Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 12/22/2016 in all areas

  1. Η προσπάθεια των Ελλήνων overclockers ξεπερνά κάθε προσδοκία και έχοντας συμπληρώσει ήδη 5 πρωτιές στα 6 συνολικά stages, οδεύει με άνεση προς τη πρώτη θέση του διαγωνισμού! Το προτελευταίο και 5ο stage του διαγωνισμού περιλαμβάνει το γνωστό GPUPI for CPU 1B περιορίζοντας όμως τους overclockers στη χρήση μόνο συγκεκριμένων AMD επεξεργαστών. Στη λίστα των Ελλήνων προστέθηκε ο πάλαι ποτέ ισχυρός εξαπύρηνος επεξεργαστής Thuban Phenom II X6 1090T της AMD όπου ολοκλήρωσε το benchmark στη συχνότητα των 6377MHz με χρόνο 9min 38sec 333ms αγγίζοντας παράλληλα τη πρώτη θέση στη κατάταξη του συγκεκριμένου μοντέλου! Στη συνέχεια είχαμε πιο "φρέσκα" από πλευράς κυκλοφορίας CPU, όπως τον οκταπύρηνο FX-8350 που έτρεξε στη συχνότητα των 7419MHZ ο οποίος ολοκλήρωσε το benchmark με χρόνο 3MIN 8SEC 469MS. Ακολουθούν τα αποτελέσματα και ως συνήθως τα testbenches των συμμετεχόντων! http://hwbot.org/submission/3392855 http://hwbot.org/submission/3400077 http://hwbot.org/submission/3400149 http://hwbot.org/submission/3400434 http://hwbot.org/submission/3400467 Πηγή.
    8 points
  2. Η ομάδα ανάπτυξης του επίσημου λειτουργικού συστήματος για το Raspberry Pi κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση η οποία μπορεί να τρέξει σε συμβατικά x86 συστήματα που τρέχουν είτε Windows είτε Mac! Ως ένα Χριστουγεννιάτικο δωράκι, η ομάδα ανάπτυξης του συστήματος Raspberry Pi φέρνει το λειτουργικό σύστημά του, Debian+Pixel, στο PC και στο Mac. Στο blog της εταιρίας υπάρχουν ήδη διαθέσιμα images για να τα κάψουμε σε DVD ή να φτιάξουμε ένα bootable USB drive και έτσι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τρέχοντας από αυτό το περιβάλλον Pixel. Η νέα έκδοση του λειτουργικού ήρθε τον Σεπτέμβριο στο Raspberry Pi και είναι αρκετά πιο ολοκληρωμένη με περισσότερες επιλογές για τους τελικούς χρήστες. Στην ανακοίνωση αναφέρεται επίσης πως στη desktop εκδοχή θα υπάρχει προεγκατεστημένος και ο Chromium web browser με μερικά χρήσιμα plugins όπως το Adobe Flash Player, ενώ επισημαίνεται για άλλη μια φορά πως βασίζεται επάνω στο Debian Linux. Όσον αφορά τις απαιτήσεις, είναι αρκετά μικρές και το OS μπορεί να τρέξει αποδοτικά σε hardware αρχιτεκτονικής i386 ή νεότερο έχοντας τουλάχιστον 512MB RAM. Τέλος, προτείνεται η εκτέλεση από USB μιας και το DVD είναι αρκετά πιο αργό μέσο. Πηγή.
