Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/30/2017 in all areas

  1. Διαβάστε το review εδώ.
    6 points
  2. Γεια σας κοπέλια, ήντα γίνεται Από μικρός πάντα έβλεπα συστήματα με 3 και 4 κάρτες και πορωνόμουν. Στην Αθήνα είχα τύχει μια φορά που παίζαμε 4 κάρτες με άζωτο, αλλά άλλο να είσαι μόνος σου, κι ας είναι κι αεράτες οι κάρτες. Έψαχνα βέβαια κάρτες με τις οποίες δεν έχει παίξει κανείς άλλος απ' την ομάδα ώστε να δώσω πόντους + να κάνω το χαβαλέ μου, οπότε αγόρασα σε πολύ καλή τιμή 4 x 4770 και 4 x 5770. Χθες κάθισα και δοκίμασα όλες τις 4770 μία μία για να βρω την καλύτερη και μετά τα 'παιξε το λειτουργικό με τόσους AMD Drivers που η κατάσταση δεν σωνόταν με τίποτα Οπότε πέρασα φρέσκια εγκατάσταση ΞΑΝΑ, έβαλα τους 11.4 που βρήκα ότι είναι οι καλύτεροι με τις 4770 και βεβαιώθηκα ξανά ότι μια μια κάρτα δουλεύουν. Σήμερα πήρα ένα ακόμα bridge, έβαλα πάνω και τις 4, πέρασα ξανά τους drivers και όλα πήγαν τέλεια Να και το πρώτο σκορ με όλα stock, έτσι για δοκιμή.
    5 points
  3. Είναι λίγες οι φορές που τυγχάνει να σκαλώνεις με κάποιο featured build, ένα build που θα σε κάνει να πεις "w00t" και θα σε κάνει να χαζέψεις τις σωληνώσεις και το hardware. Κάπως έτσι νιώθουμε με το Tikki w00t! Το σύστημα βασίζεται σε ένα Nanoxia CoolForce 2 κουτί με αλλαγμένο side panel που δίνει μια καλύτερη εικόνα για το hardware στο εσωτερικό. Όσον αφορά το τελευταίο, αξίζει να αναφέρουμε πως βασίζεται σε έναν Skylake Core i7 6700K, και μια μητρική Sabertooth Z170 Mark 1 της ASUS. Παρά το γεγονός ότι το PC χρησιμοποιεί δύο GTX 780 της NVIDIA σε διάταξη SLI, οι επιδόσεις που μπορεί να περιμένει κάποιος είναι αρκετές για gaming σε 1080p ενώ σημαντικό feature είναι πως ψύχονται από custom υδρόψυξη και waterblocks της Alphacool. Οι μνήμες είναι της premium εταιρίας Klevv (CRAS) και τρέχουν στα 3000MHz. Οι SSDs είναι της ίδιας εταιρίας και χωρητικότητας 480GB. Το έντονο μαύρο του κουτιού της Nanoxia σε συνδυασμό με τις ασύμμετρες και μωβ χρώματος σωληνώσεις της custom υδρόψυξης δημιουργούν ένα αρκετά όμορφο αποτέλεσμα. Οι τελευταίες φωτογραφίες μάλιστα είναι "πνιγμένες" στο πράσινο χρώμα που εκπέμπουν τα φυτά και έρχονται για να ταιριάξουν απόλυτα με τις πράσινες πινελιές στο πλαϊνό του κουτιού. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    3 points
  4. Ο ανταγωνισμός βέβαια είναι μεγάλος και με πολλά χρόνια στο χώρο...
    3 points
  5. Σε όσους κολλάει ο επεξεργαστής στη ψυχτρα υπάρχει λύση...
    3 points
  6. Δεν έχετε καταλάβει ακόμα ότι ένα mobo των 600 δεν είναι δυο φορές καλύτερο από ένα των 300 . όσο υπάρχει κόσμος που αγοράζει ακριβό hw τόσο θα βαράνε τις τιμές because they can .
