Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/21/2017 in all areas

  1. Αλλαγές; 960 PRO με EVO RX580 γιατι; γιατί όχι κάτι σε 1070; 64GB RAM; τι ακριβώς θα τα κάνει; πεταμένα λεφτά. Αν χώσεις καλή VGA ο Ryzen θα κερδίσει πολύ από υψηλότερα χρονισμένη RAM και λιγότερα GB προφανώς. Βάλε ένα γρήγορο 32αρι κιτ (2x16GB), κάτι σε τρίλιτρο. Επίσης ούτε ο 1800Χ έχει νόημα αφού όλοι τερματίζουν κοντά στα 4GΗz. Προτιμότερος ο 1700Χ ή 1700.
    4 points
  2. ΤΟ ΘΕΛΑΤΕ, ΤΟ ΖΗΤΟΥΣΑΤΕ, ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ
    3 points
  3. δεν κανετε ενα νεο θεμα καλυτερα?
    3 points
  4. Εγώ φλάσαρα τον MetallicGR σε CeramicGR και δουλεύει απροβλημάτιστα πάντως... Δεν έχει σηκώσει κεφάλι από τα reviews...
    2 points
  5. ανταγωνισμος = καλυτερες τιμες ,καλυτερη ποιοτητα, μεγαλυτερο φασμα επιλογων. Ακομα και σε αυτην την κατηγορια ειναι καλοδεχουμενος.
    2 points
  6. Η overclocking oriented GPU της εταιρίας ποζάρει στο φακό για πρώτη φορά μετά τα teasers! Η μεγάλη κάρτα της NVIDIA, έρχεται με ένα ουδέτερο άσπρο/ασημί συνδυασμό χρωμάτων (όπως συνηθίζουν οι HOF υλοποιήσεις), ο οποίος θα ξεχωρίσει σε οποιοδήποτε σύστημα. Η ύπαρξη ενός ασημί μεταλλικού backplate βοηθάει στην σταθερότητα του PCB, ενώ προσθέτει και στην συνολική αισθητική της κάρτας. Το σύστημα τροφοδοσίας του πυρήνα και των μνημών είναι από τα πιο extreme της αγοράς, με 16+3 φάσεις καθώς και τρία 8-pin power connectors άσπρου ημιδιάφανου χρώματος. Αυτό εξηγείται από το γεγονός πως η κάρτα προσδιορίζεται για extreme overclocking με χρήση υγρού αζώτου. Για όσους όμως δεν σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν ακραία μέσα ψύξης, η κάρτα έχει ένα σύστημα με 3 ανεμιστήρες καθώς και LED φωτισμό στην κορώνα του H.O.F λογοτύπου. Υπάρχουν διάφορα voltage check points πάνω στο PCB και ένα διακόπτης στο I/O bracket για την αλλαγή του BIOS της κάρτας. Πηγή Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  7. Η Xiaomi ανακοίνωσε πριν από λίγο το νέο της flagship smartphone το οποίο εφοδιάζεται με πλούσιο hardware και τιμή που σίγουρα θα δημιουργήσει προβλήματα σε συσκευές του χώρου με πολλαπλάσιο κόστος! Στη σχετική παρουσίαση που πραγματοποίησε πριν μερικές ώρες η Xiaomi στο Πεκίνο αναφέρθηκε στο νέο της Flagship smartphone το οποίο θα βρεθεί στην αγορά αρκετά σύντομα. Τα specs του είναι σίγουρα εντυπωσιακά αφού φέρει τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 835, τον κορυφαίο επεξεργαστή της εταιρίας που βρίσκουμε και στο Galaxy S8, ενώ μαζί του... συζούν και 6GB μνήμης RAM. Το κέλυφος της συσκευής έχει διαγώνιο οθόνης 5,15 ίντσες και ανάλυση που φτάνει τα 1080x1920 pixels παράλληλα με μια διπλή κάμερα 12MP στο πίσω μέρος. Η μπαταρία της συσκευής έχει χωρητικότητα 3350 mAh. Μερικά στοιχεία για την ποιότητα κατασκευής έρχονται και αυτά στο φως όπως το ατσάλινο frame στη περίμετρο της συσκευής, τα ξεχωριστά χρώματα από τα οποία λείπει το χρυσό, όμως το συναντάμε ελαφρώς στην Navy Blue έκδοση. Η ύπαρξη USB Type C δείχνει προς το μέλλον των συνδέσεων ενώ δε γνωρίζουμε εάν είναι τύπου 3.1 Gen2 για μέγιστες επιδόσεις. Στις σημαντικές... απουσίες αξίζει να συμπεριλάβουμε και το headphone jack που δε δίνει το παρών ενώ παρά την απουσία του η συσκευή είναι μόνο splash resistant χωρίς αντοχή στη βύθιση του στο νερό. Τέλος, όλα αυτά έρχονται με προτεινόμενη τιμή τα $360 για την έκδοση των 64GB ενώ αυτή με τα 128GB Θα πωλείται προς $420. Έκδοση με κεραμική επίστρωση υπάρχει στο μενού και θα τη δούμε μόνο στην έκδσοη των 128GB και προτεινόμενη τιμή τα $435. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  8. Ένα μικρό review μετά από 24 ώρες εχω να πω ότι καμία σχέση με τα προηγούμενα galaxy πολύ διαφορετικό, το fingerprint είναι όντος περίεργο εκεί πάνω αλλά το iris είναι spot on. Και η μπαταρία του απλά τερας
    1 point
  9. Let's Google it [emoji23] Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
    1 point
  10. https://www.callofduty.com/wwii
    1 point
