Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/08/2017 in all areas

  1. My new eyefinity setup!!! Σας αρεσει παιδες?
    7 points
  2. Διαβάστε το review εδώ.
    4 points
  3. Δεν ειναι ασχημο αλλα για καποιο λογο μου θυμιζει αφυγραντηρα
    4 points
  4. Οι δύο τετραπύρηνοι επεξεργαστές που λέγεται πως κυκλοφορούν για να αντιμετωπίσουν τους Ryzen έχουν διαφορετική κωδική ονομασία, αυξημένο TDP ενώ έρχονται ακόμη και χωρίς ενσωματωμένο chip γραφικών! Οι Core i7-7740K και Core i5-7640K που είδαμε νωρίτερα θα κυκλοφορήσουν με διαφορετική κωδική ονομασία μιας και η Intel δεν τους αντιμετωπίζει ως μέρος των Kaby Lake S. Έτσι αποφάσισε πως θα ήταν προτιμότερο να ονομαστούν Kaby Lake X για να ξεχωρίσουν από το υπόλοιπο lineup. Εκτός από τις διαφοροποιήσεις στα clocks (+100/200MHz από τους αντίστοιχους 7600K/7700K) φαίνεται πως θα έρχονται με υψηλότερο TDP στα 112W ενώ ενδέχεται ο i5 να φέρει και HyperThreading κάτι που δεν έχει για την ώρα επιβεβαιωθεί. Τα πρώτα δείγματα αναμένονται μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Και ένα ωραίο comic από τα comments του TechPowerUp Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    3 points
  5. Από AMD * Area = CPU Cores only http://www.eetimes.com/document.asp?doc_id=1331317&page_number=2
    3 points
  6. http://www.skroutz.gr/s/10815683/Gigabyte-Z270X-Ultra-Gaming.html Πως κρίνεις ότι δεν κάνουν καλό overclock;
    2 points
  7. Η ιδέα του 3D printing επάνω σε μέταλλο έρχεται από το Burlington, Massachusetts και το startup που έχει τη λύση έχει λάβει σημαντικά κεφάλαια από εταιρίες όπως η BMW αλλά και η Google. Το startup Desktop Metal βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην ανάπτυξη ενός compact 3D εκτυπωτή ο οποίος μπορεί να διαχειριστεί και μέταλλα, εκτός από τα τυπικά και εύκολα στη πλάση υλικά που υπάρχουν σήμερα. Η ιδέα βέβαια βρίσκεται πολύ κοντά στην υλοποίηση και έτσι έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον μεγάλων παικτών της βιομηχανίας όχι μόνο της τεχνολογίας όπως τη Google, αλλά και της αυτοκινητοβιομηχανίας όπως για παράδειγμα της BMW, για ευνόητους λόγους. Σύμφωνα με την Desktop Metal, η δημιουργία μεταλλικών στοιχείων, μπορεί να βοηθήσει αρκετά το prototyping ιδεών και σχεδίων ή και τη μαζική παραγωγή τους. Κατασκευαστές αυτοκινήτων αναμένεται να δηλώσουν ενδιαφέρον μιας και η χρήση ενός αντίστοιχου εκτυπωτή για τη παραγωγή τμημάτων ενός οχήματος ενδέχεται να στοιχίσει λιγότερα απ' ότι την ανάθεση της εργασίας απευθείας σε κάποιο από τις μονάδες μαζικής παραγωγής. Η Google με τη BMW βρίσκονται ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρίες που έχουν διαθέσει σημαντικό ποσό για την κεφαλαιοποίηση της εταιρίας, με τη τελευταία να έχει λάβει συνολικές επενδύσεις $97 εκ. από την ίδρυσή της τον Οκτώβριο του 2015. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  8. Αυτοί εδώ ψιλό άσκοπη κυκλοφορία είναι. Και να μην βγούν ποιός νοιάζεται. Το ζουμί είναι στους Coffee που θα βγούνε 6πύρηνοι i7 στα 380€.
