Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/09/2017 in all areas

  1. msi και "best" motherboard ever.. αυτά δεν τα γράφει ούτε η gigabyte!!
    4 points
  2. Η Ubisoft μαθαίνοντας από τα λάθη της, αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος το επόμενο Assassin's Creed, δύο χρόνια μετά το τελευταίο χωρίς βιαστικές κινήσεις. Οι φήμες για το επόμενο μέρος όμως κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό στον κύκλο των gaming websites και τελευταία γίνεται λόγος για την τοποθεσία που θα λαμβάνει χώρα το παιχνίδι. Αρκετές πηγές αναφέρονται στην Αίγυπτο και στη Δυναστεία των Πτολεμαίων (φήμη) κατά την Ελληνιστική περίοδο το 300 περίπου π.Χ. Ο χάρτης θα είναι κατά κύριο λόγο η αρχαία Αίγυπτος όμως δεν αποκλείεται να δούμε και τμήματα άλλων γειτονικών περιοχών - μαζί και της Ελλάδας, αφού σημειώνεται πως το game θα έχει και έντονες σκηνές ναυμαχίας. Παράλληλα λέγεται πως το παιχνίδι θα ακολουθεί μια διαφορετική προσέγγιση στον τομέα της ανάπτυξης του παίκτη με τις πηγές να δηλώνουν πως είναι πιο κοντά στα πρότυπα του Skyrim της Bethesda. Τέλος, η πηγή θεωρεί πως το game θα είναι αρκετά προσεγμένο σε αντίθεση με τις πρόσφατες απόπειρες της εταιρίας ενώ βρισκόταν σε ανάπτυξη για μερικά χρόνια τώρα. Η κυκλοφορία του αναμένεται το Φθινόπωρο του 2017. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  3. το αγγλοποιησα για την αποφυγη παρεξηγησεων
    2 points
  4. Έγραψες leak κ από την βιασύνη μου διάβασα like... i m sorry!
    2 points
  5. Σήμερα στο Steak Palace στο Χολαργό μετά τις 21.30 θα είμαι εκεί. Έχει κλειστεί τραπέζι στο όνομά μου. Όσοι πιστοί προσέλθετε. Επίσης ας μου στείλει κάποιος μήνυμα που είναι τα headquarters γιατί θα περάσω την Τετάρτη να σας δω.
    2 points
  6. Εδώ και μερικές ώρες η παρακάτω φωτογραφία περιφέρεται στα social media της MSI και εστιάζει στις PCIe καθώς και τις M.2 που ζουν ανάμεσα. Η πλατφόρμα της Intel με το X299 chipset και το LGA2066 socket έχει καθορισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι και η MSI, έχοντας ήδη έτοιμες τις προτάσεις της αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα μικρό και άκακο... teaser στο instagram πριν από μερικές ώρες. Η φωτογραφία δεν αποκαλύπτει πολλά, παρά μόνο τις PCIe θύρες της μητρικής που θα αρκούν για 4 way SLI/Crossfire με τη σύνδεση CPU με αρκετές λωρίδες καθώς και πλήθος από M.2 υποδοχές για SSD, αυτή τη φορά, όλες τους καλύπτονται από το shield που βρίσκεται εκεί για να μειώσει τις θερμοκρασίες λειτουργίας των SSD κατά την έντονη χρήση. Στο πλαϊνό βλέπουμε και το κάλυμμα του νέου chip ήχου Audio Boost VI που θα έχει ως βάση κάποιο γνωστό audio ic της αγοράς. Τέλος, αξίζει να υπενθυμίσουμε πως στη πλατφόρμα θα δούμε από τετραπύρηνους επεξεργαστές μέχρι και δωδεκαπύρηνους, για πρώτη φορά στην consumer κατηγορία. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  7. Ανεπίσημες πηγές αναφέρουν πως η AMD δε θα έχει αρκετά κομμάτια διαθέσιμα τους πρώτους μήνες λόγω της μικρής παραγωγής HBM2 μνημών από τους συνεργάτες της, πιθανόν της SK Hynix. Η Radeon RX Vega αναμένεται μέσα στον επόμενο μήνα στην αγορά όμως μερικές πηγές αναφέρουν πως τους πρώτους μήνες η διαθεσιμότητα των καρτών γραφικών θα είναι μικρή, όπως έγινε και με τις R9 Fury X κατά τη δική τους κυκλοφορία το 2015. Ο λόγος ενδέχεται να βρίσκεται στις HBM2 μνήμες που αποτελούν μάλιστα το βασικότερο νέο feature των νέων καρτών. Η ίδια πηγή δηλώνει στο Tweaktown πως ο συνολικός αριθμός των καρτών στην αρχή δε θα ξεπερνά τις 20.000 μονάδες για ολόκληρη την αγορά, αρκετά μικρός για την πιθανή ζήτηση που μπορεί να έχει από τους enthusiasts και δη όσους θέλουν να στήσουν ένα all AMD build τώρα που υπάρχει ευκαιρία. