Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/13/2017 in all areas

  1. Δεν γλυκοκοιτάζω... αλλά ξεχώρισε στην φετινή Computex 2017!
    3 points
  2. Νομίζω ότι αυτό που ξεχώρισε ήταν το X399 στο conference της AMD, περισσότερο από τα υπόλοιπα.
    3 points
  3. Η Dell θα λανσάρει έτοιμα συστήματα για workstation και extreme gaming χρήση με επεξεργαστές AMD Threadripper αναφέρουν νέες πληροφορίες. Η αλλαγή θα πραγματοποιηθεί μετά το τέλος Ιουλίου σε άγνωστες μέχρι στιγμής τιμές, όπως μας είπαν επίσημες πηγές όμως η κίνηση από τη Dell δείχνει πως είναι έτοιμη για τη νέα high end desktop γενιά επεξεργαστών της AMD που αποκαλύφθηκε και επίσημα στη φετινή Computex. Ένα από τα πιο σημαντικά gaming συστήματα της εταιρίας είναι το Alienware Area-51 desktop το οποίο σύντομα θα αναβαθμιστεί με τους AMD Threadripper για έως 16 πυρήνες και 32 threads. Για την ώρα τα Inspiron Gaming Desktop PC εφοδιάζονται άλλα με Ryzen CPUs και άλλα με τους 7ης γενιάς APUs οι οποίοι διατίθενται μόνο σε OEMs και βασίζονται σε παλιότερη αρχιτεκτονική οπότε και δεν αξίζουν τον κόπο. Μιας και τα PC όπως το Alienware Area-51 θα προορίζονται για την high end αγορά θα δούμε να εφοδιάζονται και με M.2 SSD έως 1TB μαζί με μηχανικούς για αποθήκη, 64GB quad channel μνήμη και έως δύο GTX 1080 Ti σε SLI για απόλυτες επιδόσεις σε games και όχι μόνο. Αξίζει βέβαια να τονίσουμε πως εκτός από τους Threadripper, η Dell θα διαθέσει και εκδόσεις του συγκεκριμένου με Intel X299 πλατφόρμες για να ικανοποιήσει όσους οδεύουν προς το μπλε στρατόπεδο. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    2 points
  4. Με 700 ευρώ μόνο για το κουτί?
    2 points
  5. Είμαι από τους τυχερούς που έπιασαν ένα
    2 points
  6. Απο την δικια μου ...ευρεια οπτικη γωνια, ξεχωρισα τα ματια της (.)(.)
    2 points
  7. Δεν γλυκό κοίταξα τίποτα. Θέλω όμως 20 πυρήνες / 40 threads και από τις 2 εταιρείες, που να κλοκαρουν στα 5GHz, με 4πλο M.2 slot και από τα δυο chipset και Intel Optane 4TB ή 960 PRO 4ΤΒ με 500€ για RAID0 να τελειώνουμε λίγο με τις αναβαθμίσεις.
    2 points
  8. Σύντομα θα δούμε και ένα "αέρινο" laptop από την Xiaomi το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται σε ανάπτυξη εδώ και μερικό καιρό. Τα Mi laptops είναι αρκετά δημοφιλή στην ασιατική αγορά όπως δηλώνουν τα στοιχεία της εταιρίας, όμως πλέον θέλει να κάνει ένα πιο δυναμικό λανσάρισμα και στη Δύση. Γι' αυτόν τον σκοπό το Mi Air Notebook θα φέρει έναν Kaby Lake i5-7200U στο εσωτερικό του με μια GeForce MX150 που όπως είδαμε νωρίτερα πρόκειται για μια rebranded GTX 1030 αποκλειστικά για την αγορά των φορητών υπολογιστών. Παράλληλα θα έρχεται με τυπικό form factor στις 11 και 13 ίντσες με ανάλυση πιθανόν Full HD, 256GB SSD και μπαταρία 4 κελιών. Η προτεινόμενη τιμή του μοντέλου των 13.3 ιντσών θα ξεκινάει από τα $740 και θα φτάνει τα $810 για την έκδοση με τα 256GB με τη διαθεσιμότητά του να ξεκινά από σήμερα. