Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/13/2016 in all areas

  1. βόλτα παραλία σήμερα με παρέα και 2 σκυλιά να τρέχουν πάνω κάτω
    6 points
  2. Καλησπέρα! Ναι εγώ είχα μαραθώνιο μάσας με μουσακά και μοσχαρι με μακαρόνια στ κατσαρόλα......φάγαμε σαν να ήρθε το τέλος του κόσμου... Το site ναι μας έλειψες έσυ καθόλου!!!
    2 points
  3. Μετά το site, ήρθε η ώρα να αναβαθμίσω και PCάκι!
    2 points
  4. Καλημέρα και καλορίζικο το νεο κοστούμι του HWBOX! Νέα εποχή και νέο project ξεκινάει, μιας και νέο μέλος στην οικογένεια έρχεται να ταράξει τα νερά του lab μου!!! θα αποκαλύπτω σιγά σιγά κομμάτια του project και κάθε step που υλοποιώ. Για αρχή με την δικτυακή μου βάση... Καλημέρες και καλή αρχη!!!!!
    1 point
  5. γιατί βγάλατε το ρεπουτεσιο ρε
    1 point
  6. απο eshop η οθονη ε? και την εβγαλε χτες newletter στα 299 http://www.e-shop.gr/othoni-dell-ultrasharp-u2515h-25-led-quad-hd-black-p-PER.152118?utm_campaign=newsletter161027&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=2-otoni&utm_content=2.6-othoni+dell+ultrasharp+u2515h+25+led+quad+hd+black
    1 point
  7. Η καρτούλα έχει καλο efficiency, θα μονταριστεί και θα benchαριστεί μάλλον με ξηρό πάγο. Είναι κανα 100MHz κάτω από ολες τις υπόλοιπες 650Ti και είμαι και με 2πυρηνο οποτε χάνω το physics αρκετά...
    1 point
  8. Καλησπέρεεεες. Να και εγω εδώ μαραθώνιο χημείας και έκθεσης.Όσοι τρέξατε, απλά αξιοι... Σιγά σιγά παίρνουμε γευση απο kabylake και 1080 Ti Μόμο γορίλλας ρειιι <3
    1 point
  9. Καλημέρα! Πρώτη Κυριακή με το νεο box ζωντανό! Είχαμε κανέναν μαραθωνοδρόμο σήμερα? Είστε όλοι και όλες καλά? Σας λείψαμε?
    1 point
  10. Και ομως, ουτε ιος ουτε τιποτα. Τα εκανα τα παραπανω σημερα το πρωι!!( οχι φορματ). Δες το παραξενο...ΕΚανα νεο user account, και το προβλημα εξαφανιστηκε. Απλα νεο user account = φτου κι απ'την αρχη (κοινως, καλυτερα φορματ). Μιλαμε για πολυ κουλα πραγματα. Εχω την εντυπωση οτι κατι παιζει με τα permissions που δινουν τα win 10 και κατι τα χαζευει. Να συμπληρωσω οτι το εκανε ΚΑΙ σε safe mode εχτες...
    1 point
  11. Το τρίτο τρίμηνο του οικονομικού έτους του 2017 κλείνει με σημαντική άνοδο για την NVIDIA. Πιο ειδικά, τα ακαθάριστα έσοδα για το τρίμηνο άγγιξαν τα 2 δις δολάρια, περίπου 54% υψηλότερα από την ίδια εποχή πέρυσι με τον ιδρυτή και CEO της NVIDIA Jen-Hsun Huang να δηλώνει πως η επιτυχία οδηγήθηκε από "αύξηση των πωλήσεων σε όλους τους τομείς". Η γενιά Pascal καρτών γραφικών χαίρει μεγάλης αποδοχής στο κοινό των gamers, του VR gaming της αυτοκίνησης καθώς και στον τομέα του AI Computing στον οποίο η εταιρία πραγματοποιεί άνοιγμα τη τελευταία περίοδο. Ανάμεσα στις επιτυχίες της NVIDIA συγκαταλέγεται και η άνοδος του τομέα του Datacenter μετά τη κυκλοφορία νέων καρτών γραφικών της σειράς Tesla (P40 και P4) μαζί με ειδικό software για developers, επιστήμονες και πολλές ακόμη ειδικότητες. Την ίδια στιγμή, με τη πλατφόρμα DRIVE™ PX 2 η NVIDIA εισέρχεται και στην αγορά της αυτοκίνησης με την αρχή να γίνεται χάρη στη συνεργασία της με τη Tesla. Πηγή.