    4 points
  3. Η εταιρία θέλει να προσφέρει μια πιο "συμπαγή" συσκευή στην αγορά η οποία θα ενσωματώνει τις υψηλές επιδόσεις άλλων flagships σε πολύ μικρότερο μέγεθος. Με τη πλειοψηφία των νέων smartphones να έρχονται με οθόνες 5.5 ιντσών (πάνω - κάτω) η Xiaomi θέλει να προσφέρει κάτι νέο, που ναι μεν θυμίζει άλλες εποχές, όμως ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες των περισσότερων χρηστών. Με βάση τη σχετική έρευνα που φαίνεται πως έχει πραγματοποιήσει η Xiaomi, η κινέζικη εταιρία σχεδιάζει ένα smartphone με οθόνη 4.6 ιντσών και πλούσιο hardware που βρίσκουμε σε κορυφαίες συσκευές. Για την ακρίβεια, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το smartphone θα ενσωματώνει τον Snapdragon 821, 4GB RAM, έως 128GB αποθηκευτικού χώρου, 12MP κάμερα στο πίσω μέρος καθώς και άλλη μια 4MP για selfies στη πρόσοψη! Η οθόνη του θα έχει ανάλυση 1080p ενώ η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 2,600 mAh. Σημειώνεται επίσης πως η οθόνη θα είναι κυρτή και από τις δύο πλευρές με γυαλί 2.5D. Στο σώμα της συσκευής θα βρίσκεται επίσης ένα 3.5mm headset jack και ο αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος. Πηγή.
    3 points
  4. Ερώτηση 8η: Δεύτερο Σκέλος: Οι Intel Skylake έκαναν αρκετό θα λέγαμε ντόρο όταν κυκλοφόρησαν φέρνοντας νέα αρχιτεκτονική στη λιθογραφία των 14nm! Ως συμπληρωματικό task, Θέλουμε να: "Βρείτε την είδηση της αποκάλυψης των desktop Skylake επεξεργαστών της Intel από το forum μας!" (Θέλουμε απλά το link) Μη ξεχνάτε να δηλώνετε και το όνομά σας στο Facebook για να συμπληρώσουμε τις συμμετοχές! Υπενθυμίζουμε πως εάν δεν είδατε το πρώτο σκέλος της ερώτησης, μπορείτε να επισκεφθείτε το pinned post μας στο Facebook και να δώσετε και εκεί την αντίστοιχη σωστή απάντηση για μια επιπλέον συμμετοχή! Έχετε 24 Ώρες... Clock is Ticking! Καλές γιορτές & καλή επιτυχία σε όλους! Το δώρο που θα κληρωθεί αύριο είναι: Noctua NH-D15. Ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 23-12-2016 ώρα 14:00 στο κεντρικό θέμα του διαγωνισμού.
    2 points
  5. Κάτω/κέντρο δεξιά ρυθμίζονται τα samples αφού έχεις φορτώσει το αρχείο που θες να κάνεις render.
    2 points
  6. Κάτι βρωμαγε απο την αρχή και δεν ήταν τα πόδια του Φροντο for sure! Θα πέσει κράξιμο πάλι, τι την ήθελε την Hi end enthusiast κατηγορία αφου είχε πετάξει εδώ και χρόνια λευκή πετσέτα!!!!
    2 points
  7. Πάμε να δούμε πρώτοι τα αρχικά μοντέλα που θα προστεθούν στο lineup των νέων 200 Series μητρικών της MSI και θα συνοδεύσουν τη κυκλοφορία των Intel Kaby Lake επεξεργαστών της Intel! Το WCCFTech επικαλείται άγνωστες πηγές και δημοσιεύει το lineup των πρώτων Z270 μητρικών της MSI. Ανάμεσα στα μοντέλα βρίσκουμε γνώριμα ονόματα όμως όπως σε κάθε νέα γενιά, η εμφάνιση είναι το βασικό στοιχείο που επιδέχεται αλλαγή δια χειρός MSI. Έτσι έχουμε τη πρώτη Z270 Gaming M7 η οποία έχει λεπτομέρειες κόκκινου χρώματος και νέα σχεδίασης heatsinks που προσθέτουν στον τομέα της εμφάνισης. Όλα τα