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  9. Ο τίτλος της Turn 10 θα κυκλοφορήσει το Φθινόπωρο και στη πλατφόρμα του PC λέγεται ότι θα τρέχει μέχρι και σε 4K πάνελ με 60 Hz, Θεού θέλοντος και hardware επιτρέποντος! Και όχι μόνο αυτό, μιας και η Turn 10 στο conference της Microsoft όπου και παρευρέθηκε δήλωσε πως στα ίδια settings στοχεύει η ομάδα ανάπτυξης να το τρέξει και στο Xbox One X, οπότε περιμένουμε καλό optimization, γενικά και όχι μόνο για τη συγκεκριμένη κονσόλα. Στο conference τονίστηκαν ορισμένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού όπως η ρεαλιστική οδήγηση και τα εφέ του καιρού. Μαζί ντεμπούτο έκανε και η νέα Porsche 911 GT2RS η οποία φυσικά θα βρεθεί και στο roster του επερχόμενου Forza Motorsport 7. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  10. Η Microsoft πραγματοποίησε τα αποκαλυπτήρια του νέου της Xbox One X, το οποίο θα εφοδιάζεται με υπολογιστική ισχύ 6 TFLOPs που θ8α το βοηθήσουν να ανταπεξέλθει και σε ένα 4K περιβάλλον χρήσης. Η κονσόλα είχε κάνει πρώτα την εμφάνισή της πριν από μερικούς μήνες όμως ποτέ δεν είχαμε τα πλήρη specs της καθώς και την εμπορική ονομασία της. Με την έναρξη της E3 2017 που ήδη ίσως έχετε ακούσει, η Microsoft κάνει το μεγάλο βήμα και αποκαλύπτει το Xbox One X. Με προτεινόμενη τιμή τα $499, η κονσόλα θα βρεθεί στα καταστήματα στις 7 Νοεμβρίου, ενώ πολλά μέσα βρέθηκαν και στο demo room της έκθεσης για μια πιο προσεκτική ματιά. Έτσι έχουμε μερικές εικόνες από το The Verge που πήγε κοντά στη κονσόλα για τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του. Παράλληλα, θα είναι πιο ισχυρό στα χαρτιά από το τωρινό PS4 Pro της Sony, έχοντας επίσης 12GB GDDR5 Και GPU με 40 μονάδες χρονισμένες στα 1172MHz και συνολικές επιδόσεις της τάξης μιας RX 580, όμως ενδεχομένως με διαφορετικό core config. Ο συνδυασμός μαζί με μερικές άλλες τεχνικές της Microsoft θα δώσουν τη δυνατότητα στο Xbox One X να προβάλλει σε 4K ανάλυση και τα 60 FPS, κάτι που ήδη φαίνεται να διαψεύδουν μερικοί developers. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  11. Μιας και το franchise του Call of Duty αλλάζει τροχιά η Sledgehammer έδειξε ένα γρήγορο trailer από το multiplayer κομμάτι του τίτλου με την private beta να ξεκινάει στις 25 Αυγούστου για το PS4. Το Call of Duty: WWII διαδραματίζεται όπως έχουμε δει στο 2ο παγκόσμιο πόλεμο, όπου οι συνθήκες ήταν σκληρές αλλάζοντας αισθητά το τοπίο από τα προηγούμενα games του δημοφιλούς franchise. Οι μάχες θα λαμβάνουν χώρα σε περιβάλλον εφάμιλλο ενός πολεμικού τοπίου κατά τον 2ο παγκόσμιο πόλεμο, όπως σε χαρακώματα, σε ανοικτά χωράφια και σε υπόγεια με πλήθος όπλων τα οποία εν μέρει κάνουν την εμφάνισή τους και στο trailer παρακάτω. Φυσικά υπάρχει και flamethrower. Στο trailer και σύμφωνα με τις αναφορές των εκπροσώπων του studio ανάπτυξης, στο παιχνίδι θα μπορούμε να ελέγξουμε και tanks, αεροπλάνα για μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία, αντίστοιχη του Battlefield όπου είναι και ο βασικότερος αντίπαλός του. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  12. να σε πω ρε μαν δεν περνεις ενα σφουγκαρακι να καθαρισεις (ξυσεις) την βαση της ψυχτρας καλα? να μην εχει υποληματα παστας βαλε λιγο οινοπνευμα να διαλυθουν... μπορεις να δοκιμασεις να βαλεις και κανα copper shim μπας και κανει καλυτερη επαφη , αν το βιαζεσαι πολυ
    1 point
  13. χώραγε στο χερι σου?
