Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/10/2017 in all areas

  1. Skylake-X και Kabylake-X σύμφωνα με πηγές έρχονται αρκετά νωρίτερα απ' ότι είχε αρχικά σχεδιαστεί και αυτό οφείλεται κατά πάσα πιθανότητα στην AMD. Αρχικά η πλατφόρμα θα κυκλοφορούσε στις αρχές Αυγούστου, όμως σύμφωνα με το ακριβές Benchlife αυτό θα γίνει μερικές εβδομάδες νωρίτερα με πιθανή αποκάλυψη κατά τη διάρκεια της Computex, όπου αξίζει να αναφέρουμε πως το HwBox θα βρίσκεται για άλλη μια φορά εκεί! Λίγα λόγια για τη πλατφόρμα αποκαλύπτουν πως πρόκειται να φέρει πιο ανταγωνιστικά προϊόντα για την αγορά των enthusiasts. Οι Skylake-X και Kabylake-X θα τοποθετούνται στο ίδιο LGA2066 socket και αμφότεροι δε θα έχουν ενσωματωμένες κάρτες γραφικών ενώ οι Kabylake-X θα έρχονται με έως 4 πυρήνες και οι Skylake-X θα συνεχίζουν φτάνοντας μέχρι και τους 10. Η πλατφόρμα θα υποστηρίζει και dual channel μνήμες οπότε θα δούμε και μητρικές με το ανάλογο αριθμό υποδοχών. Λέγεται επίσης πως θα υπάρξουν πολλές εκδόσεις μητρικών και για να ρίξουν το κόστος θα χάσουν μερικά από τα features ανάλογα για ποια οικογένεια επεξεργαστών προορίζονται. Την ίδια στιγμή, η AMD φαίνεται πως ετοιμάζει το X399 για τη δική της HEDT πλατφόρμα οπότε οι επόμενοι μήνες θα προσφέρουν αρκετό ενδιαφέρον σε όλους τους enthusiasts. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  2. Να μην ειναι samsung το panel! Γενικα μονο ποιοτικα panel για να σωσουμε τα ματακια μας σε full hd και πανω.
    2 points
  3. Ο ορισμός του άσχετου background... φημιζόμαστε για τις εξορμήσεις μας στα βουνά και στις εξοχές οι hwάδες.... που το μεγαλύτερο δάσος που έχουμε δει είναι σε γραφικά!!
    2 points
  4. Από τις βασικότερες συσκευές εισόδου/εξόδου του PC είναι και η οθόνη. Ένα υποσύστημα που με την βαρυσήμαντη υπόστασή του στον χώρο του gamer και όχι μόνο. Οι gamers ψάχνουν γρήγορο panel με σχετικά καλή αναπαράσταση χρωμάτων ενώ οι επαγγελματίες ψάχνουν σωστή αναπαράσταση χρωμάτων, κάτι που φυσικά έρχεται με ένα επιπλέον κόστος. Σε αυτά τα απλά features έρχονται να προστεθούν και άλλα όπως η ανάλυση αλλά και οι επιπλέον ευκολίες όπως USB hubs, picture in picture από πολλαπλές πηγές και άλλα πολλά. Features υπάρχουν πολλά, όμως ποιο από αυτά κοιτάτε πριν απ' όλα προτού αγοράσετε οθόνη; Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  5. Αυτή τη στιγμή η πλατφόρμα της amd φαίνεται πολύ πιο υποσχόμενη με 16 πυρήνες και 1000€
    1 point
  6. Ο modder Cap-Ten, συμβάλλει στην 25η επέτειο της Cooler Master με ένα ξεχωριστό build που βασίζεται στο Maker5t κουτί της καθώς και σε ισχυρό hardware με βάση τη πλατφόρμα X99. Μια μητρική που δε βλέπουμε συχνά σε αντίστοιχα builds είναι της ASRock και πιο ειδικά την X99 Professional Gaming I7, στην οποία ο Cap-Ten τοποθέτησε έναν Core i7 6850K μαζί με 16GB μνήμες της Avexir. Το σύστημα στο εσωτερικό περιλαμβάνει και μια NVIDIA GeForce GTX 1080 τοποθετημένη σε custom υδρόψυξη με κομμάτια της εξίσου αναγνωρισμένης Bitspower. Το τροφοδοτικό που επιλέχθηκε για το σύστημα είναι ένα MasterWatt Maker 1200 όπου με την άπλετη ισχύ του μπορεί να σηκώσει πρακτικά τα πάντα! Τα καλώδια είναι sleeved για να ταιριάξουν με το θέμα του που είναι μαύρο - κόκκινο με λίγες πινελιές λευκού και όπως λένε, μια φωτογραφία = χίλιες λέξεις, όμως τι γίνεται όταν έχουμε 17; Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  7. tapatalk has been successfully added to blacklisted words
