Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/13/2017 in all areas

  1. Από εδώ προήλθε μάλλον η ιδέα για το σχέδιο...
    5 points
  2. Timberland Men's Adventure 2.0 Cupsole Alpine Oxford Black Iris 2 βροχες που φαγανε δεν πηρανε καθολου νερο, και σχετικα οκ για περπατημα Κατι ακουστικα ασυρματα με mic, goji μαρκας, μετρια πραγματα.. και ενα tv-box ετσι να χαζευουμε τπτ
    3 points
  3. Όταν οι απαιτήσεις των games αυξάνονται η λέξη αναβάθμιση ακούγεται υποσυνείδητα πλέον στο μυαλό των enthusiasts - και εδώ πατάει το νέο build του TantricmodZ. Ο Φιλιππινέζος modder συνεχίζει ακάθεκτος παρουσιάζοντας μερικά αρκετά ενδιαφέροντα συστήματα όπως το TITAN-TGX. Το όνομά του είναι σίγουρα εμπνευσμένο από την TITAN κάρτα γραφικών της NVIDIA όμως προς μεγάλη μας έκπληξη στο εσωτερικό βρίσκουμε αντ' αυτής δύο GTX 980 σε διάταξη SLI για μέγιστες επιδόσεις. Αξίζει να σημειώσουμε ότι μπορεί να πρόκειται για το high end μοντέλο της προηγούμενης γενιάς όμως εξακολουθεί να βρίσκεται ψηλά στη λίστα των gamers. Το σύστημα συμπληρώνεται από έναν Skylake Core i7 6700K επάνω σε μια MSI Z170 Krait Gaming η οποία φέρει επίσης και 32GB μνήμη από την HyperX. Το σύστημα τροφοδοτείται από ένα V850 της Cooler Master με custom sleeved που προσθέτουν σε ομορφιά. Οι φωτογραφίες του λευκού build με τις γαλάζιες λεπτομέρειες ακολουθούν! Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  4. Το θέμα είναι τι είδους restart είναι αυτό και με ποιο τρόπο το έκανε. Όπως είπε ο crusty δεν κλείνει έτσι απότομα από θερμοκρασίες το σύστημα. Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και δυο χρόνια να περάσουν δεν συντρέχει ιδιαίτερος λόγος να αλλάξεις την πάστα - δεν ξεραίνονται τόσο εύκολα οι πάστες.
    2 points
  5. Διαβάστε το Review εδώ...
    2 points
  6. 2 points
  7. Δεν υπάρχει πλέον το ενδεχόμενο να σου κλείνει απότομα η κάρτα φίλε μου. Πρώτα αυτές οι κάρτες θα σου ρίξουν τα ρολόγια στο θεό για να μην ζεσταίνονται. Μετά θα σου πετάξει error o driver και μετά θα κλείσει. Και σε περίπτωση που έκλεινε από θερμοκρασία χωρίς να προλάβεις να δεις error θα στο έβγαζε στην επόμενη εκκίνηση του υπολογιστή σου. Οπότε κάτι άλλο είναι.
    2 points
  8. Η νέα high end gaming μητρική της MSI είναι γεγονός και έρχεται σύντομα στην αγορά με σχεδίαση εμπνευσμένη από "φουτουριστικό τεθωρακισμένο διαστημόπλοιο"! Right. Αν και δείχνει ελαφρώς πιο πλατιά από τις τυπικές ATX μητρικές, η αλήθεια είναι πως είναι συμβατή με όλα τα ATX κουτιά της αγοράς. Φέρει το LGA1151 socket της Intel με υποστήριξη για τους Skylake και Kaby Lake επεξεργαστές της Intel ενώ κάνει χρήση του high end chipset Z270 Express που τοποθετείται στην performance οικογένεια της εταιρίας. Λόγω του ονόματος, έχει αρκετά gaming χαρακτηριστικά καθώς και τα overclocking features της συμπληρώνουν ένα πακέτο που σίγουρα απευθύνεται σε απαιτητικούς χρήστες. Λειτουργίες όπως το DDR4 Boost για βελτιστοποίηση των ταχυτήτων στις μνήμες έρχονται για μέγιστη ταχύτητα και σταθερότητα της μητρικής απαιτητικές