νέα... trends όπως RGB LED και μεταλλικά καλύμματα σε PCIe και DRAM slots δίνουν το παρών και στη νέα γενιά της Intel. Όπως και το 2015, η σειρά θα περιλαμβάνει και τη Z270 Gaming M5 η οποία θα έχει ελαφρώς λιγότερα χαρακτηριστικά, όμως το RGB παραμένει! Στη συνέχεια η εταιρία αφήνει το κόκκινο των Gaming μητρικών περνώντας στη Z270 Gaming Pro Carbon η οποία φέρει τη carbon εμφάνιση που έχουμε δει και στις Z170 αλλά και X99 παραλλαγές της Ταϊβανέζικης εταιρίας. Τα μεγάλα heatsinks θα διατηρήσουν τις θερμοκρασίες των VRM σε χαμηλά επίπεδα και ανάλογα το μοντέλο θα είναι και φωτιζόμενα. Νέες μητρικές θα δούμε και στο ITX lineup της εταιρίας με τη Z270I Gaming Pro Carbon AC η οποία χαρακτηρίζεται από τα multimedia features όπως το ασύρματο δίκτυο WiFi. Παράλληλα το χαρακτηριστικό Mystic Light LED με το συνοδευτικό app μπορεί να μετατρέψει τη μητρική σε ένα καλαίσθητο (και μη) motherboard με πλήθος χρωμάτων. Η Z270 KRAIT Gaming μητρική λαμβάνει και αυτή μερικές τροποποιήσεις από τη προηγούμενη γενιά έχοντας πιο λευκές λεπτομέρειες και ανασχεδιασμένα heatsinks. Στο lineup βρίσκουμε και πολλές B250 με πιο λιτά χαρακτηριστικά κάτι που θα αντικατοπτριστεί και στη τελική τιμή τους! Όλες τους θα κάνουν την εμφάνισή τους στις αρχές του έτους και αναμένονται στην επερχόμενη CES 2017. Πηγή.
    2 points
  8. 2 points
  9. In default is render test set to 200 samples quality. AMD tested the CPU Ryzen ES with 150 samples and also at 100. AMD RyZen 3.4 GHz 8C/16T got the scores 100 samples = 25s 150 samples = 36s http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?292160-****Blender-Ryzen-render-battle-benchmark**** Ένα δικό μου στα 150 samples .το αρχείο με 100 samples δεν το βρήκα και δεν ξέρω αν αλλάζει από το blender .
    2 points
  10. Νέα subtests αναμένεται να προσθέσει η Φιλανδική Futuremark στη σουίτα 3DMark και όπως δηλώνουν πηγές θα βασίζονται στα νέα APIs, DirectX 12 και Vulkan. Ξεκινώντας να θυμίσουμε πως το 3DMark διαθέτει ήδη το DirectX 12 Time Spy, το οποίο όμως είναι αρκετά βαρύ για τη πλειοψηφία του hardware που κυκλοφορεί. Η Futuremark λέγεται πως θα προσθέσει και μια πιο "light" έκδοση ενός DirectX 12 benchmark καθώς και μια που θα εκμεταλλεύεται το εξίσου νέο Vulkan API, τον διάδοχο ενδεχομένως του OpenGL για notebooks και entry level κάρτες γραφικών. Το Benchnmark που θα εκμεταλλεύεται το Vulkan θα διατεθεί τόσο στη πλατφόρμα των Windows όσο και σε αυτή του Android δηλώνουν οι πηγές, μιας και υποστηρίζεται κανονικά. Παράλληλα γίνεται λόγος για τα VR benchmarks που έχει στα σκαριά η Φιλανδική εταιρία, και όπως έγινε γνωστό θα μας δείξει περισσότερα στην επερχόμενη CES 2017. Πηγή.
    2 points
  11. Στο τέλος θα βάλουμε RGB και στα φωτιστικά στα σπίτια μας. Νομίζω το παρακάνουν οι εταιρείες. Στο τέλος δε θα λέμε gaming PC θα λέμε το τσίρκο medrano PC.
    2 points
  12. Ας βάλω το χθεσινό σουφλέ
    2 points
  13. Η πρώτη είναι σα Χριστουγεννιάτικο δέντρο η δεύτερη όμως είναι πολύ ωραία.
