Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/04/2017 in all areas

  1. Πιστεύω ότι καλά κάνει η AMD που συνεχίζει την υποστήριξη των Windows 7, όση κι αν είναι. Ήταν foul αυτό στους kabylake, κι ας υπάρχουν άλλοι τρόποι να περάσεις τα 7άρια. Στο θέμα μας τώρα, άντε να βγουν να δούμε επιδόσεις. Όχι ότι θα περάσουν την Intel, έχω πάψει πλέον να το πιστεύω αυτό και εξάλλου δεν ήμουν ποτέ AMDας. Ούτε σκέφτομαι να υποβαθμίσω σε Ryzen από Haswell-E Τουλάχιστον όμως ας φτάσουν τους Kabylake σε επιδόσεις clock per clock - πόσο καιρό έχουμε να το δούμε αυτό! Η αγορά θα γίνει αμέσως πολύ πιο ενδιαφέρουσα και θα αυξηθεί λιγάκι ο ανταγωνισμός μεταξύ των 2.
    2 points
  2. Σήμερα το βράδυ είχε τυροπιτάκια. Στην αρχή μου έφεραν κουρού μου άνοιξαν την όρεξη και χτύπησα και κανα δυο τρια κανονικά.
    2 points
  3. Τώρα κοιτάζω πως θα κοτσαρει το χειροφρενο στο wheelstand..να το βιδωσω χωρίς πατέντα δε γίνεται... Άμα το ηλεκτροκολησω θα θέλει βαψιμο μετά... Μάλλον θα φτιαξω βάση που να βιδωνει σε ήδη υπάρχουσες τρύπες στο stand. Το κόστος ήτανε αρκετό. Χοντρικα Τιμονιερα 178 προφορά απο αμαζον 155 λιρες Shifter 50 Stand 140 Χειροφρενο 40 Πλακέτα usb από παλιό πληκτρολόγιο Και Micro lever switch 1.5 ευρω
    2 points
  4. Ήρθε και το χειροφρενο σήμερα.. Το σκ θα πέσει μονταρισμα
    2 points
  5. Η Cooler Master ανακοινώνει σήμερα το 8ο σε σειρά Case Mod World Series, τον γνωστό παγκόσμιο διαγωνισμό που προσκαλεί και φέτος τους πάντες σε ένα modding frenzy! Αρχάριοι χρήστες στα πρώτα τους βήματα μέχρι και πεπειραμένοι βετεράνοι modders, καλούνται να υποβάλλουν τις συμμετοχές τους από 3 Φεβρουαρίου μέχρι 3 Μαΐου 2017. Επιπλέον, με αφορμή την 25η επέτειο από την ίδρυση της Cooler Master, προστέθηκε μία επιπλέον κατηγορία στον διαγωνισμό, η οποία ενθαρρύνει τους χρήστες να ασχοληθούν με το modding κάποιου παλιότερου εμβληματικού case της εταιρίας. “Έχουμε δημιουργήσει αναρίθμητα καινοτόμα προϊόντα και designs τα οποία έχουν διαμορφώσει σε μεγάλο βαθμό αυτά που σήμερα θεωρούμε δεδομένα για τα cases και τα συστήματα ψύξεις. Στο 25ο έτος της εταιρίας, θελήσαμε να καλέσουμε τους modders να συμμετάσχουν στο μεγαλύτερο modding event της κοινότητας με μία bonus κατηγορία, με έπαθλο $2.500 σε μετρητά” αναφέρει ο Marketing Director, Raymen Wu. Η Cooler Master στοχεύει να ενθαρρύνει τους νεοεισερχόμενους στον διαγωνισμό με την νέα #MASTERBUILD πλατφόρμα. Αυτό το αφιερωμένο στο modding website είναι γεμάτο με tutorials, galleries και events που στοχεύουν στην συνεχή