    1 point
  14. Η εκδήλωση της Bethesda την φετινή Ε3 υπόσχεται πολλά, μεταξύ των οποίων και VR παραλλαγές των δύο πιο γνωστών παιχνιδιών της. Στην περσινή E3 είχαμε την ευκαιρία να βιώσουμε το DOOM σε περιβάλλον εικονικής πραγματικότητας, aka VR, αλλά φέτος η εταιρία ανακοίνωσε και επίσημα το DOOM VFR, που προσφέρει μια μοναδική και σίγουρα διαφορετική εμπειρία από το βασικό παιχνίδι. Οι... δαίμονες παραμένουν ίδιοι αλλά στο παιχνίδι έχουν προστεθεί και περισσότερα στοιχεία teleporting και πιο έντονου fighting. Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία κυκλοφορίας του, αλλά θα διατεθεί για το PlayStation VR καθώς και για το HTC Vive. Επίσης, είδαμε και πάλι το Fallout 4 VR Edition, το οποίο αν και δεν θα διαφέρει από το βασικό παιχνίδι, το κάνει μέσω μικρο-αλλαγών για την καλύτερη εμπειρία στο VR Gaming. Θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο για το HTC Vive ενώ δεν ξέρουμε αν θα υπάρχει υποστήριξη για άλλες VR πλατφόρμες. Και τα δύο παιχνίδια δεν καλύφθηκαν στο έπακρο, αφού κυριάρχησαν οι non-VR τίτλοι της εταιρίας, όπως το Skyrim για το Nintedo Switch, το νέο Dishonored : Death of Outsider και το Wolfenstein II : The New Colossus. Πηγή Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  15. Δεν μπορώ να σου στείλω το καλάθι δυστυχώς δεν γίνεται αυτό, ο ευκολότερος τρόπος είναι να πληκτρολογείς το αριθμό που έχει κάθε προϊόν στο search του eshop και να τα προσθέτεις στο καλάθι. per. 811576 τον αριθμό μόνο και πάει λέγοντας.
    1 point
  16. Μια χαρά τότε κάτι γίνεται! Κάτι τέτοιο φαντάζομαι θέλεις. Μόλις μπορέσεις θα βάλεις άλλη μια ίδια μνήμη που να έχεις 8gb και dual channel, δεν λέει για κανένα λόγο να πάρεις 2x4gb.
    1 point
  17. πόσο χοντρός είναι ο κουμπάρας;
    1 point
  18. Εν αναμονή της νέας πάστας, είπα να ξαναδοκιμάσω με τη νοκτουα, να καθαρίσω καλύτερα τη περιοχή και να δω αν όντως η πάστα απλώνεται σωστά.
    1 point
  19. Στο servis τις gigabyte λένε όλα καλα δεν έχει κανένα θέμα! Και απλά γίνετε επιστροφή όπως είναι. τι να τους πω τωρα.???