    2 points
  14. Οι γιορτές έφτασαν, οι ετοιμασίες για τα Χριστούγεννα και την αλλαγή του χρόνου έχουν ξεκινήσει και ο Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός του HwBox είναι γεγονός. Το HwBox μαζί με τις ευχές του, θέλει να σας μοιράσει και δώρα. Έτσι, για κάθε μία από τις επόμενες 15 ημέρες κάποιος τυχερός φίλος της παρέας θα κερδίζει και ένα hardware δώρο από του κουτί μας! Οδηγίες Συμμετοχής Κάθε μέρα στο facebook θα δημοσιεύεται μια φωτογραφία με το δώρο που καλείστε να διεκδικήσετε. Απαντώντας σε μια ερώτηση με δύο σκέλη, καθένας από εσάς θα μπορεί να πάρει από μία έως και τρεις συμμετοχές, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητές του να διεκδικήσει το δώρο της ημέρας. Στο τέλος κάθε μέρα θα ανακοινώνεται στο forum και ο νικητής. 1. Μία συμμετοχή παίρνετε απαντώντας σωστά με comment στο καθημερινό pinned post στο facebook. 2. Μία ακόμη συμμετοχή παίρνετε κάνοντας public share το pinned post του facebook στο προφίλ σας. 3. Η κάθε ερώτηση θα περιλαμβάνει και ένα δεύτερο σκέλος το οποίο θα δίνει μια επιπλέον - τρίτη - συμμετοχή, εφόσον το απαντήσετε σωστά. Το δεύτερο σκέλος της ερώτησης θα βρίσκεται κάθε μέρα σε σχετικό thread του forum και η τρίτη συμμετοχή είναι δική σας εάν απαντήσετε σωστά εκεί. Αυτονόητα η τρίτη συμμετοχή προϋποθέτει να έχετε λογαριασμό στο forum του HwBox.gr. Πλέον μπορείτε να κάνετε εγγραφή και μέσω facebook! Παράδειγμα ερώτησης facebook: "Πόσους φυσικούς πυρήνες έχει ο Intel Core i7 6700K;" Σωστή απάντηση με comment εκεί: "4 πυρήνες" Παράδειγμα δεύτερου σκέλους, στο forum: "Ποια η μέγιστη Turbo συχνότητα λειτουργίας του Core i7 6700K;" Σωστή Απάντηση με post στο αντίστοιχο thread: "4.2GHz ή 4200MHz. Το profile μου στο facebook είναι το ..." Κάθε 24 ώρες θα γίνεται η σχετική κλήρωση και ο νικητής θα ανακοινώνεται στο σχετικό thread του forum. Όσοι λοιπόν έρχεστε από το facebook, καλωσορίσατε & να θυμάστε ότι για την τρίτη σας συμμετοχή θα πρέπει να μας αναφέρετε στο thread και το facebook όνομά σας. Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός για όλους (εξαιρούνται Founders, Administrators, Moderators και Newsposters του site) και οι νικητές της κάθε ημέρας μπορούν να διεκδικήσουν ξανά και ξανά, τα δώρα των επομένων ημερών! Πολύτιμοι χορηγοί των δώρων, τους οποίους και ευχαριστούμε: Καλές γιορτές & καλή επιτυχία σε όλους! Ερώτηση 1η "It's all about the TDP!" Πρώτο Σκέλος (Facebook) + Δεύτερο Σκέλος (Forum) - Νικητής: Dionisis Iglezos Ερώτηση 2η: "The Mysterious Graphics Card!" Πρώτο Σκέλος (Facebook) + Δεύτερο Σκέλος (Forum) - Νικητής: @pol77 Ερώτηση 3η: "Blast from the Past!" Πρώτο Σκέλος (Facebook) + Δεύτερο Σκέλος (Forum) - Νικητής: Νικήτας Νόσης. (από το Facebook) Ερώτηση 4η: "Watt question is this..." Πρώτο Σκέλος (Facebook) + Δεύτερο Σκέλος (Forum) - Νικητής: Chris Mantagaris (από το Facebook) Ερώτηση 5η: "The first Core i7..." Πρώτο Σκέλος (Facebook) + Δεύτερο Σκέλος (Forum) - Νικητής: Tic Tac (από το Facebook) Ερώτηση 6η: "Το τελευταίο HwBoxed Event" Πρώτο Σκέλος (Facebook) + Δεύτερο Σκέλος (Forum) - Νικητής: @Deadpool (forum) Ερώτηση 7η: "When did this happen?" Πρώτο Σκέλος (Facebook) + Δεύτερο Σκέλος (Forum) - @Manwlas (forum) Ερώτηση 8η: "When did this happen?" Πρώτο Σκέλος (Facebook) + Δεύτερο Σκέλος (Forum) Ιωάννης Κανακαράκης Ερώτηση 9η: "Το Hardware του PlayStation 4 Pro" Πρώτο Σκέλος (Facebook) + Δεύτερο Σκέλος (Forum) Spiros Papadopoulos (facebook) Ερώτηση 10η: "About Battlefield" Πρώτο Σκέλος (Facebook) + Δεύτερο Σκέλος (Forum) Paris Pasioudis Ερώτηση 11η: "The G Spot" Πρώτο Σκέλος (Facebook) + Δεύτερο Σκέλος (Forum) Xristos Kyritsis Ερώτηση 12η: "The iPhone experience" Πρώτο Σκέλος (Facebook) + Δεύτερο Σκέλος (Forum) Manolis Mamouris Ερώτηση 13η: "Full HD for life!" Πρώτο Σκέλος (Facebook) + Δεύτερο Σκέλος (Forum) @Peter90 Ερώτηση 14η: "Fill your specs, your system specs!" Πρώτο Σκέλος (Facebook) + Δεύτερο Σκέλος (Forum) @GrumpyJim Ερώτηση 15η: "2017 is nearby..." Πρώτο Σκέλος (Facebook) + Δεύτερο Σκέλος (Forum) @ShadowElf Ερώτηση 16η: "My GPU name is..." Πρώτο Σκέλος (Facebook) + Δεύτερο Σκέλος (Forum) @Sephiroth19 Grand Final17: "Task "Farewell..." Πρώτο Σκέλος (Facebook) + Δεύτερο Σκέλος (Forum)
    1 point
  15. Το 4ο stage του διαγωνισμού "πέφτει" και αυτό στα χέρια της ελληνικής προσπάθειας με τους overclockers να έχουν συγκεντρώσει 8753 συνολικά marks στο 3DMark FireStrike Extreme. Στο συγκεκριμένο stage ήταν υποχρεωτική η χρήση μιας AMD κάρτας γραφικών αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο για χρήση οποιασδήποτε πλατφόρμας. Και τα 5 μέλη της ομάδας που συμμετείχαν χρησιμοποίησαν τόσο πρόσφατο hardware όπως την R9 Nano όσο και παλιότερο και πιο ειδικά τη R9 290X και R9 290 με τους πυρήνες Hawaii και σε ψύξη υγρού αζώτου. Ο επεξεργαστής "μονόδρομος" για το stage ήταν ο δεκαπύρηνος Core i7 6950X που έτρεξε επάνω σε μια X99 SOC Champion μητρική της GIGABYTE στη πλειοψηφία των αποτελεσμάτων. Παρακάτω ακολουθούν τα αποτελέσματα της ελληνικής προσπάθειας που βοήθησαν στην επίτευξη του αποτελέσματος. http://hwbot.org/submission/3392889 http://hwbot.org/submission/3399175 http://hwbot.org/submission/3399214 http://hwbot.org/submission/3399600 http://hwbot.org/submission/3399622 Πηγή.
    1 point
  16. 1 point
  17. Η σειρά ToughPower αναβαθμίζεται με νέα μοντέλα υψηλής ισχύος τα οποία συνοδεύονται από RGB ανεμιστήρα για να δώσουν μια διαφορετική νότα στο εσωτερικό του PC! Τα Toughpower Grand RGB Gold Series έρχονται με ισχύ 650, 750 και 850W ικανοποιώντας έτσι κάθε απαίτηση ενός gaming συστήματος με μια ή περισσότερες κάρτες γραφικών ενώ οι μονάδες χαρακτηρίζονται από τη fully modular σχεδίασή τους. Τα τροφοδοτικά φέρουν πιστοποίηση 80 PLUS Gold, που πηγάζει από τα ποιοτικά υλικά στο εσωτερικό. Στο ίδιο μέρος, βρίσκουμε και ένα RGB Riing ανεμιστήρα διαμέτρου 140mm της Thermaltake με δυνατότητα ρύθμισης σε 256 μοναδικά χρώματα. Παράλληλα επάνω στη μονάδα η Thermaltake έχει τοποθετήσει και ένα πλήκτρο για γρήγορη αλλαγή των χρωμάτων, όπως γίνεται και σε κάθε χριστουγεννιάτικο σετ λαμπών! Οι μονάδες έχουν "προεγκατεστημένες" και τις συνήθεις προστασίες από υπέρφόρτωση του δικτύου, ενώ σημειώνεται πως είναι single +12V rail. Μεγάλο χαρακτηριστικό είναι και η μεγάλη τους εγγύηση που φτάνει τα 10 χρόνια ενώ η διαθεσιμότητά τους έχει ξεκινήσει σε Ευρώπη και Αμερική. Πηγή.