ανάπτυξη και διεύρυνση της modding κοινότητας. Επισκεφθείτε το mod.coolermaster.com για να μάθετε περισσότερα. Φέτος, η Cooler Master διευρύνει το World Series περιλαμβάνοντας και τοπικά modding workshops και meet & greet events, σε πολλές χώρες του κόσμου. Οι modders έτσι, μπορούν να μοιραστούν τις τεχνικές τους, την δημιουργικότητα και το πάθος τους καθώς και όλες τις PC building και modding περιπέτειές τους. Αυτά τα events διευκολύνουν τους συμμετέχοντες στο World Series, τους PC building enthusiasts και τους θαυμαστές της Cooler Master να βρεθούν και να συνεργαστούν με πρόσωπα την εταιρίας αλλά και κορυφαίους modders παγκόσμιας κλάσης. Επίσης, στα events θα δοθούν συλλεκτικά #MASTERBUILD t-shirts ως έπαθλα. Το Case Mod World Series συγχρηματοδοτείται από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές της βιομηχανίας όπως Intel, ASUS, Nvidia, HyperX και Dremel. Φανταστικά δώρα αθροιστικής αξίας σχεδόν $40.000 περιμένουν τους φετινούς νικητές, αλλά δεν είναι μόνο αυτά για τα οποία αξίζει να συμμετάσχετε. Όλοι οι modders μπορούν να μοιραστούν τις δημιουργίες τους με ένα παγκόσμιο κοινό που θα τους βοηθήσει να αναπτυχθούν περαιτέρω δημιουργικά, καθώς και να πετύχουν συνεργασίες με άλλους, τοπικούς modders. Η καταληκτική ημερομηνία για τα φετινά registrations είναι η 31η Μαρτίου. Για να μάθετε όλες τις εξελίξεις επισκεφθείτε το: http://makerhub.coolermaster.com/cmws-2017 Δελτίο Τύπου Cooler Master Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  6. ξεκίνησα και γω, αλλα δεν με βλεπω να παιζω κρυο...
    1 point
  7. Αν δεν το δώσω το μηχάνημα, θα δω τι μπορώ να βγάλω στο Div IV.
    1 point
  8. αλλαγη τοποθεσιας https://m.facebook.com/Roasters-Coffee-Κλεισθένους-1148865791856282/?tsid=0.3305178973823786&source=typeahead Address:Κλεισθένους 209, Τ.Κ. 153 43, Γέρακας ειναι πολυ κοντα στον Σταυρο Αγιας Παρασκευης ιδια ωρα, 10πμ
    1 point
  9. Πιθανόν να είναι κάτι τέτοιο ότι και να σου πω θα είναι ψέματα καθώς δε το έχω χρησιμοποιήσει και δεν έχω άποψη επί του θέματος. Επίσης δε ξέρω τι ασφάλειες παρέχει το συγκεκριμένο να σου πω την αλήθεια. Δε νομίζω ότι η συγκεκριμενη διαδικασία είναι σφαλείς αρκετά από ότι είδαι λίγο και στο manual που έβαλες πιο πάνω. Έχεις πρόσβαση στον υπολογιστή του χώρου απομακρυσμένα και αν ναι πως το κάνεις αυτό απλά έχεις κάνει port forward το PC? Επίσης αν όπως μου λες τα σημαντικά αρχεία είναι χωρητικότητας 2 GB μπορείς πολύ εύκολα να χρησιμοποίησεις και ένα λογαριασμό dropbox ο οποίος για τα 2GB είναι και free.
