Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/03/2017 in all areas

  1. Ήρθε και το χειροφρενο σήμερα.. Το σκ θα πέσει μονταρισμα
    7 points
  2. Θα ακολουθήσει λογικά ξεχωριστό thread όποτε έχω χρόνο αλλά αυτό για τώρα.
    7 points
  3. Δύο 5870 reference ράτσας gigabyte. Και waterblocks μαζί, οπότε όλο και κάτι θα κανομεν
    5 points
  4. Η μητρική των "ψαγμένων" και enthusiast χρηστών Z270-WS της ASUS θα βρίσκεται σύντομα στην αγορά όμως για την ώρα η εταιρία διατηρεί σιγή ιχθύος σχετικά με τη προτεινόμενη τιμή της. Η ASUS εξοπλίζει τη μητρική με το Z270 chipset της Intel και φέρει πλήρη, out of the box υποστήριξη για τους επεξεργαστές του socket LGA 1151 Kaby Lake καθώς και Skylake. Onboard βρίσκουμε ένα PLX PEX8747 chip με 48 συνολικά γραμμές PCIe Gen3 για υποστήριξη SLI και Crossfire με έως και τρεις κάρτες γραφικών, ένα feature που συχνά το συναντάμε μόνο στη μεγάλη πλατφόρμα της Intel. Το κύκλωμα τροφοδοσίας σύμφωνα με την ASUS αποτελείται από 12 φάσεις και server κλάσης ποιότητα κατασκευής και έτσι ισχυρίζεται ότι η διάρκεια ζωής είναι σημαντικά βελτιωμένη από τις τυπικές μητρικές της αγοράς. Επιπλέον, επάνω στο PCB υπάρχουν έξι SATA 6 Gb/s, δύο 32 Gb/s M.2, και δύο 32 Gb/s U.2 ports. Ο οκτακάναλος πηγάζει από έναν 115 dBA SNR CODEC ενώ εκτός από αυτό το feature, υπάρχει και σύγχρονη συνδεσιμότητα μέσω τεσσάρων USB 3.1 και έξι USB 3.0. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    4 points
  5. Η αυστριακή Noctua φαίνεται πως έχει στο portfolio της τουλάχιστον τρεις ειδικές εκδόσεις ψυκτρών που θα είναι απόλυτα συμβατές με τη νέα πλατφόρμα της AMD, το AM4 socket! Φυσικά δεν πρόκειται για νέα μοντέλα, αλλά για νέες εκδόσεις αυτών που βρίσκονται ήδη στην αγορά. Πιο συγκεκριμένα, θα δούμε τις NH-D15, NH-U12S και NH-L9x65 να πωλούνται πλέον και μαζί με το ειδικό bracket και προσφέρουν "premium ψύξη" ενώ προορίζονται για όλα τα form factors της αγοράς. Οι ψύκτρες θα έρχονται με τα SE-AM4 revisions για να ξεχωρίζουν από τις απλές εκδόσεις, ενώ ο CEO της εταιρίας αναφέρει πως έχουν λάβει πολλά awards ανά τον κόσμο. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    4 points
  6. Hola manitos, Καλημερες!
    4 points
  7. Για νερό πήγα και μου επιτέθηκε ένα ατομικό γλυκό μπισκοτακι πρωτεΐνης.Θα βάλω τα δυνατά μου να μείνει και για αύριο το μεσημέρι.
    4 points
  8. 3 points
  9. Κρέπα πρωτεΐνης!
    3 points
  10. Διαβάστε το Review εδώ...
    2 points
  11. Με διαγώνιο 38 ίντσες και ανάλυση 3440 x 1440 pixels, η νέα οθόνη της Acer έρχεται με στόχο την high end αγορά και προορίζεται τόσο για gaming όσο και για εργασία, λόγω της εργονομικής της σχεδίασης. Αρχικά υποστηρίζει Adaptive Sync ενώ τα DTS® Sound speakers που ενσωματώνει υπόσχονται να δημιουργήσουν μια όμορφη ατμόσφαιρα κατά το gaming. Ο λόγος πλευρών μετριέται στα 21:9 ενώ το IPS panel της έχει κυρτότητα 2300R όντας ultra wide κάτι που φαίνεται πως βολεύει αρκετούς χρήστες στη χρήση. Μέσω του Adaptive Sync, η οθόνη μπορεί να τρέξει μέχρι και τα 75Hz. Ενσωματώνει μια HDMI 1.3 και βάθος χρώματος 10-bit για συνολικά 1.07 δις. χρώματα. Παράλληλα η USB Type-C προσφέρει υψηλές ταχύτητες μεταφοράς αρχείων, κάτι που σημαίνει πως η οθόνη ενσωματώνει hub για εύκολη πρόσβαση. Η οθόνη κυκλοφορεί ήδη στην αγορά όμως η προτεινόμενη τιμή υπενθυμίζει πως κάνει για λίγους, μιας και ζητά $1299! ΠΗγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  12. Όταν στις περισσότερες οθόνες οι κατασκευαστές αφαιρούν τα bezels δύο μόνο πλευρών, η AOC προσφέρει στην αγορά μοντέλα όπως η Q2781PQ η οποία έρχεται με πραγματικά frameless σχεδίαση και στις τέσσερις πλευρές της! Το πάχος του frame (όσο υπάρχει τουλάχιστον) ανέρχεται σε μόλις 2mm ενώ το panel είναι τύπου AH IPS. Παράλληλα η διαγώνιος των 27 ιντσών σε συνδυασμό με την ανάλυση των 2560 x 1440 pixels προσφέρει μια άνετη θέαση διάφορου περιεχομένου ενώ η φωτεινότητα μετριέται στα 350cd/m2. Η οθόνη έρχεται με πλούσια χαρακτηριστικά για ακόμη πιο άνετη θέαση όπως flicker-free technology και ένα άνετο σύστημα οπίσθιου φωτισμού. Εκτός από τη συγκεκριμένη έκδοση, η AOC θα δίνει και μια με πολυτελή εμφάνιση με κρύσταλλα Swarovski στο πίσω μέρος της. Η MSRP του απλού μοντέλου ανέρχεται στα $499 ενώ η luxury έκδοση τα πωλείται με $100 επιπλέον. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  13. αχαχαχαχα ολοι οσoι το ειδανε...με ρωτουσανε αν το βαλω στο αγροτικο....