    2 points
  9. 2066 και 2 channel memory? δηλαδη θα παρουσιασει 2 cpu που δε προσφερουν σχεδον τιποτα περισσοτερο και θα τα ριξει στο μεγαλο σοκετ?
    2 points
  10. Η GIGABYTE λανσάρει μια mATX μητρική με το socket LGA1151 που προορίζεται για τη performance αγορά ενώ παρά το low end chipset έρχεται με άφθονα χαρακτηριστικά. Φυσικά από το PCB δε λείπει και ο RGB φωτισμός στα VRM, στο heatsink του chipset αλλά και στο δεξί πλαϊνό της, κοντά στο 24-pin του τροφοδοτικού. Η μητρική διαθέτει έξι SATA ports και μια υποδοχή M.2 ταχύτητας 32Gbps. Σημειώνεται πως onboard υπάρχουν δύο PCIe με μεταλλική ενίσχυση ενώ σημειώνεται πως δεν υποστηρίζουν NVIDIA SLI. Στη πλακέτα όμως υπάρχουν και άλλες δύο PCIe x1 θύρες για πρόσθετες κάρτες, 8κάναλος audio codec, μια TypeC θύρα και έτσι τα features θα καλύψουν κάθε ανάγκη. Τέλος, σημαντικό στοιχείο είναι και η παρουσία διπλού BIOS αλλά και τελικής τιμής που ίσως δε ξεπεράσει τα $100. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  11. Μητρική μικρών διαστάσεων με laptop σχεδίαση και desktop λογική αποκάλυψε η ASRock η οποία θα ενσωματώνει το νέο form factor STX. Στη μητρική δε θα συναντήσουμε κάποια κλασική PCIe για τη σύνδεση της κάρτας γραφικών, αντ' αυτής υπάρχει μια type-B MXM που υποστηρίζει μέχρι και τις πιο πρόσφατες GPUs της αγοράς, όπως GTX 1070 και GTX 1080 καθώς και πολλές άλλες με TDP έως 120W, ενώ διαθέτει και ένα desktop LGA 1151 socket για τοποθέτηση κάποιου επεξεργαστή Skylake ή Kaby Lake γενιάς της Intel. Η MXM σημειώνεται πως δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από άποψης bandwidth μιας και αξιοποιεί το κλασικό PCI-Express 3.0 x16 interface από τον επεξεργαστή. Η μητρική συμπληρώνεται από δύο SO-DIMM DDR4 slots για υποστήριξη μνήμης έως 32 GB σε dual channel διάταξη. Το εν λόγω form factor αφήνει στους κατασκευαστές το ελεύθερο για τη δημιουργία custom κουτιών που θα κυκλοφορήσουν, δημιουργώντας έτσι το απόλυτο, μικρών διαστάσεων και πλήρως ικανοποιητικό από άποψης επιδόσεων σύστημα. Παράλληλα η μητρική έρχεται και με πλήθος "premium" χαρακτηριστικών όπως 32 Gb/s M.2 υποδοχή καθώς και μπροστινές HDMI θύρες, αλλά και RGB header για το ASUS Aura Sync, διότι ποτέ μη λέτε ποτέ!Μαζί, δίνεται και ένας μετασχηματιστής 220W. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  12. H H270 που κοιτάς κάνει 145 ευρώ. Εγώ θα σου πρότεινα αυτή αν και είναι overkill https://www.skroutz.gr/s/10788968/Gigabyte-Z270XP-SLI.html#specs αλλά το σκέφτομαι ότι μελλοντικά ίσως θελήσεις να πας σε έναν μεγαλύτερο CPU ή να κάνεις SLI. Τώρα αν θες να παραμείνεις στις κόκκινες λεπτομέρειες αλλά με ένα "κομμένο" Ζ270 αλλά σαφώς ανώτερη μητρική από τις Η270 πας εδώ. https://www.skroutz.gr/s/10789884/Gigabyte-Z270-Gaming-K3.html
    1 point