    1 point
  18. σηκωσε τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο το γ@μημενοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο δεν μπορω να περιμενωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :D:D:D:D:D
    1 point
  19. Λουκά βρήκα τον δυδυμο αδελφό σου στην Κατερίνη...
    1 point
  20. Φτάσαμε στα μέσα του διαγωνισμού και άλλα τόσα δώρα αυτή τη φορά μεγαλύτερης αξίας, βρίσκονται στην ουρά έτοιμα να φύγουν! Σωστή απάντηση Facebook: AMD Radeon Pro Duo Σωστή απάντηση Forum: 26 Απριλίου 2016 Η συντριπτική πλειοψηφία το βρήκε! Και ο νικητής είναι ο φίλος... ... @Manwlas από το φόρουμ! Παρακαλείται να επικοινωνήσει μαζί μας.
    1 point
  21. Η εταιρία αναβαθμίζει τις προτάσεις αποθήκευσής της ετοιμάζοντας ένα νέο μοντέλο με RGB φωτισμό που όμως θα προσθέσει και ένα επιπλέον πρόγραμμα διαχείρισης στο PC! Ο λόγος για τη σειρά SHILED RGB η οποία αναβαθμίζεται με περισσότερα μοντέλα και RGB φωτισμό παρέχοντας έτσι μια ακόμη πηγή φωτός στο εσωτερικό του συστήματος! Η πατενταρισμένη τεχνολογία της ZADAK511 μαζί με τη σχεδίαση που εκμεταλλεύεται πολλαπλά επίπεδα μετάλλου δημιουργώντας ένα 3D αποτέλεσμα, είναι κάτι που τον κάνει να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους της αγοράς. Όσον αφορά τις ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής, η ZADAK511 υπόσχεται ανάγνωση με 550MB/s και εγγραφής 480MΒ/s φτάνοντας στα όρια σχεδόν το πρότυπο σύνδεσης SATA III. Οι NAND Flash μνήμες που χρησιμοποιεί η εταιρία είναι τύπου MLC. Παράλληλα τα drives θα κυκλοφορήσουν και με διπλό interface έχοντας και τη δυνατότητα σύνδεσης σε κάποια USB3.1 TYPE-C με ταχύτητες που υπάγονται στο πρότυπο 2ης γενιάς. Πηγή.
    1 point
  22. Είναι πραγματικά αυτό που μου έλειπε.
    1 point
  23. Ναι το είδα κι εγώ τώρα που το έψαξα.. Κρίμα γιατί μέχρι τώρα ήμουν αρκετά ευχαριστημένος. Βασικά πρέπει να πάρω και έναν δεύτερο εξωτερικό μου φαίνεται..
    1 point
  24. Σιγά μην πάρουν και πρόσκληση για το Μέγαρο Μαξίμου. Λες?
    1 point
  25. Κατεβάζω για δοκιμή και θα μοιραστώ εντυπώσεις αργότερα.
    1 point
  26. 26 Απριλίου 2016 fb : Στακω Λος https://www.facebook.com/arkouda.deinosauros
    1 point
  27. Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Έβαλα σήμερα το πρωί το Samsung Drive Manager για να ελέγξω το δίσκο και μου τον αναγνώρισε κανονικά και αυτό αλλά και το pc. Μου έκανε format όμως και έχασα τα πάντα.. Τουλάχιστον γλύτωσα από το 70άρι που θα έδινα για αγορά καινούριου. Αν και μου φαίνεται ότι ούτως ή άλλως θα πάρω έναν καινούριο κάποια στιγμή..
