Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/04/2017 in all areas

  1. Θα την στείλω στο σέρβις από βδομάδα, τρίτη λογικά. Ελπίζω να μου την αντικαταστήσουν.
    1 point
  2. 1 point
  3. Αρα τωρα εισαι οκ δηλαδη;
    1 point
  4. Παιδια, ευχαριστω για το χρονο σας, αλλα εγω, φοβουμενος μη χαλασω τη μητρικη, δεν εσπρωχνα καλα τις μνημες στη θεση τους. Και ενω κλειδωνε μπροστα, πισω δε συνεβαινε το ιδιο...
    1 point
  5. Η Acer βρέθηκε στην φετινή Computex παρέα με το brandname Predator που αποτελείται τόσο από gaming οθόνες, όσο και το πιο ακριβό της laptop! Φυσικά από την έναρξη της έκθεσης δε θα μπορούσε να λείπει και η Acer, έχοντας μπόλικα προϊόντα και ένα σκοτεινό booth με άφθονα μπλε χρώματα. Κατά βάση η εταιρία έχει να δείξει gaming monitors αλλά και gaming laptops για χρήστες με μικρές απαιτήσεις αλλά και high end προτάσεις στα όρια του overkill! Και αναφερόμαστε φυσικά στο Precator 21 X, το gaming μεγαθήριο των 21 ιντσών που ενσωματώνει Core i7 επεξεργαστές και δύο GTX 1080 σε διάταξη SLI για μέγιστες επιδόσεις ακόμη και στα πιο απίθανα σενάρια χρήσης! Φυσικά ανάμεσα σε αυτά είδαμε και το Helios 300, με μεταλλική σχεδίαση, Core i5 και Core i7 επεξεργαστές και το σημαντικότερο, μια GTX 1060 για gaming στα 1080p χωρίς προβλήματα! Powered by Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  6. Μια νέα ψύκτρα για τον επεξεργαστή θα φέρει η MSI στην αγορά, μετά από την επιτυχημένη κυκλοφορία της Core Frozr πριν από περίπου έναν χρόνο. Το concept σχέδιο της MSI φαίνεται πως απέδωσε καρπούς και έτσι η εταιρία συνεχίζει αποκαλύπτοντας ακόμη μια ψύκτρα, την οποία θα δείξει σε βάθος και στην επερχόμενη Computex 2017. Το φετινό μοντέλο όμως έρχεται με ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις και επιπλέον χαρακτηριστικά προσπαθώντας να ανέβει στα υψηλότερα στρώματα της αγοράς. Συγκεκριμένα βλέπουμε πως η Core Frozr XL υποστηρίζει το Mystic Light της MSI κάτι που σημαίνει πως διαθέτει RGB LED στο πάνελ στη κορυφή, μια θετική προσθήκη, όμως με το "fixed" κόκκινο των ανεμιστήρων ίσως δημιουργηθούν μερικά... θέματα. Παράλληλα υπάρχουν 8 heatpipes των 6mm έκαστο και επινικελωμένη βάση για την καλύτερη δυνατή ψύξη. Η ψύκτρα βέβαια υποστηρίζει όλα τα νέα sockets, όπως το AM4 ενώ δεν αναφέρεται κάτι ακόμα για αυτά που θα κυκλοφορήσουν σύντομα από τις δύο μεγάλες εταιρίες του χώρου. Η υλοποίηση φέρει δύο ανεμιστήρες των 120mm οι οποίοι μπορούν να αλλάξουν ύψος κατά βούληση, για να μη δημιουργήσουν πρόβλημα με ψηλές RAM ή ακόμα και ορισμένα VRM μητρικών. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  7. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο καιρό περιμένω μια τέτοια κάρτα από την Msi.Εχουν απίστευτα balanced gpus τόσο σε performance acoustics και θερμοκρασίες.Τώρα με ένα 3 fan design και όχι αυτό το εκνευριστικό κόκκινο Και άμα το δούμε και στις καινούργιες Vega, τότε then can have my money :')
    1 point
  8. Η σειρά GODLIKE της MSI επεκτείνεται με ένα νέο μοντέλο για την LGA1151 πλατφόρμα και αυτή τη στιγμή είναι ίσως το μεγαλύτερο μοντέλο της για το Z270 chipset. Το EATX μοντέλο τοποθετείται στη κορυφή του lineup της εταιρίας και έρχεται με πλήθος χαρακτηριστικών για gaming και όχι μόνο χρήση. Μερικά από τα χαρακτηριστικά της όπως οι τριπλές Gigabit Ethernet θύρες στο πίσω μέρος αλλά και το πλήθος από περιφερειακούς controllers για ασύρματα δίκτυα, USB 3.1 Gen2 θύρες και φυσικά, RGB φωτισμό μαζί με το Mystic Light Sync για πολλαπλό hardware. Όσον αφορά τις εξόδους M.2 παρέχονται τρεις Turbo M.2 με ταχύτητες που αγγίζουν και τα 32 Gbps με τις πατενταρισμένες λύσεις ψύξης M.2 Shield καθώς και μια U.2 για όποιον τη χρειάζεται. Τέλος, η Z270 GODLIKE GAMING θα εμφανιστεί και στην Computex, όπου τότε θα μάθουμε και τη προτεινόμενη τιμή της. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  9. Η Corsair βλέποντας την απήχηση το RGB λανσάρει νέους Link ανεμιστήρες και lighting controller για να δώσει στους χρήστες μεγαλύτερη ελευθερία στην επιλογή χρωμάτων! Ο νέος HD140 RGB έχει διάμετρο 140mm και 12 LED με πλήρη παραμετροποίηση μέσα από τον νέο controller ή μέσα από το software της, το Corsair Link. Το Commander PRO είναι ουσιαστικά ένα hub με δυνατότητα σύνδεσης έως και 6 ανεμιστήρων PWM, αλλαγή των χρωμάτων στους ανεμιστήρες, αλλά και προσθήκη 4 έξτρα αισθητήρων θερμοκρασίας για οποιοδήποτε σημείο του εσωτερικού. Με το ενσωματωμένο USB 2.0 hub το Commander Pro είναι ότι χρειάζεστε πρακτικά για να ελέγξετε τους ανεμιστήρες, την ταχύτητά τους και να παρακολουθήσετε και μερικές επιπλέον θερμοκρασίες του συστήματος. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  10. Διαρρέουν κι άλλες πληροφορίες από την ASRock η οποία μάλιστα επιβεβαιώνει και ορισμένα μοντέλα από τις δύο επερχόμενες σειρές μητρικών της Intel αλλά και της AMD. Συγκεκριμένα, στη φετινή Computex το ενδιαφέρον όλων εστιάζει στις νέες πλατφόρμες που έχουν να δείξουν AMD και Intel. Η τελευταία φαίνεται πως θα καθυστερήσει της για περίπου έναν μήνα και έτσι η AMD θα έχει ένα μικρό headstart στην κυκλοφορία των συστημάτων. Όσον αφορά την AMD, θα έχει στην αγορά μια πλατφόρμα με έως και 16 core επεξεργαστές, στο X399 chipset της. Η ASRock ετοιμάζει τις X299 Professional Gaming i7, X299 Taichi, X299 Professional Gaming i9 για τη πλατφόρμα της Intel, ενώ θα έχει και μια X399 Professional Gaming, όπου ενδεχομένως εμφανιστεί και στην Computex, φέτος! Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  11. Φήμες λένε πως το PR department σκέφτηκε ένα ακόμη τρόπο να σπρώξει τους Win 7 users στα 10αρια ώστε να κάνουνε brag για τα 510 εκ χρήστες Win10
    1 point