    1 point
  8. Η κονσόλα που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα της Microsoft αποκαλύφθηκε και όλοι αναφέρονται στα περίπου 6 TFLOPs ισχύος που έχει στη διάθεσή της για gaming εφαρμογές. Μέσω του Eurogamer (& Digital Foundry), η νέα κονσόλα της Microsoft έρχεται (μερικώς) στο φως αφού μπορεί να μην είδαμε την εξωτερική εμφάνιση, ξέρουμε όμως πολλά για το hardware στο εσωτερικό του. Το Xbox One Scorpio συνεχίζει να βασίζεται στους ίδιους οκτώ πυρήνες του Jaguar SoC στο εσωτερικό που είναι πλέον χρονισμένοι στα 2,3 GHz και συνοδεύονται από 40 Compute Units με διαφορετική σχεδίαση απ' ότι η αντίστοιχη desktop υλοποίηση Polaris αρχιτεκτονικής χρονισμένη στα 1172 MHz. Οι πληροφορίες από το αναλυτικό βίντεο του Digital Foundry δείχνουν πως η κονσόλα χρησιμοποιεί μια hardware εκδοχή του DirectX 12 και το συγκεκριμένο υποσύστημα αναλαμβάνει να ρυθμίσει τα calls από και προς τα δύο βασικά υποσυστήματα, τον επεξεργαστή και τη GPU, προσφέροντας έτσι καλύτερες επιδόσεις, κατά την Microsoft. Την ίδια στιγμή, η ψύξη της κονσόλας δείχνει αρκετά βελτιωμένη και η MS θα αξιοποιήσει τη τεχνολογία vapor chamber για να διασφαλίσει τις χαμηλές θερμοκρασίες. Η αυξημένη ιπποδύναμη, που στα χαρτιά είναι μεγαλύτερη και από το PS4 Pro θα δώσει τη δυνατότητα στους developers να δημιουργήσουν ακόμα πιο αληθοφανή παιχνίδια. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  9. Η εταιρία λανσάρει ξανά μια overkill έκδοση της επερχόμενης Radeon RX 580 ενώ θα δούμε πιθανόν δύο εκδόσεις με διαφορετική (και overkill) ψύκτρα. Εκτός από την κάρτα γραφικών του τίτλου που θα δούμε στη συνέχεια, πληροφορίες έχουμε και για τον πυρήνα που θα βρίσκεται στην RX 580. Όπως είχαμε δει και παλιότερα, η κωδική του ονομασία αλλάζει και έτσι από Polaris 10 γίνεται Polaris 20 ολοκληρώνοντας έτσι το refresh των καρτών. Ο Polaris 20 XTX θα βρίσκεται στην 580 ενώ η πιο λιτή έκδοση (XL) εντοπίζεται στην 570. Η PowerColor ετοιμάζει δύο εκδόσεις της Red Devil υλοποίησης με τη μια να έχει και cooler που καταλαμβάνει 2μιση slots από τη μητρική και το κουτί! Η augmented έκδοση ενσωματώνει δύο συνδέσεις τροφοδοσίας, μια 6pin και μια 8pin κάτι που δε θα προσφέρει κάτι σε καθημερινή χρήση εκτός εάν η PowerColor στοχεύει αλλού με την εν λόγω κάρτα. Τέλος, δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή της στην αγορά, μιας και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  10. Η AMD ενημερώνει τη κοινότητα για τις βελτιώσεις που περνά στους τελικούς καταναλωτές - και ειδικότερα όσου επένδυσαν στη νέα γενιά επεξεργαστών της