    1 point
  28. Μην την βλέπετε με τα φώτα την πρώτη πάντως γιατί αλλάζουν σε ότι χρωματισμό θέλετε. Από κοντά είναι ωραία.
    1 point
  29. Από όσο είδα δυστυχώς ο σκληρός σου δεν καρφώνεται στην MB με SATA (https://www.youtube.com/watch?v=Lu--MOUIOC0).γιατί το USB είναι ενσωματωμένο στην PCB και όχι μέσω κάποιας γέφυρας. 1. Άλλαξε καλώδιο. 2. Δες αν τον αναγνωρίζει στο disk management του computer management. Υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα η ονομασία του σκληρού (γράμμα) και να έχει οριστεί ως "C" ας πούμε, οπότε να μην τον διαβάζει. 3. Τσέκαρε για τυχόν θέματα στο Universal Serial Bus controllers στο Device Manager και επανεγκατάσταση. 4. Τσέκαρε τον σκληρό σε άλλα windows π.χ. 7 ή 8 5. Δοκίμασε να πάρεις τα αρχεία σου με κάποιο recovery πρόγραμμα. 6. Τέλος, κατέβασε κανένα διαγνωστικό πρόγραμμα της Samsung να τεστάρεις τον σκληρό σου (http://www.seagate.com/gb/en/support/external-hard-drives/desktop-hard-drives/m-series/). https://www.grc.com/sr/spinrite.htm Crystaldiskinfo - http://crystalmark.info/software/CrystalDiskInfo/index-e.htmlHD Tune - http://www.hdtune.com/ Αν δεν είναι το καλώδιο ή οι USB controllers πάρε τα δεδομένα και έναν ακόμα δίσκο. Όταν παρουσιάζεται πρόβλημα στον δίσκο προσωπικά τον πετάω ή δεν το χρησιμοποιώ για σοβαρά αρχεία. Αν έχεις εγγύηση τον επιστρέφεις για RMA αλλά μην περιμένεις να πάρεις και τα δεδομένα σου.
    1 point
  30. Εμένα γιατί μου αρέσει η HD3 περισσότερο απ'όλες??
    1 point
  31. Ο τύπος το πήγε σε άλλο λεβελ !! Nice !!
    1 point
  32. 1 point
  33. Σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στο Fudzilla η AMD σχεδιάζει κάρτες γραφικών που θα προορίζονται όχι μόνο για το high end κομμάτι αλλά θα εκτείνονται στα χαμηλότερα στρώματα της αγοράς. Στα roadmaps μέχρι στιγμής η AMD παρουσίαζε τη Vega ως τη πρώτη γενιά καρτών γραφικών που θα φέρει τον νέο τύπο μνήμης HBM2 που θα ωθήσει τις επιδόσεις σε νέα επίπεδα! Σύμφωνα με νέα στοιχεία του Fudzilla, η AMD ετοιμάζει μια ολόκληρη στρατιά από κάρτες γραφικών με την αρχιτεκτονική Vega, όχι μόνο για το high end κομμάτι της αγοράς όπως ακούγεται αλλά και για τα υπόλοιπα στρώματα της αγοράς. Οι υπόλοιπες κάρτες δε θα φέρουν απαραίτητα HBM2 δηλώνουν οι πηγές μιας και ενδέχεται να δούμε Vega GPUs με GDDR5 ή ακόμη και GDDR5X! Τέλος, όσον αφορά τη κυκλοφορία των πρώτων καρτών, η AMD έχει αναφέρει - μέχρι και σχετικά πρόσφατα - πως θα κυκλοφορήσει τις πρώτες Vega GPUs κατά το πρώτο μισό του 2017. Πηγή.
    1 point
  34. Το "Fairy" εγκρίνει
    1 point
  35. Η "μαστιγα" των RGB έφτασε και στα ποτήρια!
    1 point
  36. Here we goooooooo!!!!
    1 point