εφαρμογές, που ξέρουμε ότι τις θέλετε! Παράλληλα η υποστήριξη για RGB λεντοταινίες και το ποιοτικό κύκλωμα ήχου βοηθούν σε ένα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, τόσο οπτικό, όσο και ακουστικό! Όσον αφορά την υποστήριξη συσκευών, στη μητρική βρίσκουμε δύο Turbo M.2 υποδοχές για M.2 SSDs, ενώ το AC στο όνομά της υποδηλώνει πως ενσωματώνει και AC WiFi δίνοντας μαζί και τη σχετική κεραία, για υψηλής ταχύτητας ασύρματη σύνδεση και στο desktop! Τέλος, δε γίνεται λόγος για τη διαθεσιμότητα ούτε και για τη τιμή του συγκεκριμένου board. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  9. στο 1960 ειμαστε ακομα. εμπρος πισω http://www.motorbikestoday.com/news/Articles/filtering_law.htm
    1 point
  10. Το lineup της MSI με το νέο chip της NVIDIA εμφανίστηκε στο διαδίκτυο από promo της εταιρίας και έτσι μαθαίνουμε λίγα πράγματα για την εμφάνιση των καρτών. Συγκεκριμένα η Ταϊβανέζικη εταιρία θα δώσει στις κάρτες της μια μικρή σχεδιαστική αλλαγή, που όμως δε θα επηρεάσουν τον καθημερινό χρήστη. Η σειρά της MSI ολοκληρώνεται από τη GAMING X υλοποίηση που θα βρεθεί στο κορυφαίο "σκαλί" της οικογένειας ως η high end και με τα περισσότερα "extra features" της. Η Aero κάρτα της MSI Θα λάβει μια μικρή αλλαγή στο χρώμα όπου πλέον γίνεται μαύρο - πράσινο ενώ η Hawk edition που κατασκευάζεται με τη βοήθεια της Corsair, θα δεχτεί μια μικρή σχεδιαστική αλλαγή στο shroud της για καλύτερη ψύξη του GP102 πυρήνα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  11. Η Ταϊβανέζικη εταιρία ετοίμασε ένα ολόκληρο lineup μητρικών που θα είναι άμεσα διαθέσιμες στα καταστήματα με πλήρη υποστήριξη για τους νέους επεξεργαστές AMD Ryzen. Ανάμεσά τους έχουμε μοντέλα για κάθε απαίτηση, είτε ο χρήστης θέλει το σύστημα για καθημερινές απλές εργασίες είτε για gaming και overclocking. Η εταιρία λανσάρει τρεις μητρικές με το "μικρό" B350 chipset της AMD και με κόκκινα LED (no RGB love) ενώ δύο από τις τρεις είναι mATX μεγέθους για compact συστήματα. Σημειώνεται ότι θα δούμε και ITX υλοποιήσεις στο μέλλον με άλλη μια σειρά "παράλληλων" chipsets με τα X370, B350 και A320. Οι εν λόγω μητρικές έχουν ότι μπορεί να ζητήσει ο καθημερινός χρήστης αλλά και ο gamer. Η MSI X370 Gaming Pro Carbon αποτελεί τη πιο ενισχυμένη εκδοχή και με το X370 chipset υποστηρίζει και το overclocking των Ryzen επεξεργαστών με μπόλικες επιλογές στο UEFI BIOS της. Επίσης συνοδεύεται από RGB LED μέσω του Mystic Light το οποίο δίνει και αντίστοιχο software στα Windows ενώ είναι συμβατό και με άλλα προϊόντα της MSI για τον συγχρονισμό τους. Στη κορυφή όμως ζει η X370 XPOWER GAMING TITANIUM το high end μοντέλο με ακόμη περισσότερα χαρακτηριστικά για overclocking και σύμφωνα με την MSI, κορυφαία υλικά κατασκευής, κάτι που έχουμε δει και από παλιότερες υλοποιήσεις της για πλατφόρμες της Intel. Το ενισχυμένο κύκλωμα τροφοδοσίας υπόσχεται παράλληλα και απρόσκοπτο extreme overclocking. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  12. Μια ολόσωμη δεν μπορούσαν να βάλουν?
