Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/20/2017 in all areas

  1. Τι εννοεις "λιγο στην πανω μερια του κουτιου" ; Παρε την deepcool 350 με 2 λεντοταινιες (μαγνητικες rgbw με συνδεση στο psu) ή την 360 με 3 λεντοταινιες, μιας και το κουτι σου δε θα φωτιστει ουτε με σφαιρες με τις 2. Αν ειναι λιγες οι 3 παρε και ενα με 2, ενωνονται απ'οσο ξερω μεταξυ τους. https://www.skroutz.gr/c/1618/ledstrips.html?keyphrase=deepcool+led&order_by=popularity&order_dir=desc Παρε και προφιλ αλουμινιου Ρ17 mini και θα'χεις ωραιοτατο φωτισμο (πχ απο εδω http://polyfot.gr/ χοντρικη ειναι νομιζω ομως, ή απο εδω http://ledmall.gr/product/προφιλ-αλουμινιυ-για-ταινιεσ-led-10mm/) Εκτος και αν το'χεις με το κοψε-ραψε, οποτε παιρνεις 5μετρη λεντοταινια και την φτιαχνεις ο ιδιος να μπαινει στο τροφοδοτικο. Μαλλον πιο φτηνα θα σου βγει και θα εχεις οση ταινια θες!
    2 points
  2. Η Western Digital μόλις αποκάλυψε δύο νέα μοντέλα για την σειρά Red και Red Pro που προορίζονται για συστήματα NAS χωρίς φυσικό αυτό να στέκεται εμπόδιο στην ενσωμάτωση στο PC σας. Τα νέα μοντέλα έχουν χωρητικότητα 10TB και βασίζονται στην τεχνολογία Helioseal της Western Digital, την οποία η WD δανείζεται από την HGST που εξαγόρασε αρκετά πρόσφατα. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Μιας και η τεχνολογία Helioseal έχει αποδείξει πως είναι μια αρκετά καλή λύση για την αύξηση της πυκνότητας η WD την αξιοποιεί και στα νέα Red μοντέλα. Ο Red 10TB θα εμφανιστεί με προτεινόμενη τιμή τα $494 ενώ ο Red Pro 10TB θα κυκλοφορήσει στα $533, στοχεύοντας κυρίως την αγορά των συστημάτων NAS. Μερικά όμως ενδιαφέροντα insights για τις πωλήσεις συγκεκριμένων δίσκων αναφέρουν πως έχουν ξεπεράσει τα 15 εκατομμύρια και έχουν διάφορες εφαρμογές, πέρα από τα NAS συστήματα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  3. Εικόνες αναμνήσεις κλπ x3.... Μουσική x2.... ταινίες δεν με απασχολεί σιγά μην κρατήσω αντιγραφο ταινίες που είναι από 8.5 μέχρι 60gb...
    1 point
  4. Με βλέπω στο τέλος να καταλήγω έτσι....
    1 point
  5. Η Bungie υπόσχεται πολλά με τον νέο τίτλο όπως απαράμιλλη ποιότητα σε 4K ανάλυση, ατελείωτο framerate και υποστήριξη για Ultrrawide οθόνες με λόγο πλευρών 21 Προς 9! Ακόμη ένα λόγο για να χαρούν οι φίλοι της PC Master Race (σ.σ. ο όρος χρησιμοποιείται για αστείο) δίνει η Bungie, η εταιρία που θα φέρει το Destiny 2 στο PC στις 8 Σεπτεμβρίου του τρέχοντος έτους. Το παιχνίδι μπορεί να ζητά σύμφωνα με τα επίσημα specs που βγήκαν στο φως ένα πραγματικά overkill σύστημα - με 7700K, GTX 1080 Ti, 16GB RAM - όμως σε ανάλυση 4K και με τις ρυθμίσεις στο μέγιστο καταφέρνει αρκετά αξιοπρεπή framerate, πάνω από τα 60 FPS, οπότε οι πραγματικές απαιτήσεις του θα είναι σημαντικά μικρότερες, κατά την επίσημη κυκλοφορία του. Η έκδοση για το PC θα φέρει πολλά καλούδια που στόχο έχουν να τερματίσουν το τωρινό hardware, όπως υποστήριξη για την προαναφερθείσα 4K ανάλυση, υποστήριξη για οθόνες τύπου 21:9, ultrawide αλλά και ξεκλείδωτο framerate ούτως ώστε να... κονταροχτυπηθείτε με τους φίλους σας! Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο livestream του παιχνιδιού στο Twitch. https://www.twitch.tv/bungie Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  6. Thank you για την ενημέρωση @tommybertsen!! Ωραίο αυτό με το προφίλ αλουμινίου! Νομίζω ότι με το 360 θα μαι κομπλέ και μου αρέσει που έχουν μαγνήτη Καλησπέρα @Dimitrios1971
    1 point
  7. καθε φορα που το βλεπω αυτο ανατριχιαζω....
