ahilleas100

Προτασεις για σπουδες με προοπτικες σε κατι ιδιωτικο η δημοσιο

Recommended Posts

Γεια χαρα λοιπον ! Το ξερετε ολοι οτι σε 14 μερες αρχιζουν οι πανελληνιες εγω ουτε απεξω απο το πανεπιστημιο η απο Τει δεν προκειται να περασω για αυτο θα ηθελα να μου προτεινετε μια καλη σχολη πληροφορικης δημοσια η ιδιωτικη...Αν ειναι ιδιωτικη θα ηθελα να μου πειτε λιγο τις τιμες...Αν υπαρχει καποιος που να ξερει κατι η να δουλευει σε κατι τετοιο θα ηθελα να μου το πει ! Εχετε να μου προτεινετε κατι αξιολογω η απλα να στρωθω να ξαναδωσω 2η χρονια ? Πιστευετε οτι καλυτερα ειναι να περασω σε ενα καλο τει του χρονου η υπαρχουν και αξιολογες σχολες ιδιωτικες ? Θα ηθελα πολυ τις αποψεις απο παιδια που σπουδαζουν σε σχολες οι οποιες δεν ειναι ουτε τει ουτε αει....

Link to comment
Share on other sites

Δεν θα ακούσεις και τα καλύτερα λόγια για σχολές πληροφορικής στην Ελλάδα. Όχι πως τα αντίστοιχα ΤΕΙ ή ΑΕΙ είναι πολύ καλύτερα! Βέβαια, ο χώρος της πληροφορικής είναι τόσο μεγάλος, που αν δεν πας σε κάτι πιο συγκεκριμένο θα χάσεις τη μπάλα!

Link to comment
Share on other sites

Γιατί ούτε απ'έξω δεν θα περάσεις απο τα ΤΕΙ ή ΑΕΙ? Εγώ ενα θα σου πώ. Αν δεν περάσεις φέτος, στρώσου του χρόνου να διαβάσεις. Δεν μπορείς να συγκρίνεις τα κρατικά ιδρύματα (ΑΕΙ - ΤΕΙ) με οποιοδήποτε ΙΕΚ. Δεν είναι ότι θα μάθεις περισσότερα αν πάς στα ΤΕΙ ή ΑΕΙ. Για να μάθεις όπου και να πάς θα πρέπει να ψαχτείς και μόνος σου. Όμως σπουδάζοντας σε κάποιο ελληνικό πανεπιστήμιο ή ΤΕΙ είναι σίγουρο πως όταν θα βγείς στην αγορά εργασίας θα μπορείς να διεκδικήσεις ένα καλύτερο μισθό. Άσε που τώρα οι περισσότεροι εργοδότες θέλουν σαν ελάχιστο προαπαιτούμενο το πτυχίο ΤΕΙ. Εσύ που θα πάς με το ΙΕΚ? Γι'αυτό σου λέω...στρώσου στο διάβασμα!!!!

Link to comment
Share on other sites

Με ενα 8-9 περνας ανετα Χαλκιδα που σημαινει Ηλεκτρολογος, Ηλεκτρονικος, Αυτοματιστης και με ενα 11 Μηχανολογος...

Με 12 περνας ΤΕΙ Πειραια...Ηλεκτρονικος, Ηλετκρολογος και 13 Μηχανολογος....

Κανε μια προσπαθεια ακομα αν δεν περασεις καπου τωρα...

Link to comment
Share on other sites

Μια ερωτηση ειμαι πολυτεκνος περναω με 8.500 σε τει μηχανολογιας εχει κατι σχετικα με πληροφορικη η μια καλη ιδιοτητα στο τει ηλεκτρολογια η μηχανολογια ?

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν.

Είμαι απόφοιτος από το ιεκ δέλτα (Τεχνικός Η/Y μηχανές γραφείου)..πριν πάω στην συγκεκριμένη σχολη είχα διαβάσει κάποια άρθρα που μου λέγανε ότι είναι πολύ καλή κρίμα όμως που δεν είχα φίλους που είχαν τελειώσει την συγκεκριμένη σχολη να μου πουν εμπειρίες τους.

Η σχολη σαν όνομα είναι μεγάλη και τρανή και όλη την ξέρουν αλλα από καθηγητές/καθηγήτριες είναι για τα πανηγύρια τουλάχιστον για την ειδικότητα μου που δεν ξέραν ΟΥΤΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ.. το καλύτερο με την συγκεκριμένη είναι που σου δίνει 5 χρονια αναβολής στράτευσης και στο τέλος των 2 χρονων σου δίνει 300 ερωτοαπαντήσεις οι οποιες 30 θα πέσουν όταν δόσεις κρατική πιστοποίηση. !

Ιεκ ξινή που πάει ένα φιλαράκι μου για τεχνικός δικτύων χαλια και εκεί απότι μου λέει.

Ιδιωτικές τελικά είναι tzitipi οποτε προσπάθησε τώρα που σε μια βδομάδα αρχίζετε η διάβασε του χρόνου και ξανάδωσε. Είναι κρίμα.

Αυτά από μένα..

Και ξέχασα να σου πω τιμές.. οι ιδιωτικές είναι 2 χρονια και πληρώνεις 4.000 ευρώ το χρόνο. Πεταμένα λεφτά. Το μετάνιωσα.

Link to comment
Share on other sites

Μια ερωτηση ειμαι πολυτεκνος περναω με 8.500 σε τει μηχανολογιας εχει κατι σχετικα με πληροφορικη η μια καλη ιδιοτητα στο τει ηλεκτρολογια η μηχανολογια ?

Oχι δεν εχει σχεση με πληροφορικη παρα μονο ορισμενα μαθηματα της μηχανολογιας ...

Εγω σου λεω γενικα σαν επαγγελματικη αποκατασταση τι θα ηταν καλο να κανεις...

Τα ΙΕΚ κ'αυτα δεν θα σου δωσουν κατι...ετσι πιστευω...τα λεει και ο Ιασωνας...

Αν εισαι πολυτεκνος και περασεις σε μια σχολη της επαρχιας...ερχεσαι κατευθειαν στην ιδια σχολη της Αθηνας ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now