    1 point
  13. Με 350 δολάρια θα μπορούμε σύντομα να αγοράσουμε μια ζακέτα της γνωστής Levi's η οποία θα παρέχει - μεταξύ άλλων - controls για τη μουσική! Έναν connected κόσμο ονειρεύεται η Google και με τη βοήθεια μεγάλων κατασκευαστών ρούχων όπως τη Levi's, θα το κάνει εύκολα πράξη! Η εταιρία θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο (μιας και πλέον πέρασε η χειμερινή σεζόν) ένα 'έξυπνο jacket' το οποίο θα φέρει tech της Google. Σύμφωνα με την ανακοίνωση το κόστος του θα είναι $350 και θα μπορεί μεταξύ άλλων να συνδεθεί με το smartphone μας για πλήθος λειτουργιών μέσω Bluetooth. Μια από αυτές είναι η εναλλαγή μουσικής αλλά ρυθμίσεις άλλων συσκευών από τους αισθητήρες που κρύβονται στο μανίκι του. Οι τρεις λειτουργίες που προσφέρει το μανίκι (swipe in, swipe out και double tap) μπορούν να γίνουν ξεχωριστά map μέσα από το companion app. Η συγκεκριμένη αγορά των έξυπνων ρούχων βρίσκεται ακόμη σε αρχικό στάδιο, όπως και αυτή των wearables, που παρά το γεγονός ότι φαίνονται να τα καταφέρνουν μια χαρά, η αλήθεια είναι πως οι εταιρίες ψάχνουν διακαώς τρόπους για να τα προωθήσουν στις μάζες. Το μέλλον τους όμως μοιάζει "σίγουρο" και σημαντικά καλύτερο από αυτό άλλων τεχνολογιών όπως για παράδειγμα το VR. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Project Jacquard εδώ. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  14. 4096 Stream Processors και 8GB Video RAM είναι μερικά από τα specs της επερχόμενης RX Vega, της κάρτας γραφικών που ετοιμάζει η AMD και το τμήμα Radeon Technologies Group για τη high end αγορά! Δε γνωρίζουμε εάν πρόκειται για δείγμα παραγωγής, ή εσωτερικό, πάντως η πρώτη RX Vega εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων του CompuBench και δε μπορούμε παρά να το μοιραστούμε μαζί σας! Η GPU φαίνεται από τον πίνακα πως ενσωματώνει 4096 Stream Processors, και δύο stacks HBM2 μνήμης με συνολική χωρητικότητα 8GB. Βάζοντας υπάρχουσες high end GPUs στην εξίσωση βλέπουμε πως η Vega θα είναι θεωρητικά ταχύτερη όμως δεν υπάρχουν νύξεις πως θα φτάνει την GTX 1080 Ti σε gaming σενάρια χρήσης, όμως ενδέχεται να γίνει σε computational tasks. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το bandwidth που ενδεχομένως θα έχει η κάρτα μιας και το interface θα έχει εύρος 2048-bit. Τα δύο stacks θα έχουν 4GB χωρητικότητα έκαστο και εύρος διαύλου 1024-bit. Τέλος, όπως αναφέρει και το VideoCardz σχετικά με το leak, δε γνωρίζουμε εάν πρόκειται για τον πλήρη "Vega" πυρήνα ή για κάποιον "κομμένο", όπως τον επίσης φημολογούμενο Vega 11. Μένει να μάθουμε μέχρι το τέλος του τριμήνου! Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  15. γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι απο τα πιο ησυχα cooler? και απο πολλα με 3 ανεμιστηρες. τωρα που κοιταξα στο techpowerup msi 31 dba asus strix 33dba (3fan) gigabyte g1 34dba (3fan) gigabyte aorus extreme 31dba (3fan) zotac amp extreme 29dba (3fan) και με παραπλησιες θερμοκρασιες
    1 point
  16. Galax.... αν βγει και το σωστο waterblock τότε ναι δυστηχώς πρέπει να βασισούμε στην bitspower γιατι η ΕΚ δεν καταδέχεται αυτή την εταιρία...
    1 point
  17. Η ακυκλοφόρητη ακόμα μητρική της εταιρίας ποζάρει στον φακό και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται σύντομα να έρθει στην οικογένεια των AM4 based μητρικών της MSI. Η μητρική διατηρεί πολλά κοινά στοιχεία με την αντίστοιχη που υπάρχει για Intel chipsets έχοντας μαύρη υφή με μερικές ασημί λεπτομέρειες στα heatsinks που τονίζουν τη νέα σχεδίαση. Από το PCB ξεχωρίζουμε τις δύο PCI-E x16 gen 3 με τη μεταλλική ενίσχυση αλλά και τις τρεις x1 για διάφορες περιφερειακές κάρτες επέκτασης. Επίσης, βρίσκουμε και μια M.2 υποδοχή για SSD ενώ η X370 SLI Plus αποτελεί μια ATX υλοποίηση που διατηρεί ψηλά τη συμβατότητά της με τα περισσότερα κουτιά της αγοράς. Αν και εμφανίστηκε σε υλικό promo, δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα κυκλοφορήσει επίσημα, όμως βλέποντας τα specs της, εικάζουμε πως δε θα ξεπεράσει τα 200€. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  18. Με 32 ολόκληρους ARM πυρήνες και system on chip σχεδίαση, ο Macom X-Gene 3 γίνεται ο ταχύτερος ARM CPU της αγοράς και οι ειδικοί της Macom ξεκινούν τη διαθεσιμότητα στους συνεργάτες της. Ο επεξεργαστής κατασκευάζεται στη λιθογραφία των 16nm FinFET της TSMC και στο εσωτερικό του βρίσκουμε 32 ARMv8-A 64-bit πυρήνες χρονισμένους σε συχνότητες που φτάνουν μέχρι και τα 3GHz σε ορισμένες περιπτώσεις. Τα specs συνεχίζονται και είναι εντυπωσιακά: 8 DDR4 κανάλια μνήμης με συχνότητες έως 2667MHz με support έως 16 DIMMs με error correction (μιας και προορίζεται για servers) για συνολικά 1TB μνήμη RAM. Η εταιρία που βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξή του είναι η Macom Connectivity Solutions και σε σχετική παρουσίαση σημείωσε τις αλλαγές που έχει υποστεί από τον X-Gene 2. Δεν είναι τυχαίο που συναντάμε βέβαια αυτή την είδηση σήμερα, μιας και λίγες ημέρες πριν είδαμε τις προθέσεις της Microsoft να μπει και επίσημα στον χώρο με αντίστοιχες συνεργασίες. Μπορείτε να δείτε και το διάγραμμα του επεξεργαστή στο διάγραμμα που ακολουθεί. http://hexus.net/tech/news/cpu/103375-macom-x-gene-3-the-powerful-arm-cpu-available/ Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  19. Με το που βγει, στα 4k δεν υπάρχει κακός καλός driver κάθε fps μετράει!!
    1 point
  20. Σαν χρηστης Linux δεν ξέρω αν μπορώ να απαντήσω στην ψηφοφορία. Για μένα ο νεος driver έρχεται μαζί με τον νέο Kernel. Παλιότερα η αλλαγή kernel σπάνιζε αρκετά. Από τότε που άρχισα να ασχολούμαι με το driver development, αυτό γίνεται σχεδον καθημερινά.
    1 point
  21. Αχ αυτή η Msi και το κόκκινο cooler της.
    1 point
  22. Κάνω σχεδόν άμεσα, όμως υπάρχουν φορές που το αφήνω μέχρι να βγει το game που θα παίξω για να αναβαθμίσω.
    1 point
  23. Παλαιότερα πριν κάθε εγκατάσταση κοίταζα αν με ενδιαφέρει ο σκοπός του νέου driver και έπραττα αναλόγως. Η σύνδεση μου στο net κατανάλωνε αρκετό χρόνο για το κατέβασμα. Ωστόσο τελευταία με τη νέα σύνδεση internet ο driver κατεβαίνει σε 3' και με το που βγει καινούργιος εγκαθίσταται αμέσως.
    1 point
  24. H 1060 όπως και όλη η σειρά 10 της nvidia είναι τραγικά παγωμένες κάρτες.. γιατί να χάσεις την εγγύηση σου χωρίς νόημα?
    1 point
  25. Με την πρόσφατη κυκλοφορία της νέας Ryzen αρχιτεκτονικής της AMD, οι φήμες για το τί θα ακολουθήσει ξεσπούν. Σύμφωνα πλέον με πηγές, οι Summit Ridge θα αντικατασταθούν από τους Pinnacle Ridge και Ryzen 2/Ryzen+ αρχιτεκτονική. Παρά την "ηλικία" των Ryzen, οι ειδικοί της AMD δουλεύουν ήδη στους αντικαταστάτες τους, όμως βελτιώνουν και το software ecosystem γύρω από την αρχιτεκτονική. Νέα BIOS καθώς και βελτιώσεις σε προγράμματα για developers βρίσκονται ήδη στα "σκαριά" και αναμένονται να δώσουν παραπάνω επιδόσεις στους επεξεργαστές. Το launch μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως αμφιλεγόμενο, με τους PC builders να αγωνιούν να βρουν μητρικές της αρεσκείας τους, καθώς και τα περίεργα προβλήματα συμβατότητας με DDR4 μνήμες υψηλών ταχυτήτων. Η εταιρία πάντως συνεργάζεται στενά με τους κατασκευαστές μητρικών για να λυθούν όλα τα προβλήματα άμεσα και να δούμε την μέγιστη επίδοση της νέας πρότασης της AMD. Πηγή Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  26. Μπα όπως είπε στο reunion τον Φεβρουάριο πήρε σύνταξη από τους AMD. ( εκτός και αν πήρε κανένα 1800 στην μουλωχτή και μας πετάξει κανένα 8 ghz cpu-z και μας στείλει ομαδικώς...)