    2 points
  14. @HyperionX έσκασα με την μια στην φωτογραφία με το χειρόφερνο και ετοιμαζόμουν να ρωτήσω για τι αμάξι είναι
    2 points
  15. Τώρα κοιτάζω πως θα κοτσαρει το χειροφρενο στο wheelstand..να το βιδωσω χωρίς πατέντα δε γίνεται... Άμα το ηλεκτροκολησω θα θέλει βαψιμο μετά... Μάλλον θα φτιαξω βάση που να βιδωνει σε ήδη υπάρχουσες τρύπες στο stand. Το κόστος ήτανε αρκετό. Χοντρικα Τιμονιερα 178 προφορά απο αμαζον 155 λιρες Shifter 50 Stand 140 Χειροφρενο 40 Πλακέτα usb από παλιό πληκτρολόγιο Και Micro lever switch 1.5 ευρω
    2 points
  16. Μεγειές @HyperionX Αναμένουμε photos από το setup ολοκληρωμένο και γενικότερες εντυπώσεις. Επίσης αν θες πες μας πόσο έπιασε το όλο εγχείρημα.
    2 points
  17. Αναμένουμε φωτό με ολοκληρωμένο το set.
    2 points
  18. Άμα δεν ήταν RGB θα είχα αρχίσει να ανησυχώ....
    2 points
  19. Βαρεθηκα να περιμενω την 1080ti (αν βγει ποτε) και πηρα αυτην γιατι θεωρητικως εχει καλυτερο συστημα ψυξης (ψυχει και τις VRM) και 4 χρονια εγγυηση.Για να δουμε..
    2 points
  20. Κουβαλάς και τέτοια μήπως και χρειαστεί κανένας βοήθεια στον δρόμο; Ένα laptop έναν φορτιστή και 2 τετράδια και (10^5 χαρτιά) και βαριέμαι να τα πηγαινοφέρνω.
    2 points
  21. ηρθε και το shifter....αυριο φτανει και το χειροφρενο....
    2 points
  22. χωρίς ρούχα... Είμαι σίγουρος...
    1 point
  23. Δικός μου είσαι εσύ! Που ήσουν κρυμμένος τόσο καιρό?
    1 point
  24. Όλοι θα περιμέναμε τρελές επιδόσεις με αυτή την τιμή και αυτό το βάρος αλλά η αλήθεια είναι πως απλά είναι η ναυαρχίδα της CM στα Air Coolers και η τιμή της αντικατοπτρίζει αυτό και όχι τις επιδόσεις! Είναι πανέμορφη όμως, της το δίνω εδώ. Επίσης, δεν παθαίνουν τίποτα οι μητρικές εάν έχουν backplate και καλό retention kit οι ψύκτρες!
    1 point
  25. Καλά ναι! Και αλισοπρίονο μη γίνει zombie apocalypse! Ε ξέρεις τώρα! Υγρά μωρομάντηλα, στεγνά χαρτομάντηλα, business cards, selfiestick, κονσέρβα από το 1987, συνδετήρες για να μπορώ να ανοίγω πόρτες και iPhone, ότι έχω πληρώσει στην εφορία φέτος μαζί και το σήμα και την ασφάλεια του αυτοκινήτου σε περίπτωση που με σταματήσουν για να αποφύγω το αυτόφωρο, διαβατήριο για το καλοκαίρι και φυσικά προφυλακτικά σε περίπτωση που πέσω θύμα βιασμού!