    2 points
  7. πολυ καλη φαση! αυτο που μου αρεσε πιο πολυ ειναι που βλεπω 4 χρονια εγγυηση
    2 points
  8. και γω έβγαλα στο ικα. Πολύ καλά παιδιά
    2 points
  9. Το σχολείο μπορεί να τελείωσε όμως το σακίδιο παραμένει για πολλούς ένα από τα πιο βολικά μέσα μεταφοράς των απαραίτητων πραγμάτων στη δουλειά, σε ένα ταξίδι, ακόμα και στη βόλτα. Οι λάτρεις της τεχνολογίας τοποθετούν στο σακίδιο όχι μόνο τα αρκούντως απαραίτητα για την ημέρα, αλλά και τον "εξοπλισμό" που πλέον αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Tablets, laptops μέχρι διάφορους φορτιστές και powerbanks για κάθε ανάγκη είναι λίγα από αυτά που κουβαλά ο κάθε techy χρήστης μαζί του. Εκτός από τα συνήθη όπως τα παραπάνω gadgets, το σακίδιο μπορεί να περιλαμβάνει και μια φωτογραφική μηχανή, ένα ζευγάρι ακουστικά και γιατί όχι, κάποιο drone! Στο HwBox ο κάθε χρήστης του φόρουμ μπορεί να προσθέσει τα πράγματα που βρίσκονται στο tech-σακίδιό του από τις ρυθμίσεις του προφίλ του επάνω δεξιά και αυτό το poll θα μας δώσει μια εκ των έσω ματιά του τι... κουβαλάτε κάθε μέρα! Πείτε μας στο πολλαπλής επιλογής Poll!
    1 point
  10. Ένα από τα πρώτα gadgets της οικογένειας των Android Wear 2.0 ανήκει στην LG και οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του βρήκαν τον δρόμο τους στο διαδίκτυο. Τα smartwatches θα γίνουν διαθέσιμα σε δύο "γεύσεις", ανάλογα με τις απαιτήσεις των χρηστών. Έτσι θα δούμε το Watch Style που δίνει έμφαση στην εμφάνιση και μεταχειρίζεται το smartwatch ως κόσμημα και το Sport που είναι μια πιο "αθλητική "έκδοση του ίδιου! Πηγές αναφέρουν πως το Watch Style θα έρχεται με οθόνη τύπου OLED με διαγώνιο 1.2 ίντσες και ανάλυσης 360x360 pixel. Όσον αφορά το υπόλοιπο hardware που θα βρίσκεται στο εσωτερικό, τα smartwatches εφοδιάζονται (σύμφωνα πάντα με ανεπίσημες πληροφορίες) με 512MB RAM και 4GB αποθηκευτικού χώρου. Η Style έκδοση θα έρχεται με μπαταρία 240 mAh ενώ το Sport θα φέρει αρκετά μεγαλύτερη που θα φτάνει τα 430 mAh. Αμφότερα θα τοποθετούνται στη νέα γενιά Android Wear 2.0 ενώ γίνεται λόγος και για τα τωρινά μοντέλα που θα λάβουν αναβάθμιση στο λογισμικό. Τα δύο παραπάνω smartwatches θα γίνουν διαθέσιμα στην αγορά στις 9 Φεβρουαρίου με προτεινόμενη τιμή τα 249 δολάρια. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  11. Αγοράσαμε iPhone 7 Plus γυαλιστερό μαυρο 265 GB αλλά ειναι σαν να μην αγοράσαμε ..τι ειχες Γιαννη με τα 7ρια...προβλημα στο WiFi. Οτι και να δικιμασαμε απο κολπα και οδηγίες απέτυχαν παταγωδώς. Τα συμπτώματα; Αν αποσυνδέθει συνδέεται μονο με επανεκκίνηση και μετα απο λιγη ωρα αποσυνδέετε και καποια στιγμη εξαφανίζετε και το εικονίδιο του WiFi. να δουμε τι θα μας πει αυριο στις 12:15 το suppot που θα μας παρει τηλεφωνο. Απο οτι ειδα στο ι.νετ μαλλον θα ανταλλαγεί. και η πλακα ειναι οτι στην επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μεσου του iTunes μου πεταει αυτο.. Εισε για σερβις μου λεει... Με λιγα λογια Αιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!