    1 point
  20. Η Intel αποκάλυψε τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των επεξεργαστών της νέας σειράς Core X για το HEDT στο φετινό PC Gaming Show της E3 όπου ήταν και χορηγός. Φέτος η Intel εξέπληξε τους hardware-άδες, τόσο με τη καλή έννοια όσο και με τη κακή, βγάζοντας στην επιφάνεια σωρεία επεξεργαστών με πολλούς πυρήνες, ένα γνωστό feature της High end desktop κατηγορίας. Αν και HEDT το lineup φέτος περιλαμβάνει και Core i5 (πάνω στο lineup που τερματίζει ήδη με έναν Core i7 και μιλάμε για τον 7700Κ), μαζί με ορισμένα chip που δε περίμενε κανείς, όπως τον Core i9-7980XE με τους 18 πυρήνες και τα 36 threads. Στο PC Gaming Show όπου φέτος ήταν χορηγός, η Intel πραγματοποίησε μερικά demo ενώ ανέφερε και μερικά λόγια για την διαθεσιμότητα των πρώτων chip στην αγορά. Όπως είναι φυσικό, όλα τα chip μέχρι και τον 10πύρηνο υφίσταται σαν σχέδιο οπότε και η κυκλοφορία τους είναι επικείμενη και θα τους δούμε στην αγορά την επόμενη εβδομάδα. Από εκεί και πέρα, όπως για παράδειγμα τον 12-πύρηνο Core i9-7920X, η Intel αποφάσισε να τον λανσάρει τον Αύγουστο, μιας και απαιτείται περισσότερο fine tuning σχετικά με τις τελικές συχνότητες λειτουργίας. Από αυτόν τον επεξεργαστή μέχρι και τον κορυφαίο 18 πύρηνο οι πληροφορίες είναι ακόμη πολύ περιορισμένες και αυτό διότι η Intel δεν έχει τελειοποιήσει τα τελικά προϊόντα και γι' αυτόν τον λόγο οι συγκεκριμένοι θα κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή μέσα στον Οκτώβριο. Οι προτεινόμενες τιμές και ορισμένα specs διακρίνονται από τον παρακάτω πίνακα. Παράλληλα εάν σας ενδιαφέρει μπορείτε να δείτε και το Intel Grand Slam for Counter Strike: Global Offensive που ετοιμάζει η εταιρία, ένα πρωτάθλημα με grand prize 1 εκατομμύριο δολάρια! Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  21. Επομένως δεν θα αργήσει καθόλου να δούμε τους threadreaper cpus.Ένα μήνα μακριά.Worth the wait!
    1 point
  22. Ένα πιο close look στο επερχόμενο Far Cry 5 μας δίνει η Ubisoft στη φετινή E3 2017 και η εταιρία μας δείχνει πρακτικά τα πρώτα λεπτά του gameplay. Το demo ξεκινά σε ένα επαρχιακό τοπίο όπου και θα λαμβάνει χώρα, κάπου στην Montana των ΗΠΑ. Ο χαρακτήρας μας με ένα ρεβόλβερ στο χέρι προσπερνά τους εχθρούς του και κατευθύνεται προς την εκκλησία όπου εκεί κρατούνται όμηροι κάποιοι αθώοι άνθρωποι. Η χιουμοριστική και ελαφρώς διαφοροποιημένη τροχιά που παίρνει το Far Cry 5 φαίνεται από τον τρόπο που παρουσιάζονται όλοι οι χαρακτήρες στην οθόνη, α λα Borderlands, με πλήθος πυρομαχικών και western like φιλοσοφίας. Τέλος, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 27 Φεβρουαρίου του 2018. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  23. Πάντως εκτός από τη λύση αναρωτιέμαι και για το αίτιο. Υ.Γ. ας διαβάζουμε ολόκληρο το topic να μην ρωτάμε τα ίδια πράγματα.
    1 point
  24. Για το "δε κάθεται καλά" μπορείς να το δεις από το πως απλώνεται η πάστα επάνω στον πυρήνα. Εάν βλέπεις σημεία που δεν έχει μετακινηθεί/απλωθεί η πάστα τότε βρήκες το πρόβλημά σου. Αυτή η φωτογραφία σου δείχνει ότι θέλει καλύτερο καθάρισμα από την παλιά πάστα btw. Το έχεις καθαρίσει το συγκεκριμένο σημείο από τα απομεινάρια που φαίνονται στο κέντρο;
    1 point
  25. πανω σε τι ακριβως δουλευεις και χρειαζεσαι τοση ταχυτητα ειμαι περιεργος....
    1 point
  26. όταν τα δεις αυτά στείλε ένα πμ να προλάβουμε
    1 point
  27. Αν δε δω, δε πλερωνω τίποτις.
    1 point
  28. Οτι καλύτερο όσο αναφορά ultrabook και σχέση τιμής και απόδοσης.Το μόνο αρνητικό είναι ότι έρχεται με τα κινέζικα windows.Αλλά και πάλι με το να βάλεις δικά σου η ακόμα και ubuntu θα είσαι κερδισμένος.Χίλια μπράβο στην xiaomi.Χαίρομαι που καθυστέρισα στην αγορά ultrabook!
