Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/23/2017 in all areas

  1. Με δυνατότητα περιστροφής μέχρι και 90 μοίρες, το terminal fitting της EK Water Blocks θα διεγείρει modders αλλά και απλούς χρήστες στη δημιουργία ακόμη πιο ξεχωριστών συστημάτων! Το συγκεκριμένο είναι ιδανικό τόσο για μαλακές, εύκαμπτες σωληνώσεις όσο και hardtubes aka ακρυλικούς σωλήνες μιας και με τη κλίση που επιθυμεί ο χρήστης θα μπορεί να φέρει το εσωτερικό ακριβώς στα μέτρα του, χωρίς πολλά "κόψε-ράψε" στις σωληνώσεις. Το τερματικό κάνει για τα περισσότερα waterblocks της εταιρίας ενώ θα βρίσκεται ήδη στο Webshop της EK με προτεινόμενη τιμή €24.95. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    4 points
  2. Και δεν χρειάζεται να στείλεις καμία μητρική πουθενά
    3 points
  3. Έχουμε και φίδια... PC MASTER RACE
    3 points
  4. Ο Malik Customs φέρνει στον κόσμο του Facebook το νέο του δημιούργημα που βασίζεται σε ένα MasterCase της Cooler Master αλλά και σε αρκετά δεμένο αισθητικά Z270 σύστημα. Το grEEn Machine παίρνει το όνομά του από την κάρτα γραφικών του, που είναι η Quick Silver έκδοση της GeForce GTX 1070 της NVIDIA σε υλοποίηση όμως της MSI. Η συγκεκριμένη κάρτα βρέθηκε στο εσωτερικό του κουτιού εντελώς απείραχτη κρατώντας την ασημί απόχρωση που ξεχωρίζει στο σύστημα. Η μητρική είναι η Gaming M7 με το Z270 chipset της Intel και συνοδεύεται από μνήμες της HyperX, αμφότερα με μια αρκετά dark εμφάνιση που προσθέτουν πόντους στο build. Από το τροφοδοτικό της SilverStone φεύγουν sleeved καλώδια μαύρου και λαχανί χρώματος που 'θυμίζουν' NVIDIA ολοκληρώνοντας έτσι το σύστημα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  5. Δλδ δεν γυρίζει το fan τώρα? Σύνδεσε το στην υποδοχή δίπλα που λέει opt.
    2 points
  6. -155c πήγε ο 4670k που έχω στο μαγαζί.......
    2 points
  7. Ότι πιο ελαφρύ και αξιόπιστο σε Ρομ εκεί έξω !!!
    2 points
  8. Πόσο δύσκολο είναι να κάνουν ολες τις κάρτες τους έτσι στην msi...!!!
    1 point
  9. Το να στείλεις τη ΜΒ πίσω δεν χάνεις κάτι εκτός από τα μεταφορικά και χρόνο χωρίς pc. Να τη διορθώσουν το βλέπω λίγο δύσκολο, πιο πολύ το βλέπω αν θα γίνει αντικατάσταση με την προϋπόθεση ότι έχουν αποδεχθεί ότι έχεις κάνει ορθή λειτουργία (και όχι "πατάτα") και οφείλεται σε σφάλμα της ΜΒ. Η άλλη λύση είναι αυτή που λέει ο @venisk. Σύμφωνα με τον κατασκευαστή το CPU OPT header είναι PWM, άρα κάνει την ίδια δουλειά με το CPU fan.
    1 point
  10. το πιασαμε το υπονοούμενο
    1 point
  11. Τόσο 3-0 2-0 και 1-0 κινητό πονάει @GoriLLakoS Επιτέλους ένα θέμα που κολλούσε!!