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  8. Νέο mid tower κουτί με βελτιωμένη αισθητική για το επόμενο build σας λανσάρει η Cooler Master και το ονομάζει MasterBox Lite 5. Το MasterBox Lite 5 χαρακτηρίζεται από το ευρύχωρο εσωτερικό και την υποστήριξη πλήθος hardware αλλά και μεγάλων σε μήκος καρτών γραφικών μέχρι και 400mm μιας και στο μπροστινό μέρος δεν εμποδίζει κάποιο HDD cage. Μια από τις βασικότερες αλλαγές σε σχέση με το απλό MasterBox 5 είναι το front panel όπου στο Lite 5 έχει φινίρισμα καθρέφτη που θα μαγνητίζει τόσο τα βλέμματα, όσο και... τις δαχτυλιές! Εκτός από αυτή τη προσθήκη, η Cooler Master προσθέτει και ένα κόκκινο περίγραμμα τονίζοντας συγκεκριμένα σημεία του front panel όπως το I/O αλλά και το κάτω σημείο. Η Cooler Master μάλιστα αποφάσισε να λανσάρει τρεις διαφορετικές εκδόσεις του MasterBox Lite 5, μια με κόκκινη λεπτομέρεια καθώς και άλλες δύο με λευκές και μαύρες πινελιές για πιο διακριτικό αποτέλεσμα. Στο εσωτερικό του δέχεται μητρικές τύπου ATX ενώ οι μικρές του σχετικά διαστάσεις θα οδηγήσουν στη δημιουργία αρκετά όμορφων συνθέσεων. Η κυκλοφορία του στην Ευρώπη θα ξεκινήσει μέσα στον μήνα. Η προτεινόμενη τιμή του στην Ελλάδα θα είναι 49.99€ Δελτίο Τύπου: Cooler Master Press Release Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  9. ποσο κοντη μνημη εχω...ειχα ενα ( QuadCore Intel Core i7-3770K, 3900 MHz (39 x 100) ) στο σπιτι και το εβαλα για πουλημα https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/all-in-one-system-computer-mit-windows-10-pro/646665179-228-1913 με ενα Arctic Freezer 13..
    1 point
  10. Άμα δεν είναι διπλό το μαξιλάρι να βουλιάζει το κεφάλι........
    1 point
  11. κι αυτο αλλα σε περισσοτερες μέρες που θα πάρουν το χρήμα
    1 point
  12. δλδ θα περιμενεις 3-4 χρονια ακομα...τουλαχιστον
    1 point
  13. Η μητρικη θα είναι μία RAMPAGE VΙ (έκτος βέβαια αν είναι μας τα χαλάσει η asus και την κανει κόκκινη...) έδω θέλω leak....που λογικα θα έρθει σε μερικες μέρες αφου διερευσαν αυτό και πριν μερικές μέρες της gigabyte... και η AsRock θα ειναι ενδιαφερον να δούμε τι θα κάνει με μία αντοίστοιχη supercarier μάλλον
    1 point
  14. Είναι καλές όμορφες κλπ κλπ αλλά best δεν είναι!! Best για την ίδια την εταιρεία ίσως...
    1 point
  15. Μέχρι πρόσφατα ήμουν μεγάλος φαν της Asus παρόλα αυτά η Msi έχει φτάσει σε εξίσου καλό επίπεδο.
    1 point
  16. Κρίμα. Πολλοί θέλουν προχωρήσουν σε full amd build. Εγώ πάντως θα περιμένω για να πάω σε κάτι αντάξιο της 1080ti σε amd μεριά...
    1 point
  17. Preorder $50 https://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811119322 και Dark Mirror Front panel + CUSTOMIZABLE TRIM COLORS (3d printing) πηγή: http://www.coolermaster.com/case/mid-tower/masterbox-lite-5/
    1 point
  18. Φήμες λένε ότι εχθές ο @jax7480 κερνούσε well done ssd steaks, hybrid σουβλάκια και σαγανάκια HDD . Δεν τα έβαλε στην αγγελία... "όσοι πιστοί προσέλθετε".