    1 point
  8. η blizzard μονο τa microtransactions θα ελενχει οχι το game ουτε τους servers
    1 point
  9. Είναι όλα πρόχειρα, πιο πολύ μου κολλάει το Με-ζεν εμένα!! Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    1 point
  10. Καλά μάγκες μην μασάτε με αυτά που λέει και τις ωρολογίες του. Και αν σας καλέσει ο εισαγγελέας (αυτεπάγγελτα πάντα... μάλλον ο φίλος δεν ξέρει τι σημαίνει η λέξη και την έγραψε για δείξει πιο ψαγμένο το ποστ του... γελάω) στην απολογία ας του καταθέσετε τα καταθετήρια,την δήλωση της πυροσβεστικής από την Γενική Ταχυδρομική καθώς και ζητήστε την απόφαση της ασφαληστικής η οποία είτε έχει βγει ήδη είτε δεν υπάρχει καν claim σε κάποια ασφαληστική.Επίσης δηλώστε ότι ότι είπατε στο κάνατε εν βρασμώ ψυχής και πως η "συκοφαντική δυσφήμιση" (καλά μιλάμε για μεγάλο drama queen) είναι αποτέλεσμα όλων αυτών που καταθέσατε και είναι απολύτως δικαιολογημένη. Θα σας αφήσει να φύγεται (πιστέψτε με έχει πολύ πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθεί) και ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ο εισαγγελέας θα ενεργήσει αυτεπάγγελτα και θα ερευνήσει την απάτη του κυρίου για αυτά που δηλώσατε.Εγώ ευχαρίστως να έρθω μάρτυρας υπεράσπισης εννοείται γιατί πραγματικά θέλω να γελάσω λίγο γιατί με τόσο πήξιμο αυτόν τον καιρό το έχω ξεχάσει. Κύριε με το κωδικό όνομα τραμπάκουλας αν χρειαστείς κάτι το ξέρεις και το τηλέφωνο μου και τα λοιπά στοιχεία επικοινωνίας μου.
    1 point
  11. Χρήστη τεστ1234, χωρίς να σε γνωρίζω επέτρεψε μου να σου πω οτι ξεκινάς εναν επιθετικό αντίλογο επι εσφαλμένης προϋποθέσης. Ο «κύριος» (όπως είρωνικά βάζεις τα εισαγωγικά ), χρήστης Τραμπάκουλας, σου έχει δώσει ενα σεβαστό χρηματικό ποσό ως προκαταβολή για την αγορά μιας κάρτας γραφικών, την οποία εδω και 5-7 πόσους μήνες δεν έχει παραλάβει. Δεδομένου οτι η ανάρτηση της αγγελίας έλαβε χωρα σε αυτό το forum, κατήγγειλε το συμβάν. Δικαίωμα του, και αν δέχεσαι την άποψη μου, καλά έκανε, διότι έτσι ενημερώνει-προστατεύει και άλλους χρήστες απο τέτοιου είδους καταχρηστικές πρακτικές. Εσύ το αποκαλείς «λαϊκό δικαστήριο», κάποιος άλλος το αντιλαμβάνεται σαν πολύμηνη αγανάκτηση. Συγχωρεσε με αν σε επαναφέρω στην πραγματικότητα, όμως κανενός δεν του περισσεύουν χρήματα τη σήμερον ημέρα για αέρα κοπανιστό. Μπες για λίγο στη θέση του. Σχετικά με τον υποτιθέμενο εκθειασμό σου, το ίδιο το site, σεβόμενο την πολιτική λειτουργίας του, αποκρύπτει την ταυτότητα σου και δεν σε εκθέτει σε κανέναν. Προς απόδειξη του ανωτέρω, στην ερώτηση του χρήστη Χ4Κ4 σχετικά με το ποια είναι αυτή η εταιρία, αν κάποιος ήθελε να σε εκθέσει ονομαστικά, θα είχε απαντήσει. Κανείς όμως δεν το έκανε. Κανείς δεν ξέρει το όνομα σου. Κανείς δεν ξέρει την εταιρία σου. Συνεπώς αυτό το «επιφυλλασόμεθα» για τον οιοδήποτε σε εκθέσει, είναι αβάσιμο και καταδεικνύει προδήλως την καταχρηστικότητα του θέματος. Το να προσπαθείς δε, ανεπιτυχώς, να τρομοκρατείς νεαρούς και εως τώρα εξαπατημένους καταναλωτές, δεν το βρίσκω τύποις σωστό και σε καμία περίπτωση επαγγελματικό. Τα παιδιά μιλάνε (και πράττουν) με καλή τη πίστει, παρά την διαφαινόμενη εξαπάτηση τους, και εσυ λες για νομικές κινήσεις εναντίον τους. Αναρωτιέμαι αν η μητρική εταιρία που αντιπροσωπεύεις υιοθετεί αυτη την προσέγγιση. Αν κινηθείς νομικά, όπως διατυμπανίζεις, είναι βέβαιο οτι (η εταιρία) οφείλει να δωσει κάποια απάντηση επ’ αυτού του θέματος, στο δικαστήριο. Αντιλαμβάνεσαι το δικάιωμα του όποιου μυνυόμενου προσώπου πως έχει δικαίωμα αντίκρουσης. Εως τότε, οφείλεις εσυ να δώσεις τα χρήματα των παιδιών το συντομότερο δυνατόν πίσω. Εξ όσων γνωρίζω (μπορεί να κάνω και λάθος) οι ασφαλιστικές αποζημειώνουν σχετικούς κινδύνους μέσα σε 30 ημέρες απ΄την καταβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών. Αλήθεια, πόσες μέρες έχουν περάσει απο το συμβάν? Βέβαια, δεν μπορώ να φανταστώ μια μεγάλη εταιρία, να μην δύναται να αποπληρώνει άμεσα τους παραγγελιολήπτες της σε ενα τέτοιο ενδεχόμενο και να αποζημειώνεται κατόπιν η ίδια απο την ασφαλιστική. Άλλο ενα ερώτημα που οφείλει να της τεθεί. Κάνε την χάρη στον εαυτό σου και δες το ανάποδα, πρόσεχε εσύ μην εκθέσεις τον εαυτό σου, την εταιρία σου, τους προστηθέντες σου. Τα παιδία σου δίνουν την ευκαιρία να επανορθώσεις με άμεση σου ενέργεια, άδραξε την.
    1 point