panos7

ΠΡοβλημα με δισκο Esata στα Windows 7 64 ultimate!!

Recommended Posts

Παιδιά χαιρετω το φορουμ!!

Προσφατα αγόρασα εναν Apacer AC601 ο οποιος συνδέεται με usb 2.0 αλλα και με Εsata!!

Ολα καλά μέχρι έδώ, αφού με την usb δουλέυει τέλεια ο σκληρός, αλλά όταν τον συνδέω με Εsata τότε ή θα κολλήσει ο υπολογιστής ή θα τον δει το ιntel manager, αλλα ο δίσκος δεν είναι προσβασιμος!!!

Εψαξα στο ιντερνετ, αλλά δε μπορεσα να βρω τπτ άλλο πέρα απ το ότι μπορεί να είναι το λειτουργικό αφού καποιοι που είχαν το διο πρόβλημα με τα win 7 το δοκιμασαν σε XP και εκεί έπαιζε αψογα κ με σύνδεση esata!!!

O υπολογιστής μου είναι αυτός της υπογραφής, αλλά αμφιβάλλω ότι μπορεί να φταίει κάτι σ αυτόν, γιατι κ στο laptop μου με τa WIN 7 ο σκληρός κάνει τα ίδια με σύνδεση esata!!!

Αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος.....pls help!!!!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!

Link to comment
Share on other sites

Τον δίσκο τον έχεις συνδεμένο συνέχεια ή τον ανάβεις αφού έχεις μπει στο λειτουργικό? Αν το πρώτο μπες στο Disk Management μπας και πρέπει να αλλάξεις Drive Letter. Αν το δεύτερο πήγαινε Device Manager και πάτα Scan for Hardware Changes.

Link to comment
Share on other sites

Eμένα δουλευει μια χαρα απλα αν τον εχω ανοιχτο απο πριν αργει να τον δει το bios. Eιναι σε ahci αλλα απο οσο θυμαμαι και πριν ηταν ενταξει αλλα δεν είχα το Hot Swap. Νομιζω οτι τα προβληματα στους περισσοτερους ειναι απο το Bios

Link to comment
Share on other sites

Οσον αφορά για το αν ανοιγω το δίσκο αφού μπω στο λειτουργικό ή με κλειστό τον υπολογιστή, τα έχω δοκιμάσει και τα 2...!Τπτ από τα δύο δεν λύνει το πρόβλημα!!αν κάνω το 1ο, ο δίσκος εμφανίζεται μετά από αρκετή ώρα, αλλά δεν έχω πρόσβαση...κ καμία φορά κολλάει κ το σύστημα!

Με το 2ο τρόπο, τα bios τον βλέπουν, αλλά τα win7 64 κολλάνε στην οθόνη εκκίνησης...!! Έλεος!!Κ το θέμα είναι ότι χρυσοπλήρωσα το σκληρό για το esata....!Αν ήταν για usb ήξερα να τον αγοράσω πολύ πιο φτηνό....!

Απ ότι διάβασα σε διάφορα φόρουμ σχετικά πάντως, αυτά που φαίνεται να φταίνε είναι τα win 7!!!Καθώς οι περισσότεροι που είχαν το δίσκο στα XP δούλευε άψογα και μετά τη μετάβαση στο νέο λειτουργικό έπαθαν τα ίδια μ εμένα....!!

Όποιος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει....plz!

Υ.Γ. Μ αρέσει που πάνω στο κουτί του σκληρού έγραφε ξεκάθαρα Windows 7 compatible.....!!!:funk:..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now