβαρα plugins εγκατεστημενα εξ'αρχης (ΕΛΕΟC, ο Chrome εχει firebug απο τη μανα του), παραμενει το top για μενα.

Link to comment
Share on other sites

Απλα ο κοσμος που θα τον βαλει πρεπει να καταλαβει οτι ειναι τελειως "alpha" μορφη, ουτε καν beta. Ειναι καθαρα για developers και reviewers, απορω που τον εβγαλαν στο κοινο!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now