    1 point
  27. O @AMDnord που είναι σε όλα αυτά; Περιμένω να σχολιάσει τόσο καιρό!
    1 point
  28. Δεν θα ναι upgrade η μετάβασή από τον 6600k στον 7600k... κανείς που το λέει αυτό το πράγμα δεν το κάνει γι αυτό πάρε ότι είναι να πάρεις τώρα που το φτιάχνεις
    1 point
  29. Μπράβο στην AMD, τα "κατάφερε". Θέλει λιγο ακόμα να μπούνε τα πράγματα στον ίσιο δρόμο, σίγουρα θα υπάρχουν μικροπροβληματα, νέα πλατφόρμα είναι.
    1 point
  30. Ps4 με uncharted 4 να περνάει η ώρα στο σαλόνι... Και δίσκο για το κατεβαστηρι.
    1 point
  31. Μέσα σε τέσσερις μέρες ups από γερμανία(mindfactory), για τον αδελφό μου...
    1 point
  32. και εγω σου προτεινω οποια βρεις πιο φθηνη! Λογικα την Ζ170
    1 point
  33. Όποια είναι φθηνότερη. Διαφορά δε θα δεις για αυτή τη χρήση.
    1 point
  34. αχαχαχα στο εξωτερικο παλευουν να το κανουν νομιμο και εμεις το παμε αναποδα αχαχαχαχ
    1 point
  35. Μ άρεσε ο τίτλος
    1 point
  36. η tuf z270 εχει πιο λιγες φασεις,δε τη συνιστω,εγω προτεινω αυτην http://www.e-shop.gr/mitriki-asrock-z170-extreme4-retail-p-PER.528873 στα 171€ απο e-shop θα σε καλυψει απολυτα,τωρα για 1€ παραπανω δε χαλασε ο κοσμος..
    1 point
  37. https://www.skroutz.gr/s/10814577/Asus-TUF-Z270-Mark-2.html https://www.skroutz.gr/s/10813451/Asrock-Fatal1ty-Z270-Gaming-K4.html οι δυο προτασεις μου, αν και σε αυτα τα λεφτα θα κοιτουσα σε Ζ170...
    1 point
  38. Η AMD στο Ryzen Tech Day μπορεί να ανακοίνωσε τους Ryzen 7 με τη κυκλοφορία τους να συμβαίνει σε μια εβδομάδα όμως υπάρχουν άλλες δύο οικογένειες επεξεργαστών που θα ακολουθήσουν για τα χαμηλότερα στρώματα. Πιο ειδικά μια από τις δύο οικογένειες είναι και αυτή των Ryzen 5, οι οποίοι θα προορίζονται για mainstream συστήματα φέρνοντας όμως και εξαπύρηνα μοντέλα που ευελπιστούν να ανταγωνιστούν αντίστοιχες προτάσεις της Intel. Οι τιμές είχαν αναφερθεί μόλις χθες και έτσι ο κορυφαίος της οικογένειας R5 1600X με 12 threads boost συχνότητα 3.7GHz που ενδεχομένως θα αγγίξει τα 3.9 με 4GHz μέσω του χαρακτηριστικού XFR που υποστηρίζει. Σημειώνεται ότι η προτεινόμενη τιμή του συγκεκριμένου θα είναι $259. Συνολικά υπάρχουν τέσσερα μοντέλα σε αντίθεση με τα τρία των Ryzen 7 ενώ οι ακόμα μικρότεροι τετραπύρηνοι Ryzen 3 θα κυκλοφορήσουν κατά το δεύτερο μισό του 2017. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  39. Φωτογραφίες της επερχόμενης μητρικής από τη GIGABYTE για τη πλατφόρμα του AM4 socket έρχονται στο φως και μας δείχνουν μερικά από τα features της! Η GIGABYTE όπως και πολλές άλλες εταιρίες του χώρου αναμένεται να παρουσιάσουν τις δικές τους προτάσεις για το AM4 socket της AMD, υποστηρίζοντας έτσι πλήρως τους Ryzen CPUs. Η GIGABYTE θα φέρει την οικογένεια Aorus στο νέο socket και η GA-AX370-Gaming 5 ενδέχεται να είναι η πρώτη μητρική για τη νέα πλατφόρμα. Η μητρική φέρει το X370 chipset της AMD και ενσωματώνει τρεις μεταλλικά ενισχυμένες PCIe και τέσσερα DIMM slots. Κύριο στοιχείο είναι ο RGB φωτισμός όπου θα υπάρχει τόσο στα DIMM slots, όσο και στο σημείο των VRM αλλά και κάτω από τα δύο πρώτα PCIe slots δίνοντας έτσι μια ξεχωριστή νότα στο σύστημα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point