εταιρίας. Το patch που φέρνει η εταιρία έχει να κάνει με το power plan των Windows. Πιο ειδικά, πριν από μερικές εβδομάδες, η AMD πρότεινε την χρήση του high performance plan στα Windows, όπου πρακτικά προσέφερε καλύτερες επιδόσεις λόγω των tweaks που πραγματοποιεί στο SenseMI feature του επεξεργαστή το οποίο ρυθμίζει αυτόματα τις τάσεις και τη συχνότητα λειτουργίας. Το νέο balanced mode προσφέρει τις ίδιες επιδόσεις με το high performance plan των 10ριών ενώ οι αλλαγές στη συχνότητα γίνονται με βήματα του 1ms. Παράλληλα, η AMD έδειξε και ορισμένα benchmarks από δημοφιλή games. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  11. Με χρονισμούς που αγγίζουν τα 3866 MHz για τη πλατφόρμα του Z270 Chipset αλλά και τα 3333 MHz για το μεγάλο X99 socket, η G.Skill ανανεώνει τη σειρά των RGB Trident Z μνημών της. Οι νέες μνήμες φέρουν νέα IC και χρονίζονται σε συχνότητες που τερματίζουν τις γνωστές πλατφόρμες της αγοράς. Από τον Δεκέμβριο η G.Skill προσφέρει high performance μνήμες για τις high end πλατφόρμες της αγοράς και στόχος της φέτος είναι να τελειοποιήσει τις προτάσεις της. Οι νέες RGB έρχονται με νέες χωρητικότητες για συνολικά 64GB ή 128GB για τα Z270/X99 αντίστοιχα ενώ ο φωτισμός τους ελέγχεται εύκολα μέσα από το αντίστοιχο software που δίνει μαζί. Η εταιρία έχει βελτιστοποιήσει παράλληλα τις συχνότητες για την X99 πλατφόρμα και οι μνήμες μπορούν να τρέξουν μέχρι και τα DDR4-3466MHz απρόσκοπτα σε μητρικές όπως την ASUS X99 Deluxe II. Την ίδια στιγμή, modules χωρητικότητας 16GB έκαστο κάνουν την εμφάνισή τους στη πλατφόρμα του Z270 και μετά από τις απαραίτητες δοκιμές είναι έτοιμες να κυκλοφορήσουν στην αγορά. G.Skill Press Release Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  12. Έχω την GA-Z270-HD3P (rev.1.0) με cpu i5-7600K. (http://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-Z270-HD3P-rev-10#kf) Πάντως, ο i5-7600k τρέχει σταθερά στα 4.2GHz από τα 3.8 - 4.2GHz που είναι τα specs της intel... με όλα τα cores Θα δοκιμάσω να δω αν μπορώ να κάνω disable αυτό το enhancement και να δοκιμάσω το led... Το ξέρω, είμαι ψείρας
    1 point
  13. Ποια είναι η μητρική σου και ποιο το CPU σου; Tα LEDs όντως πρέπει να δουλεύουν αλλά όταν τα options αυτά είναι enabled. Στο Ζ270 που ανέφερες θα παρατηρήσεις ότι όσον αφορά τους 7600/7700Κ όλα τα power saving options είναι disabled by default. Μπορείς εύκολα να το δεις από το CPU-Z μέσα στα Windows. Π.χ ο 7700Κ τρέχει πάντα με όλα τα cores στα 4.5G και δεν πάει πάνω-κάτω από τα 4.2G στα 4.4G που είναι τα specs της Intel. Είναι ένα performance enhancement του BIOS της Gigabyte και πρόσφατα το είδα και σε μια Asus μητρική. Οπότε, όπως καταλαβαίνεις, σε αυτή την περίπτωση το LED δεν θα ανάβει. Όσον αφορά το Turbo boost της Intel φυσικά και υπάρχει η επιλογή αλλά γινεται override από την στιγμή που υπάρχει αυτό το enhancement. Αν θυμάμαι όμως καλά δεν γίνεται να κάνεις το CPU να πάιζει ακριβώς στα specs της Intel λόγο αυτού. Αυτό ισχύει και σε άλλες μητρικές.