    1 point
  10. Η μητρική των "ψαγμένων" και enthusiast χρηστών Z270-WS της ASUS θα βρίσκεται σύντομα στην αγορά όμως για την ώρα η εταιρία διατηρεί σιγή ιχθύος σχετικά με τη προτεινόμενη τιμή της. Η ASUS εξοπλίζει τη μητρική με το Z270 chipset της Intel και φέρει πλήρη, out of the box υποστήριξη για τους επεξεργαστές του socket LGA 1151 Kaby Lake καθώς και Skylake. Onboard βρίσκουμε ένα PLX PEX8747 chip με 48 συνολικά γραμμές PCIe Gen3 για υποστήριξη SLI και Crossfire με έως και τρεις κάρτες γραφικών, ένα feature που συχνά το συναντάμε μόνο στη μεγάλη πλατφόρμα της Intel. Το κύκλωμα τροφοδοσίας σύμφωνα με την ASUS αποτελείται από 12 φάσεις και server κλάσης ποιότητα κατασκευής και έτσι ισχυρίζεται ότι η διάρκεια ζωής είναι σημαντικά βελτιωμένη από τις τυπικές μητρικές της αγοράς. Επιπλέον, επάνω στο PCB υπάρχουν έξι SATA 6 Gb/s, δύο 32 Gb/s M.2, και δύο 32 Gb/s U.2 ports. Ο οκτακάναλος πηγάζει από έναν 115 dBA SNR CODEC ενώ εκτός από αυτό το feature, υπάρχει και σύγχρονη συνδεσιμότητα μέσω τεσσάρων USB 3.1 και έξι USB 3.0. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  11. ^^ συμφωνώ ^^...και 6 sata μόνο οοοοουυυυυ ξανά
    1 point
  12. Οι υπηρεσιες cloud για αρχεια ειναι καλες αλλα εξαρταται και τον ογκο που συζηταμε. Αν μιλας για μεγαλο ογκο το κοστος ειναι υψηλο. Για εμενα το καλυτερο θα ηταν να βρισκεται πισω απο ενα firewall το NAS και να σηκωσεις ενα vpn και να εισαι σωστος ως προς την ασφαλεια των αρχειων σου. Απο τις παραπανω υπηρεσιες που αναφερεις για το synology δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε καμια αλλα αν ηθελα ασφαλεια δε θα εμενα σε αυτες. Θα εκανα αυτο που σου προτεινα πιο πανω να εχω το κεφαλι μου ησυχο.
    1 point
  13. Αχαχαχα ε ναι υπαρχουνε αγροτικά και λιμο-αγροτικά Mazda του 97 σκυλι Επί του θέματος... Μέχρι να ρθει η 1080ti
    1 point
  14. 31" !!!! Θέμα συνήθειας είναι κ μόνο...
    1 point
  15. Για πέντε λεπτά που είδα την LG 4K του @venisk από κοντά, μου φάνηκε too much και είναι και 30άρα. Που να πας στις 38" δηλαδή Ίσως βέβαια με τον καιρό συνηθίζεται όπως και τα 2Κ.
    1 point
  16. Γιατί το upsell δίνει μεγαλύτερο κέρδος στην ASUS, σε σύγκριση με το να το συμπεριλαμβάνει στο bundle. Στη δεύτερη περίπτωση θα έπρεπε να ενσωματώσει το OC Panel στην τελική τιμή με αποτέλεσμα η μητρική να ήταν ακόμη πιο ακριβή και θεωρητικά λιγότερο ανταγωνιστική. Θεωηρητικά πάντα
    1 point
  17. Δεν ξέρω τι αγροτικό έχεις αλλά απο του φίλου μου στο χωριό σίγουρα το δικό σου σετ είναι ποιο ακριβό απο το δικό του. Περιμένω και εγω τελικές φωτογραφίες.
    1 point
  18. @MetallicGR πεινάς και για να απασχολήσε ξεθάφεις post ;
    1 point
  19. αχαχαχαχα ολοι οσoι το ειδανε...με ρωτουσανε αν το βαλω στο αγροτικο....
    1 point
  20. @HyperionX έσκασα με την μια στην φωτογραφία με το χειρόφερνο και ετοιμαζόμουν να ρωτήσω για τι αμάξι είναι
    1 point
  21. Καλά ναι! Και αλισοπρίονο μη γίνει zombie apocalypse! Ε ξέρεις τώρα! Υγρά μωρομάντηλα, στεγνά χαρτομάντηλα, business cards, selfiestick, κονσέρβα από το 1987, συνδετήρες για να μπορώ να ανοίγω πόρτες και iPhone, ότι έχω πληρώσει στην εφορία φέτος μαζί και το σήμα και την ασφάλεια του αυτοκινήτου σε περίπτωση που με σταματήσουν για να αποφύγω το αυτόφωρο, διαβατήριο για το καλοκαίρι και φυσικά προφυλακτικά σε περίπτωση που πέσω θύμα βιασμού!