    1 point
  19. Η συνεργασία των δύο εταιριών που ξεκίνησε το 2015 επέφερε καρπούς όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Rambus, Gary Bronner στο NextPlatform. Οι δύο εταιρίες, βλέποντας το τέλμα που έχει φτάσει η σύγχρονη τεχνολογία των μνημών την ίδια στιγμή που ο νόμος του Μούρ δείχνει να μην υπάρχει πια, ανέπτυξαν έναν "νέο" τύπο μνήμης προχωρώντας σε μια διαφορετική κατεύθυνση από αυτή των ανταγωνιστών τους. Συγκεκριμένα αναφέρουν τη σημασία της ψύξης ακόμα και συμβατικού hardware που έχουν οι enthusiasts στα PC τους και πως αυτό μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση των επιδόσεων - και η Rambus ευελπιστεί να το καταφέρει μέσω της κρυογονικής μνήμης που ετοιμάζει με τη βοήθεια της Microsoft. Η ιδέα ξεκίνησε πριν από περίπου δύο χρόνια για την ανάπτυξη τεχνολογιών για τον τομέα του κβαντικού computing όμως γρήγορα τα πρώτα prototypes βγήκαν στη παραγωγή για εσωτερική φυσικά χρήση και μέσα στο έτος οι δύο εταιρίες θα δοκιμάσουν αντίστοιχες μνήμες σε κβαντικά μηχανήματα. Αυτό όμως δε θα βοηθήσει συμβατικά συστήματα αλλά περισσότερο datacenters όπου τα υποσυστήματα είναι αρκετά πυκνοκατοικημένα στο εσωτερικό των racks ενώ συνήθως βρίσκονται σε κλιματιζόμενα δωμάτια για μέγιστη ψύξη, μιας και τα παραπάνω συστήματα λειτουργούν ασταμάτητα. Η μείωση των θερμοκρασιών, σύμφωνα με την Rambus μπορεί να βοηθήσει τόσο στις συνολικές επιδόσεις, όσο και στην αποδοτικότητα αλλά και το scalability σε αντίστοιχα συστήματα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  20. Σατανικοί CPU. Ναι κάτι διάβασα στο discussion της Intel, αλλά τους είχαν καλέσει για αλλαγή πάστας ?
    1 point
  21. Να σας φρεσκάρω λίγο τη μνήμη.
    1 point
  22. Δεν θυμαμε αλλα και στα Ζ77 θερμαίνονταν οι Cpuδες
    1 point
  23. Αλλαζω σε Firefox πρωτη φορα κι ας χρησιμοποιω περισσοτερο τον Chrome. Παραδοξο μεν αλλα στις τελευταιες εκδοσεις και των δυο βλεπω τον Firefox ποιο σταθερο απο οτι τον Chrome.
    1 point
  24. Πάντα έχω και τον firefox και που και που προσπαθώ να δω αν αξίζει να τον κάνω βασικό αντί για τον chrome, αλλά πάντα κάτι δεν πάει καλά. Πριν 2 εβδομάδες στο πατρικό μου ένα απλό office zotac box με 4gb ram και ssd (windows 7) τραβούσε τις τρίχες του για ένα βίντεο youtube με firefox, ενώ με chrome όλα καλά... Θέλω πολύ να επιστρέψω σε firefox αλλά προς το παρόν έχω πουλήσει την ψηφιακή ψυχή μου στον google overlord... sorry ξεχάστηκα στην alphabet...
    1 point
  25. Δηλαδή στο τρίτο rebrand του Skylake που έρχεται θα λανσάρουν την καλύτερη πάστα ως feature;
    1 point
  26. Έχει ξαναγίνει στο παρελθόν ?