    1 point
  12. 17480665_638126746388319_2046794749699948544_n.mp4
    1 point
  13. Ένα ζευγάρι ακουστικών που σκοπό έχει να κάνει πιο απολαυστική την ακρόαση ταινιών, παιχνιδιών και πλήθος άλλου περιεχομένου φέρνοντας τον χρήστη σε ένα "4D περιβάλλον". Η StringPad έχει έδρα το Βέλγιο και η καμπάνια της βρίσκεται στο Kickstarter ζητώντας 80.000€ ούτως ώστε να πάνε τα νέα StringPad 4D Motion Simulator ακουστικά τους στη παραγωγή. Η καμπάνια έχει μερικές ώρες που βρίσκεται στον αέρα και ήδη πηγαίνει καλά. Σύμφωνα με την εταιρία ανάπτυξης ο χρήστης θα μπορεί να "νιώσει" τον ήχο πηγαίνοντας το haptic feedback σε άλλο επίπεδο. Παράλληλα λόγω της ιδιαίτερης σχεδίασης, τα ακουστικά ακουμπούν σε ένα συγκεκριμένο σημείο του κεφαλιού που ενισχύουν ορισμένες ηχητικές συχνότητες - κυρίως τις χαμηλές - και έτσι το μπάσο γίνεται εμφατικό και αρκετά εντυπωσιακό. Φυσικά, κάτι τέτοιο θα είναι αρκετά ιδιαίτερο σε περιβάλλον VR. Σημειώνεται ότι το headset περιλαμβάνει και μικρόφωνο, συνοδεύεται από ενισχυτή, neckband και mini USB to USB καλώδιο. Ο ενισχυτής αναφέρεται ως TDM (tactile dynamic motion) amplifier και μεταδίδει τόσο ήχο όσο και της "κίνησης", του εφέ που έρχεται με τα συγκεκριμένα ακουστικά. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  14. Ο κόσμος του Fallout 4 θα μεταβεί στο VR και σύμφωνα με την Bethesda την πρώτη γεύση θα την πάρουμε από την επερχόμενη E3 2017! Η έκδοση Εικονικής Πραγματικότητας για το παιχνίδι ανακοινώθηκε πρώτη φορά στην E3 2016 όπου το ενδιαφέρον ήταν αρκετά μεγάλο και μέρος του... παραμένει μέχρι και σήμερα! Ο Todd Howard της Bethesda ανέφερε μάλιστα πως παρά το νέο mode, το Fallout 4 θα είναι "playable" από την αρχή μέχρι και το τέλος με τον ίδιο τρόπο, ότι κι αν σημαίνει αυτό για το τελικό gameplay. Σίγουρα όμως οι αλλαγές που έχουν κάνει οι developers για να φέρουν τον τίτλο στο VR είναι ενδιαφέρουσες και τις περιμένουμε στην ερχόμενη E3! Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  15. Ένα σημαντικό πλεονέκτημα έχει το Vulkan API του Khronos Group έναντι του DirectX 12 της Microsoft και αυτό είναι η υποστήριξη πολλών λειτουργικών συστημάτων τόσο σε μονή όσο και σε πολλαπλές GPUs. Οι developers που άρχισαν να αξιοποιούν το νέο πρότυπο απεικόνισης δεν το επέλεξαν τυχαία και όπως βλέπουμε αποτελεί απόφαση στρατηγικής! Το Vulkan τρέχει σε μερικούς AAA τίτλους όπως το DOOM το οποίο αυξάνει μάλιστα σε ορισμένες διαρρυθμίσεις αρκετά τις επιδόσεις από το απλό OpenGL στο οποίο βασίστηκε το στούντιο ανάπτυξης αρχικά. Το Vulkan όμως έχει το πλεονέκτημα ότι είναι συμβατό τόσο με τα Windows 10, όσο και με τα 8 αλλά και τα 7 ενώ υπάρχει και στο Linux, όχι όμως σε άλλα unixoειδή OS όπως το macOS. Εκτός αυτού, οι δημιουργοί του ανέφεραν πως το multiGPU support για το Vulkan υπάρχει πάλι στις ίδιες εκδόσεις των λειτουργικών συστημάτων και δεν περιορίζεται σε κάποιο συγκεκριμένα. Όμως αξίζει να αναφέρουμε πως η υποστήριξη στα εν λόγω λειτουργικά, βρίσκεται στα χέρια των κατασκευαστών καρτών γραφικών , οι οποίοι γράφουν και τους drivers. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  16. Κάτι τέτοιο λογικά θα βοηθήσει : https://www.skroutz.gr/c/695/kalodia-usb.html?from=most-popular&keyphrase=usb+active+cable
    1 point
  17. Σαν κολλημένο/καμένο πιξελ μου φαίνεται, οπότε αν έχει έχει 0pixel εγγύηση στείλτη πίσω για αλλαγή.
    1 point
  18. Ναι, αλλά όχι για τρία δευτερόλεπτα, μόλις το πατήσεις το PC θα κλείσει και θα προσπαθήσει να ξαναbootάρει με safe settings.