    1 point
  29. Η Ghost Games και πάλι στο προσκήνιο της racing σκηνής με ένα νέο τίτλο, ονόματι Need for Speed: Payback ο οποίος αποκαλύφθηκε επίσημα στην φετινή E3 2017. Το παιχνίδι όπως μαρτυρά το gameplay video που δημοσιεύθηκε παράλληλα με την αποκάλυψη στην E3 έχει αρκετά fast paced ρυθμό με τα στοιχεία της φυσικής να μοιάζουν για άλλη μια φορά ανύπαρκτα κάτι που φυσικά έχει δεθεί με τη σειρά. Βέβαια, από την άλλη υπήρχαν αρκετές αντιδράσεις από το κοινό μιας και όπως φαίνεται η Ghost δεν δίνει βάση σε κάποιο άλλο από τα χαρακτηριστικά του για την ώρα. Η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί για το Q4 και συγκεκριμένα για τις 10 Νοεμβρίου. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  30. Αν και ακόμη περιμένουμε τους 8ης γενιάς Coffee Lake με τον πρώτο εξαπύρηνο στη mainstream αγορά να κυκλοφορήσουν, η Intel φαίνεται πως καθησυχάζει το κοινό λέγοντας πως έτοιμο θα είναι και το die shrink τους! Τα 14nm θα μείνουν κοντά μας για ακόμη έναν τουλάχιστον χρόνο κάτι που σημαίνει ότι οι Coffee Lake θα αξιοποιούν την ίδια λιθογραφία με τις αλλαγές να συμβαίνουν μόνο στην αρχιτεκτονική. Αν και η εταιρία υπόσχεται βελτίωση της τάξης του 30% σε σχέση με την τωρινή γενιά των Kaby Lake (7700K), δεν γνωρίζουμε εάν μετρά και την αύξηση κατά δύο πυρήνες που θα λάβει η πλατφόρμα. Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα θα λάβει τον πρώτο εξαπύρηνο στο mainstream κομμάτι της αγοράς που έχει κολλήσει τα τελευταία χρόνια στους 4πύρηνους, κάτι που θα κάνει ενδεχομένως τους τετραπύρηνους και εξαπύρηνους της HEDT πλατφόρμας λιγότερο... χρήσιμους. Μετά τους Coffee Lake σειρά θα έχουν οι Cannon Lake όπου θα ρίξουν τη λιθογραφία στα 10nm διατηρώντας για μια ακόμη γενιά την αρχιτεκτονική ίδια με τους Coffee. Τέλος και όσο πλησιάζουμε στο 2020, οι Ice Lake για άλλη μια φορά θα φέρουν στο προσκήνιο μια νέα αρχιτεκτονική διατηρώντας τα 10nm των προηγούμενων chip, με ελαφρώς βελτιωμένα yields κάτι που σημαίνει μεγαλύτερη αξιοπιστία και ενδεχομένως περισσότερα κομμάτια στην αγορά. Η επιβεβαίωση της Intel έχει να κάνει κυρίως με την λιθογραφία των 10nm που όπως δηλώνει πηγαίνει αρκετά καλά οπότε οι επεξεργαστές θα έρθουν στην ώρα τους. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  31. Επίσημη ακριβής ημερομηνία όχι δεν υπάρχει. Εφόσον η Intel κρατήσει τη σειρά που κυκλοφορεί τα CPU θα τους δούμε πρώτα σε notebooks/laptops και μετά από 3-4 μήνες στο desktop.
    1 point
  32. πότε θα κυκλοφορησουν οι coffe lake? υπάρχει κάποια επίσημη ανακοινώσει?
    1 point
  33. λεγεται ASUS x299 APEX
    1 point
  34. Ας βγάλει κάποιος μητρική με 4 Μ.2 να κάνουν RAID0 και όχι μόνο θα τον πληρώσω, θα του στείλω και τανες στο σπίτι για δώρο.
    1 point
  35. Μπορείς να οριοθετήσεις λίγο περισσότερο τις ανάγκες σου; Πχ, ανέφερε τα παιχνίδια που θέλεις να παίζεις, την ανάλυση και γενικά τι άλλο θέλεις να κάνεις με το PC για να μπορέσει να σε καθοδηγήσει, γιατί μέχρι στιγμής μιλάμε πολύ γενικά.