    1 point
  12. Πρώτη θέση σημείωσαν τα μέλη της ομάδας TeamAU παίζοντας live με τον Core i7 6950X στο PAX Australia 2016. Οι κορυφαίοι overclockers της ομάδας βρέθηκαν στην έκθεση και με τη μητρική X99-SOC Champion της GIGABYTE άγγιξαν τη πρώτη θέση στη συχνότητα λειτουργίας του πρώτου consumer δεκαπύρηνου επεξεργαστή της Intel. Για την επίτευξη του σκορ χρειάστηκαν αρκετά λίτρα υγρού αζώτου, μια GT 710 για την απεικόνιση στην οθόνη, πολλαπλασιαστής x46 με BCLK 125MHz και τάση που έφτασε τα 1.78V. Ο Broadwell-E επεξεργαστής άγγιξε έτσι τη κορυφή της κατάταξης ξεπερνώντας έτσι τους Elmor και Slamms που έπαιζαν με μητρική της ASUS χαρίζοντας τη πρώτη θέση στον zeropluszero. Πηγή.
    1 point
  13. πο ρε φιλε τι λες τωρα...... μαλλον ειναι καιρος να παρω κανα κινητο Ο_ο
    1 point
  14. 1 point
  15. Καλο ΣουΚου παιδες!!
    1 point
  16. Έχω να αγοράσω ασύρματο ποντίκι για το desktop μου ακριβώς 10 χρόνια, τελευταίο ήταν το σετ της microsoft 8000 πίσω στο 2006. Η διαφορά μέχρι και πριν λίγο καιρό με τα ενσύρματα ποντίκια ήταν τεράστια. Η logitech κατάφερε να φτιάξει το ίδιο ποντίκι με το g502 όμως χωρίς το καλώδιο που ήταν και ο λόγος για να προχωρήσω στην αγορά του, ίδιος αισθητηρας, βολικό στο χέρι, ελαφρύ και με πολύ καλή αυτονομία! Μετά από 2 εβδομάδες δεν μπορώ να καταλάβω πουθενά την διαφορά με ή χωρίς το καλώδιο, το καλό σε αυτό το ποντίκι είναι ότι γίνεται και ενσύρματο και ταυτόχρονα φορτίζει, μαζί στο τέλος του καλωδίου μπαίνει αυτός ο μικρός αντάπτορας για να είναι πολύ κοντά ο δέκτης. Πριν το αγοράσω μιας και είχα το g502 είχα μεγάλη αμφιβολία για ένα πράγμα, αν με βολέψει το βάρος του, στο g502 άλλαζες τα βαρίδια και το έφερνες στα μέτρα σου εδώ όμως αυτό δεν γίνεται, τελικά ήταν θέμα συνήθεις μετά από 1-2 ώρες παιχνιδιού το συνήθισα. Το ποντίκι φορτίζει σε 2 ώρες, για όσους το υποστηρίζει η μητρική τους φορτίζει και με κλειστό το pc. Δεν έχω μετρήσει ώρες αλλά το φορτίζω κάθε 5-6 μέρες στο 40%. Οπότε φαντάζομαι οτι ισχύει ότι γράφει η logitech για τις 30κάτι ώρες gameplay Είναι πολύ ακριβό ποντίκι από Ελλάδα ή τιμή του είναι εξωφρενική έτσι το πήρα από amazon uk 50 ευρώ κάτω από εδώ στα 120 ευρώ με μεταφορικά.
    1 point
  17. Εντάξει δεν λες και εξωφρενική την διαφορά τιμής με amazon, 70€ σιγά το πράγμα Γ@μιστερό ποντίκι δε λέω, αλλά με χαλάει που είναι ασύρματο. Πάντα τα σιχαινόμουν, αν και λογικά τα πιο καινούρια θα κρατάνε περισσότερο.
    1 point
  18. Meanwhile Upgrade σε titanium efficiency(για ενα προτζεκτ που ετοιμαζω) και χαλακι για να κυλιεται το ποντικι το χειμωνα..
    1 point
  19. Αγορα Mac Mini και εντυπωσεις 14/5/2016 Αγορα HP 550-101NV και πρωτες εντυπωσεις 30/3/2016 Αγορα Samsung Galaxy S7 απλο 8/7/2016 Αγορα Samsung Galaxy S7 Edge 14/9/2016 Αγορα iPhone 6S 23/8/2016 Αυτες ειναι και οι δικες μου αγορες παιδια οσο καιρο απουσιαζα απο εδω και δεν μπορουσα να τις βαλω
    1 point
  20. Καλημερα !! Μου λειψατε...τα λοιπα στους σχετικους!
    1 point
  21. Σύντομα στα XP, το ποστάρω εδώ για να δούμε διαφορές από 10 σε XP
    1 point
  22. Ανακάλυψα bug στο δικό μου pc λοιπόν, η δικιά μου helvetica στα fonts είχε πρόβλημα! Τώρα εμφανίζονται όλα τέλεια!
    1 point
  23. 1 point
  24. Δηλαδή για να καταλάβω, εδώ γράφουμε για τα "λάθη" που βρίσκουμε? Για να ξέρω...
    1 point