    1 point
  27. Με form factor 15.6 ίντσες, άφθονη ανάλυση και portable χαρακτήρα, η νέα MB16AC τρέχει χάρη στη USB υποδοχή της και έχει ήδη κερδίσει βραβεία σχεδίασης από το Red Dot. Η οθόνη αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά στη περασμένη IFA 2016 και κέρδισε τις εντυπώσεις με το λεπτό προφίλ της, καθώς και με τα specs της. Αρχικά πρόκειται για μια φορητή οθόνη με μικρή σίγουρα υποστήριξη συσκευών μιας και αξιοποιεί το USB Type-C για την αποστολή του σήματος της εικόνας αλλά και της τροφοδοσίας της. Η κατανάλωση του εν λόγω panel δε ξεπερνά τα 8W κατά τη χρήση ενώ η ανάλυσή του ανέρχεται στα τυπικά 1920x1080 pixels, σε μια διαγώνιο 15.6 ιντσών, σε form factor όπως κάθε τυπικό notebook δηλαδή. Το όνομά της είναι ZenScreen MB16AC και σύμφωνα με την ASUS θα κυκλοφορήσει σύντομα στην αγορά έχοντας και αρκετά στιλάτο χαρακτήρα με προστατευτική θήκη και βάρος κάτω του 1 κιλού για εύκολη μεταφορά ανά πάσα στιγμή. Η οθόνη μπορεί να επικοινωνήσει με φορητές συσκευές όπως laptops με Thunderbolt ακόμη και υποστηριζόμενα smartphones ενώ είναι και τύπου IPS για ποιοτική εικόνα με βαθύ μαύρο και αρκετά καλή αναπαράσταση χρωμάτων. Παρακάτω ακολουθούν τα πλήρη specs του εν λόγω gadget της ASUS. Τέλος, η προτεινόμενη τιμή της θα βρίσκεται στα 269€, αρκετά υψηλή όμως για αυτά που προσφέρει. Panel Size: Wide Screen 15.6-inch (39.6cm) 16:9 Panel Type : IPS True Resolution : 1920x1080 Display Viewing Area(HxV) : 344.16 x 193.59mm Full HD 1080P : Yes Display Surface: Glare Pixel Pitch : 0.179mm Brightness(Max) : 220 cd/㎡ Contrast Ratio (Max) : 800:1 SPLENDID Video Preset Modes : 8 Modes (sRGB Mode/Scenery Mode/Theater Mode/Standard Mode/Night View Mode/Game Mode/Reading Mode/Darkroom Mode) Signal Input : USB Type-C (USB-C or USB3.0 signal) QuickFit (modes) : Yes (Alignment Grid/Photo Modes) GamePlus(modes) : Yes (Crosshair/Timer) Low Blue Light : Yes (Blue Light Filter hotkey) Auto-rotate : Yes, via Display Widget software installed on Windows Pen prop-up design Bezel of 6.5mm to three sides Phys. Dimension (WxHxD):359.7 x 226.4 x 8.0 mm Weight: 0.8kg Accessories: ASUS Smart Case, DisplayPort over USB-C cable (USB-C to USB-C), USB Type-C to A adapter, ZenScreen pen, Quick start guide Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  28. Σαν να βλέπω το συρτάρι του γραφείου του... 34 κόπιες σε διαφορετικής μάρκας cd και άλλες τόσες σε διάφορες cloud storage υπηρεσίες "για να μαστε σίγουροι"
    1 point
  29. Η νέα έκδοση του γνωστού διαγνωστικού προγράμματος ρίχνει παράλληλα τις επιδόσεις στους επεξεργαστές Ryzen καθώς δεν αξιοποιούσε σωστά την FPU τους. Όσοι αναβαθμίσατε πρόσφατα στη νέα έκδοση του δημοφιλούς utility και τρέξατε κάποιο benchmark στον νέο σας Ryzen σύστημα θα παρατηρήσατε χαμηλότερα score. Όπως αναφέρει η εταιρία ανάπτυξης CPUID η αλλαγή έγκειται στον νέο αλγόριθμο που τρέχει το benchmark που είναι πιο αποδοτικός και παρουσιάζει πιο σωστά τα αποτελέσματα ειδικά σε πολυπύρηνα συστήματα. Επί της ουσίας το CPU, άσχετα από ποιο μοντέλο είναι θα παρουσιάσει μικρότερο score που είναι έτσι πιο εύληπτο από τον χρήστη. Αναφέρεται επίσης πως το benchmark έχει γραφτεί στο Visual C++ 2008 χρησιμοποιώντας την ομώνυμη γλώσσα προγραμματισμού ενώ αξιοποιεί τα SSE/SSE2 intructions που βρίσκονται σε κάθε μοντέρνο επεξεργαστή της τελευταίας 15ετίας. Αυτά όσον αφορά την x64 έκδοση του προγράμματος, με την CPUID να δηλώνει πως η 32-bit έκδοση χρησιμοποιεί τα κλασικά x87 instruction που παρουσιάζουν το μισό σχεδόν σκορ από το αντίστοιχο x64. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  30. Δωρεάν εξ αποστάσεως μαθήματα από το Κέντρο Ανοικτών Διαδικτυακών Μαθημάτων Mathesis Εισαγωγή στην Python http://mathesis.cup.gr/courses/course-v1:ComputerScience+CS1.1+2017_T2/about
    1 point
  31. Αυτος ο threadripper αντεροβγάλτης-μαχαιροβγάλτης ή σχίζων των νημάτων πρέπει να έχει πολύ ενδιαφέρον Άντε μωρή AMDαρα ξέσκισε μας τα νήματα!!!
    1 point