Wizard!

Κεραία για ασύρματο δίκτυο

Recommended Posts

Λόγω αλλαγής παρόχου, θα είμαι χωρίς internet περίπου 15 ημέρες. Εμένα δε με ενοχλεί ιδιαίτερα αλλά η γυναίκα μου εργάζεται από το σπίτι και έχει θέμα...

Ένας συγκάτοικος, αυτός στο 2ο κι εμείς στον 4ο, έχει ασύρματο router που μας είπε τους κωδικούς, αλλά δυστυχώς δε μπορούμε να μπούμε...

Πιστεύετε ότι μια αλλαγή κεραίας στην κάρτα θα έλυνε το πρόβλημα; Αν ναι, έχετε να μου προτείνετε κάποια; Δεν αξίζει να δώσω >10?, γιατί είναι για 10 ημέρες και ψάχνω απλά να βρω μια απλή κι εύκολη λύση, διαφορετικά υπάρχουν άλλες εναλλακτικές.

Η κάρτα που έχω είναι αυτή: 3Com 3CRDAG675B

Εναλλακτικά η μητρική της γυναίκας μου, έχει και onboard, αλλά δεν έχω τώρα πρόχειρο το μοντέλο για να σας πω ποιά είναι, εκτός του ότι είναι Asus.

Link to comment
Share on other sites

μπορείτε να τραβήξετε απλά καλώδιο UTP από τα μπαλκόνια!

αλλιώς 2 "κεραιουλες" στα μπαλκόνια που είναι πιο ακριβή λύση

δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει με επέκταση από την wireless καρτούλα όμως

Link to comment
Share on other sites

@zoro: Βασικά σκεφτόμουν μια καλύτερη κεραία για το δικό μου, δε θέλω να βάλω σε μπελάδες το παλλικάρι να αλλάζει κάτι στο δικό του... Αυτό ρωτάω, αν είναι να πάρω μια TP-Link πχ, με 10-15?, διαφορετικά απλά θα περιμένω.

@webhunter: Δεν παίζει τέτοια φάση, δυστυχώς. τρύπες να περάσει δεν υπάρχουν, και να μείνουν μπαλκονόπορτες ανοικτές για 10 ημέρες, είναι εκτός συζήτησης.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now