    1 point
  22. Το συγχρονισμο δε τον εχω κανει ποτε γιατι δε το προτιμω αν δε λειτουργεισει κατι σωστα θα ψαχνεις να βρεις ποιο απο τα αρχεια ειναι πιο σωστα ενημερωμενα. Θα προτιμουσα τη λυση του δικτυακου φακελου που θα ειναι και σε raid και δε θα εχω αγχος για τιποτα. Οσο αναφορα το dyndns εγω δεν ειμαι υπερ αυτης της διαδικασιας σε παρομοια περιπτωση που ηθελα να εχω απομακρυσμενη προσβαση ειχα σηκωσει vpn για αυτη τη δουλεια για παν ενδεχομενο. Αν θελεις μπορω να το ψαξω αν εχει καποιο service για συγχρονισμο φακελων και να σου πω λεπτομερειες. Για την απομακρυσμενη προσβαση it's up to you.
    1 point
  23. Ω ρε φίλε, φοβερή η τιμή που χτύπησες τη G29! Με τόσα χρήματα παίρνεις μεταχειρισμένη G27 από insomnia και λίγα λέω! Καλύτερα φτιάξε βάση, αμαρτία να το ηλεκτροκολλάς.
    1 point
  24. Αναμένουμε φωτό με ολοκληρωμένο το set.
    1 point
  25. Σου στέλνω τη διεύθυνσή μας να μας στείλεις το υπόλοιπο.
    1 point
  26. Όχι τόσο κομμάτι αλλά άλμπουμ αλλά είχα καιρό να ακούσω και έπεσα πάνω του τυχαία. Infected Mushroom - Return to the sauce
    1 point
  27. Στάυρο δεν μπορώ να πω τι πιστεύω γι αυτούς τους 25-34 ετών που παίζουν 10 ωρα την μέρα lol και τους φταίει η κρίση για τους άλλους πάσο ότι αρέσει στο καθένα... το δέχομαι σαν διασκέδαση και 50 χρονών να είναι ο άλλος, άλλωστε και εγώ βλέπω τις περισσότερες παιδικές ταινίες που βγάζει η disney pixar κλπ, απλά σαν κατηγορία παιχνιδιού καψίματος κλπ δεν το πάω.
    1 point
  28. 1 point
  29. Είσαι oc'ed? Το 1.39-1.41 είναι το Vcore, όμως ναι καλό είναι να τα θέσεις στο manual. 1.2V για αρχή και αν θες το ρίχνεις, εφόσον μιλάμε για stock συχνότητες.
    1 point
  30. Ξέρω ξέρω. Δεν χρειάζεται να πω κάτι, τα είπες όλα στην σύνεντευξη στο hwbot πέρσι Για αυτό κι εγώ αγόρασα 4 x Club3D 4770 σε τιμή χώμα, να παίξω ΚΟΥΑΝΤ ΚΡΟΣΦΑΙΡ με κάρτες του 2009 να γουστάρω. Και άσε τους άλλους να κουρεύονται
    1 point
  31. Και εγώ με την σειρά μου επιβεβαιώνω ότι ήταν amdas κάποτε στην άγρια δύση
    1 point
  32. "Φήμες" λένε πως το μεγαλό τσιπάκι των ZEN θα είναι εφάμιλλο ή έστω αρκετά κοντά σε επιδόσεις με τον 7700K. Σαν πλατφόρμα θα έχει και τα σύν του και τα πλήν του (μειωμένες PCI-E Lanes ίσως?) Σε δύο μήνες θα ξέρουμε όλοι όπως και να'χει. Εγώ AMDάς ξεκίνησα και η AMD θέλω να ξαναποκτήσει δυνατά CPU.
    1 point
  33. ..................... Μπράβο Σόφο μας!!!!!!!!! Θέλω και 8ghz να την μπούμε στο amd club sandwich!!
    1 point
  34. Καλησπερα μανιτοοοος. Αχ μου ελειψε το ατιμο
    1 point
  35. Βάζω αυτό εδώ: https://www.facebook.com/hwbox.gr/ Μπορεί να το χρειαστείτε
    1 point
  36. Καλημέρα!! Κλωνοποίηση από 850 EVO σε ίδιον, 13 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα! 200GB πράγμα.
    1 point