  13. Όταν μιλάμε για high end builds, τότε σίγουρα αξίζει να δούμε το σύστημα που έστειλε στην EK Water Blocks ο Josh Eusebio! Το σύστημα με την custom υδρόψυξη της EK φαίνεται πως κοστίζει αρκετά, και αυτό λόγω του πολύ ακριβού hardware που ενσωματώνει! Αρχικά στο εσωτερικό του βρίσκουμε έναν Core i7 6950X επεξεργαστή καθώς και μια GTX 1080 Classified της EVGA, τοποθετημένη και αυτή σε ένα waterblock της EK. Όλα αυτά βρίσκονται επάνω στην μητρική EVGA X99 FTW ενώ συνοδεύονται από 32GB μνήμη DDR4 που αποτελείται από τέσσερα Vengeance LED Orange DIMMs. Στα της αποθήκευσης, υπάρχει ένας M.2 NVMe SSD καθώς και αρκετά TBs μέσω των SSHD δίσκων. Το κουτί φαινομενικά είναι το View 27 Mid-Tower της Thermaltake το οποίο έχει ορισμένες πορτοκαλί λεπτομέρειες στο κάτω μέρος και το εσωτερικό. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  14. http://www.guru3d.com/news-story/amd-ryzen-r7-lineup-of-8-core-16-thread-cpu-prices-revealed.html
    1 point
  15. Εντάξει θα μου πεις πέρνει σατα υπό μορφή μ.2. Εξάλλου για αυτό έχει 4 τέτοιες Θύρες εκ των οποίων μόνο 2 είναι pcie.αλλα ένα μικρό σκληρό τον χωρούσε πιστεύω. Εξάλλου δεν θα μπει ψύκτρα..που θα βάλει κι άλλο ύψος .
    1 point
  16. Δεν είναι για συστήματα με sata δίσκους. 2.5 is too big. Έχει μπόλικα M.2 για το storage. Ουσιαστικά είναι ένα mobo για console type pc που μπορείς να αναβαθμίσεις.
    1 point
  17. link: http://www.ebay.com/itm/262649877925?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=561557820602&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT Φωτεινοτητα λιγο παραπανω απο μια κλασσικη οικονομιας 9W. Την εβαλα στο γκαραζ για να μην χρειαζεται διακοπτη. Εντοπιζει κινηση μονο οταν φτασεις κοντα της, σε καμια περιπτωση δεν ειναι 180μοιρες ο αισθητηρας.
    1 point
  18. Είναι αστείο πραγματικά.Θα είναι και πιο ζεστοί με μεγαλύτερο tdp και αν κρίνουμε από τους kaby lake θα έρχονται με οδοντόκρεμα αντί για θερμαγωγικη πάστα !
    1 point
  19. Η Corsair μπορεί να είναι ιδιαίτερα γνωστή για τα τροφοδοτικά, τις ψύκτρες και τα κουτιά της, όμως τελευταία αποφάσισε να μπει στον χώρο των έτοιμων PC με το "ONE". Εμφανισιακά το σύστημα έρχεται με ένα custom κουτί με βουρτσισμένες λεπτομέρειες το οποίο όμως θυμίζει έντονα ένα Carbide 330R ή κάποιο Obsidian 550D και σίγουρα δεν είναι μινιμαλιστικό μιας και έχει αρκετά aggressive γραμμές όπως και LED! Σε αντίθεση με το Bulldog, το ONE είναι ready-to-run και έτσι διαθέτει όλο το απαραίτητο hardware για να λειτουργήσει όμως δυστυχώς για την ώρα δεν αναφέρονται λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του hardware, το σημαντικότερο για εμάς. Στη φωτό βλέπουμε την ύπαρξη HDMI θύρας μπροστά κάτι που μας δείχνει πως πρόκειται για VR Ready σύστημα. Περισσότερα αναμένονται σύντομα, όταν η Corsair αποφασίσει να δημοσιεύσει πιο πολλές πληροφορίες! Πηγή Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  20. Αν ότι είχε διαρρεύσει παλιότερα ισχύει θα είναι dual channel και 16lanes
    1 point
  21. Quad Channel εννοείς @conroe Quad θα είναι οι μικροί Kaby Lake-X
    1 point
  22. Λογικά θα έχουν λίγο περισσότερα lanes και τα κόβω να είναι λίγο binned. Ετσι κι αλλιώς πια η διαφορά για κάποιον που θα πάει για ένα overkill σύστημα και δεν τον ενδιαφέρει το πολύ πύρινο μέρος να αγοράσει ένα τσιπ που θα πηγαίνει εύκολα 5,1-5,2ghz σε μια μητρική των 300+€ .....