  11. Η Blizzard κυκλοφορεί ένα νέο patch για το δημοφιλές - για κάποια περίοδο - παιχνίδι στρατηγικής της ενώ εκτός από αυτό, αποφάσισε πως θα ήταν καλύτερο να το κυκλοφορήσει και εντελώς δωρεάν! Έτσι, τόσο το base game όσο και το Brood War expansion του (ναι, έτσι λέγονταν κάποτε) δίνονται δωρεάν από το site της Blizzard. Παράλληλα το νέο patch που έρχεται 8 χρόνια μετά το τελευταίο φέρνει πολλές αλλαγές και επί της ουσίας βελτιστοποιεί τον τίτλο για χρήση σε νεότερο hardware, δίνοντας περισσότερες αναλύσεις και υποστηρίζοντας τα νεότερα λειτουργικά συστήματα όπως τα Windows 10. Ακόμη και το multiplayer κομμάτι του δείχνει βελτιωμένο με support για πολλά... Hz για καθηλωτικά LAN matches μέσω του Battle.net. Αξίζει να σημειωθεί πως η Blizzard έδωσε την... απαραίτητη αγάπη και στους χρήστες Mac συστημάτων, όμως θα πρέπει να έχουν έκδοση 10.11 ή νεότερη για να μπορέσουν να παίξουν το παιχνίδι. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  12. αχαχαχαχα κοιταξα το κουτι ακομα δραχμες λεει πανω
    1 point
  13. Έχεις βάλει και συ το χεράκι σου βέβαια
    1 point
  14. Το νέο feature των Windows 10 είναι χρήσιμο κυρίως για χρήστες φορητών συστημάτων που ψάχνουν τη μέγιστη αυτονομία στις συσκευές τους όμως σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον και στην desktop μεριά. Το βασικότερο μειονέκτημα είναι πως για να λειτουργήσει το εν λόγω χαρακτηριστικό απαιτείται το Speed Shift της Intel, το οποίο μπορούμε να βρούμε μόνο στους 6ης και 7ης γενιάς επεξεργαστές της. Το εν λόγω feature όπως αναφέραμε και στο review του πιο πρόσφατου, Kaby Lake, επεξεργαστή της επιτρέπει να αυξομειώσει τη συχνότητα και την απαιτούμενη τάση πιο γρήγορα απ' ότι οι παλιότερες γενιές CPU κάτι που αναμφίβολα μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερη ενεργειακή διαχείριση. Το feature είναι διαθέσιμο στην τελευταία preview build του λειτουργικού από την Microsoft. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  15. Πήγαμε στο άλλο άκρο μου φαίνεται.. :hehe: Sent from my A0001 using Tapatalk
    1 point
  16. βιαζεσαι, εδω μολις φαγαμε μεσημεριανο
    1 point
  17. Καλή Παρασκευή βράδυ να έχουμε. Πάω για φαγητό. Ciao.
    1 point
  18. Με τις μνήμες το έχασες τελείως... και 64gb που δεν έχει κανένα νόημα σε κανένα σενάριο και 2133... βάλε 32gb 3000mhz που και πάλι είναι υπερβολή αλλά αφού δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα γιατί όχι Το κουτί είναι αηδία... και η 580 να γίνει άμεσα 1070! Αν είναι μόνο για gaming ο 1800x δεν είναι η καλύτερη επιλογή.
    1 point
  19. λεω να στεισω ενα καθαρο ΑΜD για τον μικρο Υιό... ...ακουω εντυπωσεις... ...ακουω και αλλαγες...
    1 point
  20. Με επιμονή και υπομονή... Μετά από αλλεπάλληλα απειλητικά μηνύματα στα στελέχη, δεκάδες μηνύματα στο offtopic, 2 emails στο tapatalk, μια απόπειρα απαγωγής του Λουκά με λύτρα το tapatalk ...έγινε το θαύμα. Επιμονή και υπομονή. Sent from my iPhone using Tapatalk
    1 point
  21. Πάρα πολύ όμορφη η υλοποίηση της sapphire όπως πάντα έχει τις καλύτερη αναλογία σε features και εμφάνιση!!
    1 point
  22. Η νέα οθόνη της Κορεάτικης εταιρίας αξιοποιεί τη σχετικά φρέσκια τεχνολογία Quantum Dot η οποία μάλιστα προορίζεται για την entry level αγορά των 4K monitors. Όταν τα περισσότερα 4K monitors κάτω των 500€ έχουν ως επί το πλείστον TN panels η Samsung έρχεται για να κάνει τη διαφορά με την επερχόμενη U28H750, η οποία θα έχει διαγώνιο 28 ιντσών και ανάλυση το standard 4K του χώρου, 3840x2160 (UHD) με λόγο πλευρών, 16:9. Αν και το το panel των νανο κρυστάλλων δε το συναντάμε εύκολα σε αντίστοιχα monitor και δη τέτοιων αναλύσεων, η προτεινόμενη τιμή που στοχεύει η εταιρία δε θα ξεπεράσει πιθανόν τα 400 με 450€ κατά τη κυκλοφορία της. Τα λοιπά specs της περιλαμβάνουν χρόνο απόκρισης 1ms για απολαυστικό όσο το δυνατόν gaming, και ρυθμό ανανέωσης στα 60Hz. Οι συνδέσεις που περιλαμβάνει είναι δύο HDMI (1.4 & 2.0), μια DisplayPort 1.2 με υποστήριξη για AMD FreeSync και μια έξοδο ακουστικών που μεταφέρει ήχο από τις παραπάνω συνδέσεις εικόνας. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point