    1 point
  14. Καλημέρες... καταρχήν να αναφέρω ότι μόλις ανακάλυψα το site και έκανα εγγραφή αμέσως. Πραγματικά πιστεύω ότι έλειπε κάτι τέτοιο από το Ελληνικό κόσμο του ιντερνετ. Είχα βαρεθεί να βλέπω unboxing και reviews από Έλληνες με μόνο σκοπό να κάνουν favor την μία ή την άλλη εταιρεία (επίσης, η επιλογή του joomla cms για τέτοιο site είναι η καλύτερη). Τώρα για το mobo... δεν έχω το συγκεκριμένο, αλλά έχω ένα αντίστοιχο της gigabyte. Αν παρατηρείσετε, σε κάποια από τα 200-series / 100-series motherboards της, η Gigabyte έχει προσθέσει 2 leds ως ένδειξη λειτουργίας για το turbo boost και το XMP. Έχω κάνει attach και 2 photos σχετικά. Όπως βλέπετε και στις photo, ενώ έχω enabled το XMP (έχω corsair vengeance @3000MHz) και το turbo boost (με cpu i5-7600K), μόνο το led του XMP ανάβει. Δυστυχώς, τα mobo αυτά είναι τόσο καινούργια που είναι δύσκολο να βρει κανείς φωτογραφίες ή video στο ιντερνετ σε λειτουργία. Οι περισσότερες φωτογραφίες είναι με τα mobos κλειστά ή στημένες φωτογραφίες από την εταιρεία. Είδα όμως ότι στις φωτός που έχετε και εσείς (από τις λίγες, αν όχι οι μοναδικές που τα έχουν σε λειτουργία), είναι και τα 2 led σβηστά... Το να μην είχατε ενεργοποιήσει το XMP, μπορεί να συμβεί... αλλά το cpu turbo boost είναι ενεργοποιημένο by default... Μπορείτε να δείτε, αν ακόμα έχετε διαθέσιμο κάποιο από αυτά τα motherboards, αν σας ανάβουν τα συγκεκριμένα leds? Να αναφέρω και τι δοκίμασα ως τώρα... - disable / enable του XMP (το led ανάβει / σβήνει ως πρέπει) - disable / enable / auto του turbo από το bios (το turbo led δεν ανάβει). - συνδυασμός των παραπάνω (το turbo led δεν ανάβει). - δοκίμασα να περάσω ξανά το τελευταίο bios - cpu torture test, πάλι το led δεν ανάβει - επικοινώνησα με την gigabyte με το esupport που έχουν, για να μου απαντήσουν αν είναι normal που δεν ανάβει το led, γιατί στο παρελθόν είχαν περάσει πολλά gigabyte mobo από τα χέρια μου, και λόγο τις παλαιότερης εργασίας μου για reviews, και πραγματικά η ποιότητα κατασκευής τους ήταν εξαιρετική, οπότε μου φαίνεται λίγο παράξενο να μην λειτουργεί... αλλά η απάντησή τους ήταν τελείως αόριστη (πρέπει να το πάω στον local dealer και να δει αυτός αν πρέπει έτσι να λειτουργεί ή όχι... κάτι το οποίο δεν θέλω να κάνω φυσικά γιατί θα μείνω κάποιες μέρες χωρίς pc, που δυστυχώς λόγο δουλειάς δεν είναι εφικτό). Μπορείτε να δείτε σε κάποιο από τα δικά σας διαθέσιμα mobos αν ανάβουν τα leds ή όχι... Ευχαριστώ για το χρόνο, και συγνώμη για το κατεβατό
    1 point
  15. σωστός με επεισες
    1 point