    1 point
  26. Το συγχρονισμο δε τον εχω κανει ποτε γιατι δε το προτιμω αν δε λειτουργεισει κατι σωστα θα ψαχνεις να βρεις ποιο απο τα αρχεια ειναι πιο σωστα ενημερωμενα. Θα προτιμουσα τη λυση του δικτυακου φακελου που θα ειναι και σε raid και δε θα εχω αγχος για τιποτα. Οσο αναφορα το dyndns εγω δεν ειμαι υπερ αυτης της διαδικασιας σε παρομοια περιπτωση που ηθελα να εχω απομακρυσμενη προσβαση ειχα σηκωσει vpn για αυτη τη δουλεια για παν ενδεχομενο. Αν θελεις μπορω να το ψαξω αν εχει καποιο service για συγχρονισμο φακελων και να σου πω λεπτομερειες. Για την απομακρυσμενη προσβαση it's up to you.
    1 point
  27. Καλησπέρα Γιώργο. Το Level 10; Ναι, και το μετάνιωσα που το'δωσα. Θα μπορούσα να το κρατήσω για Server. Τώρα έχω το Cosmos II (εδώ και αρκετά χρόνια δηλαδή), αλλά...το βαρέθηκα και κοιτάζω να το σουτάρω, άσε που από την 1η στιγμή δε μου άρεσε από άποψη ποιότητας.
    1 point
  28. Καλησπέρες έβριουαν, χάου αρ γιου
    1 point
  29. http://ghost-recon.ubisoft.com/wildlands/en-us/home/ http://www.wired.co.uk/article/ghost-recon-wildlands-beta-news Κάποιοι έφτιαξαν και threads για invites etc. https://www.reddit.com/r/GhostRecon/comments/5rec6t/megathread_beta_key_requests_and_invites/
    1 point
  30. αντι για edit πατησα quote. ας το διορθωσει καποιος αν μπορει, ευχαριστω!
    1 point
  31. Αμάν με αυτό το χρώμα "Noctua", λες και το έχουν πατεντάρει. Στα δικά μου σκέφτομαι να βάψω μαύρα τα εκρού (πλαίσιο) με ανεξίτηλο μαρκαδόρο, αν και με κάποιον rgb (φυσικά) φωτισμό βελτιώνεται λίγο η κατάσταση σε συνδυασμό με χαμηλό φωτισμό δωματίου. Βέβαια αν έχει πίσσα σκοτάδι στο δωμάτιο και δεν έχεις φωτισμούς στο pc η κατάσταση είναι τέλεια
    1 point
  32. 6.36% πιστέυει ακόμα ότι τα xp είναι καλύτερα από τα 7....
    1 point
  33. Για κανένα κυριλέ μαγαζί με ρούχα κλπ θα πηγαίνει πένα!
    1 point
  34. Τα 5ghz με αέρα έγιναν 5ghz με άζωτο ? εκτός αν ήταν ακόμα μια φήμη
    1 point
  35. προφανως για να αξιοποιηθει πληρως το νεο μοντελο θα θελει win 10 αλλα σιγουρα πολυ καλο νεο αυτο!
    1 point
  36. Καλημέρα, Χθεσινοβραδινό ήταν για τα "κέφια" του Big G
    1 point
  37. καλημερες σε ολους! @stavros με εφτιαξες με το τραγουδι πρωινιατικα, με εβαλες να βαλω headphones @ work
    1 point
  38. Το monitor της LG φαίνεται πως αντιμετωπίζει ένα αρκετά σπάνιο πρόβλημα ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών, όταν βρίσκεται κοντά σε routers και η εταιρία έχει να προτείνει μια λύση! Το 27άρι monitor της εταιρίας είναι πλήρως συμβατό με τα νέα MacBook της Apple μιας και προσφέρει τη σύνδεση Thunderbolt. Σύμφωνα με το 9to5Mac όμως, παρά τη ποιότητα και τις ευκολίες που προσφέρει σε διάφορες περιπτώσεις, η οθόνη δε λειτουργεί σωστά όταν βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων από τον router. Η LG γνωρίζει το πρόβλημα και συνιστά στους χρήστες το αυτονόητο, να μετακινήσουν την οθόνη μακριά από τον router που ίσως βρίσκεται κοντά αποτρέποντας τα όποια προβλήματα. Συγκεκριμένα, τα "συμπτώματα" που έχει είναι έντονο flickering ή μαύρη οθόνη στις χειρότερες περιπτώσεις και το πρόβλημα εντοπίζεται στα ηλεκτρομαγνητικά κύματα που δημιουργούνται από τον δρομολογητή. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  39. Οι αληθινοί άντρες χρησιμοποιούν shortcuts και όχι gay-macro.
    1 point
  40. η καθημερινή μου μετακίνηση... thinkpad (εταιρικό) (+ φορτιστή αν θα είμαι σε άλλο γραφείο, στο δικό μου γραφείο έχω dockstation) ασύρματο mouse κινητό πολλές φορές tablet (για να μην ανοίγουμε αυτά "που δεν πρέπει" από το εταιρικό) xiaomi powerbank 10K κινητό ακουστικά usb stick (αν και σπάνια το χρησιμοποιώ) xiaomi usb led light (!!!) για κάποιο καιρό και το xiaomi flexible usb fan... :-P
    1 point
  41. I see it... and I raise it to another level: Bang! Homemade strawberry cheesecake from a specialist
    1 point
  42. Ακούς intel ΌΛΟΙ χωρίς k και χαζομάρες!!!
    1 point