    1 point
  23. Ένα νέο breakthrough αποκάλυψε για άλλη μια φορά η Sony και υπόσχεται να φέρει "πραγματικό slow motion" στα smartphones μας! Ο αισθητήρας που η Sony τον ονομάζει "τον πρώτο της αγοράς με 3-layer stacked CMOS και με DRAM για smartphones" προσφέρει τα υψηλότερα frames per second που έχουμε στη συγκεκριμένη αγορά. Στις απλές φωτογραφήσεις, ο αισθητήρας έχει τη δυνατότητα να συλλάβει φωτογραφίες με ανάλυσης 19.3 MP κάθε 1/120στό του δευτερολέπτου, που είναι περίπου τέσσερις φορές ταχύτερα από κάθε σημερινό αισθητήρα. Οι περισσότερες σημερινές κάμερες στα smartphones μπορούν να καταγράψουν slow motion βίντεο στα 240FPS και στην ανάλυση των 720p όμως η Sony αυξάνει τον πήχη στα 1080p και με 960 ολόκληρα FPS! Αξίζει να πούμε πως ο 21.2-megapixel 1/2.3-inch CMOS αισθητήρας με 1.22 micron pixels μπορεί να γράψει 4K βίντεο με 60FPS και αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στα επερχόμενα flagship smartphones της εταιρίας. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  24. Η εταιρία προχωρά με ταχύτατα βήματα στην αγορά των SSD και έτσι ανακοίνωσε πως ξεκινά τη παραγωγή ενός νέου βελτιωμένου τύπου NAND, φυσικά για μονάδες αποθήκευσης SSD. Η Western Digital βρίσκεται ήδη στην αγορά των consumer SSDs με τις σειρές Black, Blue και Green, ακολουθώντας δηλαδή την ονοματολογία των σκληρών δίσκων, με τους οποίους τη γνωρίζουμε καλύτερα. Όμως επειδή το μέλλον βρίσκεται μερικώς στους SSDs η εταιρία έκανε πρόσφατα ένα σχετικό άνοιγμα προς τα εκεί. Υπογείως σχεδόν σχεδιάζει νέες NAND για μελλοντικές συσκευές, και μια από αυτές είναι και το πρώτο της 3D NAND chip, πυκνότητας 512 Gigabit και με 64-layers! Βέβαια η WD δεν είναι μόνη της στην ανάπτυξη μιας και έχει τη σημαντική βοήθεια από την Toshiba, όμως δε παύει να είναι γρήγορη η ανάπτυξή της στον χώρο τη τελευταία περίοδο. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  25. Έχω βαρεθεί την Intel, η οποία ναι, σίγουρα ήταν μπροστά για αρκετά χρόνια, αλλά γενικά, τον έχει δεί ψηλά τον αμανέ: τιμολογιακή πολιτική απαράδεκτη! Δεν είναι δυνατόν οι επεξεργαστές της να μην πέφτουν σχεδόν καθόλου, και ας παλιώσει το εκάστοτε μοντέλο. Να δούμε λίγο ανταγωνισμό βρε παιδιά...
