ppaylos

Τελωνειο για προιοντα απο αμερικη

Recommended Posts

Λοιπον εκανα μια ομορφη παραγελεια απο κουλανς αμερικη ενα cpu pot και κατι ψιλα ακομα 180? συνολο με ταχυδρομικα μαζι (65 περιπου ταχυδρομικα ) και με παιρνουν σημερα απο Ups και μου λενε πως το τελωνειο θελει αλλα 160 ? !!! αμα παω να το παρω μονος μου απο αεροδρομιο θα πληρωσω μονο 100? !! εγινα εξαλος ! και εχω σκοπο να μην το παρω εχει κανεις παρομοια εμπειρια ? να δωσω 280? για ενα κανιστρο που εχει μολις 91? δεν ειναι μπετοβλακεια ? πανω απο 22? μου ειπε η κοπελιτσα πως πεφτει ο πελεκυς απλα να προσεχετε ! εχω προπληρωσει και με πιστωτικη τρια πουλακια καθονταν δηλαδη .

Link to comment
Share on other sites

Κακώς δέχτηκες αποστολή με courier.

Αυτοί τα περνάνε τελωνείο θέλοντας και μη για να παίρνουνε έξτρα παραδάκι από την υπηρεσία εκτελωνισμού.

Επίσης αρκετά κακώς που πήγες για το koolance.

Αν δεν δεχτείς να το πάρεις/πληρώσεις το τελωνείο, η UPS λογικά θα το πάει πίσω στην εταιρία.

Τώρα η koolance τι θα κάνει δεν ξέρω.

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά τι σας έχει πιάσει με το κάνιστρο της Koolance . Και κάποιος άλλος είχε παραγγείλει νομίζω το ίδιο και πάλι είχε πάθει το ίδιο . Του Kingpin με 200 euro είναι στην πόρτα σου χωρίς τελωνεία και ΙΜΟ είναι και καλύτερο .

Link to comment
Share on other sites

ppaylos στείλε mail στην Koolance να τους γυρίσεις πίσω τα πράγματα και μην παραλάβεις.Παίρνεις pot απο EU με πολύ λιγότερα λεφτά και πολύ καλύτερα σαν απόδοση.

Link to comment
Share on other sites

δυστυχως δεν ξερεις ποτε αν θα στην κανουν στο τελωνειο! καλυτερα απο Ευρωπη να εισαι σιγουρος εκτος και εχεις ανθρωπο μεσα στο τελωνειο να σου περναει πραματα ;)

ακομα και με απλο ταχυδρομειο δεν εισαι 100% σιγουρος απλα εκει δεν υπαρχουν συμφεροντα και δολοπλοκίες με τις μεταφορικες και του τελώνες και φαρισεους! ασε, πολυ μπίχλα η κατάσταση!

Link to comment
Share on other sites

Κοιταξα για ποτ του Kingpin πριν παραγγειλω κoolance αλλα δεν ειχε καλαθι να βαλω προιοντα και μαλλον θελει προσωπικό εμαιλ ,ηθελα να πληρωσω και με πιστωτικη και ετσι το λουφαρα . Προτιμησα και το φτηνο τις Κουλανς γιατι κουμπωνε αμεσως και σε σοκετ 478

Εστειλα εμαιλ στην Κουλανς χτες το βραδυ οτι δεν παραλαβανω προιον και περιμενω απαντηση.

Επρεπε να ζητησω βοηθεια απο εδω πρωτα ,αλλα αμα δεν κανουμε και κουταμαρες πως θα μαθαινουν και οι υπολοιποι !

Link to comment
Share on other sites

Pavlos,

I understand your frustration. 160? is a lot of money. We're going to inform all our Greek customers from now on of this hefty tax, so they aren't caught unawares.

Unfortunately, we will not be able to refund you for these items. The shipping cost for return shipping would cost us more money than we could get for selling the items. And on top of the shipping fees, the Greek government would likely require us to pay any unpaid import taxes, such as the 160? you're unable to pay.

If you can't pay the import fees, then Koolance will have to abandon the shipment in Greece, and take the loss.

Sincerely,

Nick W.

On 9/27/2010 2:01 PM, paylos k wrote:

To ʽʼKoolanceʼʼ SALES DEPARTMENT

Και η απαντηση τις κουλανς οι επομενοι Ελληνες πελατες θα ενημερωνονται για το τελωνειο ! κριμα που ειμαι ο προηγουμενος ! χαθηκε να ειμαι ο επομενος !!!

Link to comment
Share on other sites

...παίδες όπως τα λέει ο peppas είναι ποτέ courier μόνο usps! είναι γνωστό το παραμύθι τους.

...εδώ πήρα την μπουκάλα που ειναι 15+ κιλά και με usps πλήρωσα μόνο 60?, στα μικρά πράγματα αν δεν έχει τιμολόγιο μέσα δεν πληρώνεις τπτ ;)

Link to comment
Share on other sites

Τα rates στην usps είναι σαφώς καλύτερα...Όσο για το description, ψιλοαποφεύγετε να το κάνετε gift, αλλά βάζετε review sample ή sample for testing purpose ή hw warranty repair . Τα μικρά πακέτα περνάνε χωρίς εκτελωνισμό, στα μεγάλα είναι το πρόβλημα ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now