mortisboy

Overclock results with retail 980X

Recommended Posts

Αν απλά θες να τρέξεις Vantage, τότε πήγαινε στα options του Vantage και κάνε disable to PPOE . Αυτό κλείνει πάντα το physX ( ακόμα και αν από τους drivers το έχεις ανοικτό ), αλλά μόνο για το benchmark :P

Link to comment
Share on other sites

Επειδή με τον Σάββα μίλησα στο msn, όχι δεν εννοεί ότι θέλει 4.8-4.9GHz Vantage @ air. Γνωρίζει πολύ καλά ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό με αέρα και ότι θέλει χαμηλές θερμοκρασίες :) Ένα μονοβάθμιο θέλει για να επιτύχει κάτι τέτοιο και να κάνει την μετάβαση σε ψύξη υπό του μηδενός και μάλιστα ψήθηκε πολύ :T: Τα υπόλοιπα με τον Stelara :)

Link to comment
Share on other sites

Μπραβο ρε Κωστη.Επιτελους φαινεται να σου εκατσε και εσενα καλο κομματι.Ετσι παιζει και ο δικος μου στο νερο.Αν δεν εχει και coldbug εστω και με 2 dimm, πιστευω οτι θα σκισει:D

Link to comment
Share on other sites

Αντε Κωστή καλορίζικος. Και ο δικός μου στα ίδια είναι με αέρα. Δοκίμασε λίγο και τι scaling έχει με το ρεύμα. Εγώ με 1,4250 κάνω 03 στα 4850 πάντα με αέρα και 12 πυρήνες.Χαμήλωσε και το PLL δείχνει να ακούει καλύτερα. :T:

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον διαβάζει λάθος το CPU VID. Όπου VID = το ρεύμα που χρειάζεται ο επεξεργαστής για να λειτουργήσει :) Όταν λοιπόν αφήσεις το Vcore στο Auto, ο επεξεργαστής θα πει στην μητρική "χρειάζομαι τόσο ρεύμα για να ξεκινήσω". Αυτό είναι το VID.

Link to comment
Share on other sites

Thanks george.Το βραδακι θα ποσταρω ενα καλο οπως το ειπες.

Δεν εχω πειραξει τιποτα ακομα απο windows,και θα παιξω λιγο ακομα με το rampage γιατι αυτο στο vantage το εκανα μια στα μπαμ.

Πιστευω θα παει κιαλο

το σκορ παρολο που ειμαι σε νερο δεν πειραζει,υπαρχουν κιαλα tweaks που δινουν:shades: οχι μονο το ΟC.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now