    1 point
  12. sennheiser momentum, sony mdr-1r, ipad mini 4, xiaomi note 4 και powerbank 10000 type c, kingston 128gb, macbook pro 13, d5500, anker powerport speed 5. Αυτά που πάνε παντα μαζί μου σε ταξίδι είναι τα momentum το macbook το xiaomi powerbank και h d5500. Εδώ μια θήκη από το amazon για καλώδια κλπ με αρκετό χώρο αλλά δεν βολεύει στο backpack με ρούχα για πάνω απο 2 ημέρες... οπότε δύσκολα έρχεται μαζί...
    1 point
  13. ^hahaha^ Beefy ειναι εντελώς....μ' αρέσει!
    1 point
  14. mac (που καταντησαμε), powerbank, usb cable, εξτρα μπαταρια στο 70% για το g3, μια 18650 για το ηλεκτρονικο, ενα υγρο 30αρι, χαρτομαντηλα και ενα ταλαιπωρο δισκο 750
    1 point
  15. Φοβερή μητρική αλλά οι τιμές έχουν ξεφύγει τελείως. Εκτός αυτού δεν υπάρχει λόγος να την αγοράσει κάποιος για το καθημερινό του απλό ή gaming σύστημα γιατί δεν του προσφέρει κάποια διαφορά στις επιδόσεις. Απευθύνονται σε πολύ πολύ συγκεκριμένο κοινό και βγαίνουν για να τονώνουν το γόητρο της κάθε εταιρείας. Υπάρχουν όμως άτομα που τις αγοράζουν. Δεν λέω, ακόμη και επί εποχής X58 θυμάμαι ότι υπήρχαν κάποιες μητρικές όπως οι WS της ASUS που έκαναν 450-500€. Όμως τότε έδινες ~350€ και έπαιρνες την Rampage III Extreme και 450€ σχεδόν για την R3E Black Edition που ήταν ερωτεύσιμη. Δεν κατάλαβα πως κατέληξε έτσι η κατάσταση. Δεν πειράζει και οι Hero καλές είναι Ωραίο review @Astalavista Μου αρέσει που τα motherboard reviews με την καινούρια μεθοδολογία έγιναν πολύ πιο to the point.
    1 point
  16. και cpu ένα ετήσιο εισόδημα
    1 point
  17. Το χουμε ξεφτιλισει τιμολογιακα... Σε λίγο καιρό για να πάρεις top enthusiast θα πρέπει να είσαι γιος του Trump...
    1 point
  18. The mother of all motherboards ...and maybe daughterboards
    1 point
  19. Το Resident Evil 7: Biohazard της Capcom βρίσκεται στην αγορά για λιγότερο από πέντε ημέρες και hackers κατάφεραν να προσπεράσουν τη προστασία Denuvo που έρχεται με τους περισσότερους τωρινούς AAA τίτλους. Η Capcom που αναπτύσσει το Resident Evil 7: Biohazard θα πρέπει να είναι εμφανώς απογοητευμένη από τη προστασία Denuvo η οποία "υπέκυψε" τη 5η κιόλας ημέρα της κυκλοφορίας του τίτλου στην αγορά. Το Resident Evil 7: Biohazard έχει ήδη αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές κάτι που πιθανότατα οδήγησε στο ταχύτερο σπάσιμο από τη διεθνή warez scene. Το Denuvo DRM που χρησιμοποιήθηκε δείχνει την ηλικία του μιας και οι hackers έχουν βρει τα περισσότερα μειονεκτήματά της με τα games που ήδη βρίσκονται στην αγορά. Έτσι με τη κυκλοφορία του "κρακ" σε γνωστά warez sites οι πωλήσεις του game ενδέχεται να πληγούν. Ο αρχικός στόχος της Denuvo είναι απλά να καθυστερήσει το σπάσιμο μεγάλων AAA games στη κυκλοφορία τους, ούτως ώστε οι πωλήσεις τους να αυξηθούν. Με τον καιρό να περνά και οι hackers να βρίσκουν συνεχώς διέξοδο, φαίνεται πως η προστασία μοιάζει αναποτελεσματική, ή απλά η σύμπτωση ήταν αρκετά μεγάλη! Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  20. Η αγορά των μνημών θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα καθώς η μεγάλη κατασκευάστρια μνημών SK Hynix θα προσθέσει έναν προηγμένο τύπο DRAM στο portfolio της με νέα χαρακτηριστικά. Η μικρότερη λιθογραφία των DRAM, κλάσης 10nm θα μπει σε τροχιά κατά το δεύτερο μισό του 2017 για να αντικαταστήσει αυτή των 21nm. Η εταιρία κατασκευάζει στα 21nm DRAM για consumer RAM για desktops, laptops μέχρι και smartphones ενώ η νέα 10nm-class που λέγεται ότι έχει ως βάση τα 18nm θα μπει σε μαζική παραγωγή κάποια στιγμή μετά το μισό του 2017. Αναλυτές πιστεύουν πως η ζήτηση DRAM το 2017 θα ξεπεράσει το 20% αναφερόμενοι στα δεδομένα από έτος σε έτος. Εκτός από αυτά, την αγορά οδηγούν και άλλοι παράγοντες, όπως οι νέοι Xeon επεξεργαστές της Intel και της πλατφόρμας Purley αλλά και τα μελλοντικά smartphones. Τα επερχόμενα Android smartphones θα φέρουν μέχρι και 8GB LPDDR4 ή LPDDR4X μνήμες και η ζήτηση θα αυξηθεί προς το τέλος του έτους σύμφωνα και με τις προβλέψεις. Παράλληλα η εταιρία ετοιμάζει τη μαζική παραγωγή μνημών 72-layer 3D TLC NAND για μονάδες αποθήκευσης. Κατά το Q2 η εταιρία θα προσφέρει μνήμες 256Gb, όμως μέχρι το τελευταίο τρίμηνο του έτους, αναμένεται να δούμε και NAND 512Gb. Αυτό θα δώσει το έναυσμα για υψηλότερης χωρητικότητας SSD χάρη στη διπλάσια πυκνότητα του εκάστοτε IC. Το εργοστάσιο που θα κατασκευάσει αυτού του τύπου της μνήμες Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  21. Εμάς άρπαξαν ίωση το ΣΚ. Έχασα και τη Στικούδη.
    1 point
  22. Εγώ έχω πάρει από αυτό το μαγαζί όταν έκανα το build. Αυτές με τα γκρι ribbon θέλουν μόνο να ρίξεις τις θύρες σε gen 2 (pci-e 2.0) αλλιώς από τις παρεμβολές παρουσιάζουν αστάθεια. Αυτές που έχουν σοβαρό shielding δουλεύουν καλύτερα σε pci-e 3.0. Δεν είμαι σίγουρος αλλά αυτές με το μαύρο καλώδιο όπως στο link σου πρέπει να έχουν shielding. Το μόνο που είναι γνωστό σε modders ότι δουλεύει 100% χωρίς προβλήματα είναι το πανάκριβο καλώδιο της 3M. Απώλεια σε επιδόσεις ακόμα και σε gen 2 mode δεν θα δεις. Είναι ακριβώς σαν να την έχεις κατευθείαν στην mobo. Μόνο τo θέμα shielded vs unshielded ribbon cable πρέπει να προσέξεις.
    1 point
  23. Μη μας το θυμίζεις
    1 point
  24. Eγω πριν ξεκινήσω game καθαρίσω την μπίλια απο κάτω απο σκόνη,τρίχες κτλ για να τσουλάει πιο γρήγορα!
    1 point
  25. Γκαντεμιάαααααα..............
    1 point