    1 point
  26. Διπρόσωπο build βασισμένο στο Define C κουτί της Fractal και σε ολοκαίνουριο hardware της Intel μας έρχεται από τη Ρωσία και πιο ειδικά από τους Atheros and Zebralet. Το σύστημα περιλαμβάνει ambient και RGB φωτισμό που ξεχωρίζει ενώ στο εξωτερικό οι inverted χρωματικοί συνδυασμοί δημιουργούν ένα όμορφο αποτέλεσμα. Η κορυφή και η σχετική έξοδος του αέρα αποτελεί ένα τέτοιο παράδειγμα. το εσωτερικό είναι και αυτό "δίχρωμο" μιας και το βαθύ μαύρο του hardware σε συνδυασμό με το λευκό των σωληνώσεων φτιάχνουν μια όμορφη αντίθεση. Και έρχόμαστε στο hardware. Το σύστημα στο εσωτερικό αποτελείται από μια ASUS STRIX Z270G Gaming μητρική μαζί με έναν Core i7 7700K με lapped IHS για καλύτερες θερμοκρασίες και custom υδρόψυξη από την EK. Οι GPUs, είναι δύο GTX 1080 σε διάταξη SLI ενώ και αυτές ψύχονται από custom waterblocks. Οι TridentZ μνήμες της G.Skill τρέχουν στα 3000MHz με CL14 ενώ αναφέρεται πως ο επεξεργαστής τρέχει στα 5GHz.Το σύστημα ολοκληρώνει ένας HyperX Predator M.2 στα 960GB. Οι φωτογραφίες συμπληρώνουν τις λέξεις! Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  27. Δεν είναι λίγες οι φορές που ένα πλήκτρο μπορεί να κάνει τη διαφορά και σε αυτή τη περίπτωση το Pebblebee Stone τη κάνει, γι' αυτό και η καμπάνια του στο Kickstarter ήταν άκρως επιτυχημένη! Το startup που ξείνησε την ανάπτυξη του εν λόγω smart home gadget μέσα στο 2014-5 έφερε στη ζωή μια συσκευή που τοποθετείται σε διάφορα σημεία του σπιτιού (μέχρι και στο μπρελόκ) ενώ προσφέρει μερικές ενδιαφέρουσες λειτουργίες όπως αισθητήρα θερμοκρασίας. Η εταιρία ανάπτυξης αναφέρει ένα απλό παράδειγμα της ύπαρξης ενός κελαριού για κρασί, στο οποίο η θερμοκρασία του περιβάλλοντος αποτελεί σημαντικό παράγοντα για ένα ποιοτικό αποτέλεσμα. Ανάμεσα στα επιπλέον χαρακτηριστικά, βρίσκουμε και αισθητήρα κίνησης ενώ υποστηρίζει δεκάδες "συνταγές" από το IFTTT και σε συνδυασμό με άλλα Pebblebee's που θα τοποθετήσετε σε κάθε δωμάτιο μπορείτε να δημιουργήσετε το σπίτι του μέλλοντος με περίπου $30 για κάθε Pebblebee. Η ποιότητα κατασκευής είναι ιδιαίτερα προσεγμένη, ενώ πλέον, δύο χρόνια μετά τη κυκλοφορία του, η εταιρία έχει φτιάξει ένα πλήρες portfolio αντίστοιχων συσκευών που μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της. Η καμπάνια ήταν άκρως επιτυχημένη και από τα αρχικά 10 χιλιάδες δολάρια, συγκέντρωσε πάνω από 76 χιλιάδες στον έναν μήνα που διήρκεσε! Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  28. Ναι, από τον 4770k στον 4790k για παράδειγμα η Intel προωθούσε τα chip ως φρεσκαρισμένα με καλύτερης ποιότητας tim και υψηλότερους χρονισμούς.
    1 point
  29. Αντε να δούμε και τα ντόπια reviews. Mε τόσα μοντέλα πάλι θα πήξετε . Βασανιστήρια σας ετοιμάζει η AMD . Έρχονται και οι 7Χ40Κ... αλήθεια πότε με το καλό?
    1 point
  30. Αχαχαχα ε ναι υπαρχουνε αγροτικά και λιμο-αγροτικά Mazda του 97 σκυλι Επί του θέματος... Μέχρι να ρθει η 1080ti
    1 point
  31. Για τα κάρβουνα θέλει σεσουάρ ρε amateurs. Να βγαίνει ταυτόχρονα και ζεστός αέρας.
    1 point