    1 point
  19. Clean και bitspower monoblock που τα έχω αδυναμία. Πολύ καλή δουλειά.
    1 point
  20. Καλησπέρα και πάλι, εκανα όσα είπατε και λειτουργεί ρολόι. Συνδέθηκε m2 προς το παρόν μέχρι να έρθει ο ανταπορτας Κ να τον μεταφέρω σε pci e μετά. Το θέμα είναι ότι δεν αναγνωρίζει τη κάρτα ήχου που είχα σε pci e και είναι μάλλον το θέμα με lanes που λέγαμε. Το πολύ πολύ δεν τη βάζω. Από θέμα ταχύτητας..όπως τα λέγατε. Αναμένω με τον ανακτά πόρτα να πιάσει ταχύτητα. Σας ευχαριστώ όλους για τη βοηθεια! Ο,τι καλύτερο έχω δει στην Ελλάδα!!
    1 point
  21. Η σειρά Krait έρχεται και αυτή στο AM4 socket στη πλατφόρμα των νέων AMD Ryzen με την MSI να ετοιμάζει μια μητρική με ανανεωμένο σχέδιο για ιδιαίτερα ασπρόμαυρα builds που στόχο έχουν να κλέψουν τη παράσταση. Η X370 Krait Gaming εφοδιάζεται με το X370 chipset της AMD με support τόσο για Crossfire όσο και SLI για NVIDIA setups ενώ ενσωματώνει αρκετά ποιοτικά υποσυστήματα ήχου με πυκνωτές της Nahmic, το VR Boost στις ειδικές USB θύρες καθώς και λευκό φωτισμό που ταιριάζει άψογα με τον χρωματικό συνδυασμό της μητρικής. Εφοδιάζεται με δύο PCI-Express 3.0 x16 slots με τη δεύτερη να είναι ηλεκτρική x8, έξι SATA 6 Gb/s ports μια 32 Gb/s M.2 slot με NVMe support καθώς και δύο USB 3.1 ports στο πίσω μέρος μαζί με άλλες έξι συνολικά που βρίσκονται τόσο στο I/O όσο και στο εσωτερικό μέσω του σχετικού header. Ο οκτακάναλος ήχος μαζί με τη Gigabit ethernet υποδοχή ολοκληρώνουν το σετ των υποσυστημάτων που κάνουν τη X370 Krait Gaming ξεχωριστή. Στόχος της συγκεκριμένης είναι η X370 SLI Plus την οποία θα ξεπεράσει σε τιμή για περίπου 20 με 30 δολάρια όπως υποστηρίζουν οι πηγές. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  22. Hardware για Ryzen builds με έμφαση στο λευκό χρώμα ετοιμάζει η MSI η οποία αποκάλυψε δύο Tomahawk Arctic και Mortar Arctic μητρικές με το B350 chipset αλλά και το AM4 socket της AMD. Η MSI προσφέρει τη γνωστή σειρά των Arctic μητρικών της και στην πλατφόρμα των AMD η οποία μετρά λιγότερο από έναν μήνα στην αγορά! Οι μητρικές παρόλο που χρησιμοποιούν το ελαφρώς "κομμένο" chipset της AMD φέρουν λευκά heatsinks και PCB με μερικές μόλις μαύρες και γκρι λεπτομέρειες. Αυτή τη φορά βλέπουμε και λευκά DDR4 slots που ολοκληρώνουν έτσι την εμφάνιση της μητρικής ενώ συνοδεύονται από λευκά LED, ελεγχόμενα μέσα από το MSI Mystic Light λογισμικό. Αξίζει να σημειώσουμε πως αμφότερες υποστηρίζουν AMD Crossfire με έως και δύο κάρτες γραφικών της AMD. Τέλος, οι B350 Tomahawk Arctic και B350M Mortar Arctic θα ξεκινήσουν σύντομα να πωλούνται στην αγορά με τιμές ελαφρώς υψηλότερες από τις απλές εκδόσεις τους που φυσικά έχουν μαύρο χρώμα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  23. Εβαλα αλλη καρτα δανικη και δουλευει απροβληματιστα. Αρα θα δοκιμασω στο αλλο pc την δικη μου να σιγουρευτω οτι ειναι προβληματικη. Ευχαριστω παιδια!!
    1 point