    1 point
  36. Οι δύο τελευταίες εταιρίες έχουν ήδη έτοιμα projects που τρέχουν Windows 10 με πλήρες x86 emulation σε ARM hardware και η Intel φαίνεται πως δε θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Έχουν περάσει περίπου 39 χρόνια από την είσοδο του πρώτου x86 επεξεργαστή, μιας αρχιτεκτονικής που εισήγαγε η Intel πίσω στο μακρινό 1978 με στόχο να προσφέρει πιο αξιόπιστο και γρήγορο computing, όταν ακόμα η έννοια του υπολογιστή ήταν κάτι πολύ γενικό. Πρόσφατα η Qualcomm σε συνεργασία με την Microsoft ετοιμάζονται να φέρουν τα Windows 10 σε όλο και περισσότερες ARM συσκευές, ενώ όσο όλοι οι developers γράφουν τις εφαρμογές τους για τη δημοφιλή αρχιτεκτονική x86, θα πρέπει να βρουν επιπλέον τρόπους για να δελεάσουν τους OEMs και κατ' επέκτασης του τελικούς χρήστες. Η αρχή έχει ήδη γίνει με αυτό που ονομάζουμε emulation, δηλαδή την προσομοίωση μιας αρχιτεκτονικής/συσκευής σε μια τελείως διαφορετική συσκευή. Αυτό σύμφωνα με πληροφορίες έχει πείσει μεγάλους κατασκευαστές όπως τις ASUS, HP και Lenovo να σχεδιάσουν ARM laptops με Windows 10 αφού Microsoft και Qualcomm έχουν στα σκαριά να διευρύνουν τη χρήση ενός emulator για εκτέλεση Win32 εφαρμογών αυξάνοντας έτσι τις χρήσεις των συστημάτων κατακόρυφα. Το αποτέλεσμα φαίνεται να μη βρίσκει σύμφωνη την Intel η οποία κουνά το δάχτυλο στις παραπάνω εταιρίες για μη ορθή χρήση της τεχνολογίας κυρίως όμως λόγω του ανταγωνισμού που θα σημειωθεί. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  37. Με effective clock 5500 MHz, η MSI σε συνεργασία με την G.Skill καταφέρνει τη πρώτη θέση με τη βοήθεια και του overclocker Toppc. Η μητρική των δοκιμών ήταν η MSI X299 GAMING PRO CARBON AC όπου μαζί με τον Core i7 7740K κατέρριψαν το ρεκόρ συχνότητας στις DDR4 μνήμες με 2750 MHz ή εάν προτιμάτε 5500 MHz, μιας και αυτός είναι ο επίσημος marketing όρος για τη συχνότητα λειτουργίας των μνημών. Η μητρική παρέα με μερικές Trident Z μνήμες της G.Skill αποτελούσαν τον βασικό συνδυασμό ενώ ο διαλεγμένος IMC του Core i7 7740K κλείδωσε κατά κάποιον τρόπο το αποτέλεσμα. Αν και δεν πρόκειται για μια τυπική μητρική, η X299 Gaming Pro Carbon AC έχει όλα τα κομφόρ που ζητούν οι απαιτητικοί χρήστες, όπως υποστήριξη για δύο κάρτες γραφικών σε SLI και Crossfire, MYSTIC LIGHT RGB LEDs για να φωτίσετε το PC και το σπίτι σας (!), ασύρματο δίκτυο WiFi AC και Turbo M.2 για ασύλληπτες ταχύτητες στον NVMe SSD. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  38. Πολλά ενδιαφέροντα είδαμε φέτος στην E3 από την EA Games και μέσα σε αυτά είναι και το gameplay trailer για το επερχόμενο Star Wars Battlefront II. Το game θα φέρει και Single Player Campaign που σύμφωνα με τις πληροφορίες θα εκτυλίσσεται ανάμεσα στο Episode VI: Return of the Jedi και το Episode VII: The Force Awakens ενώ θα διηγείται από την πλευρά ενός στρατιώτη της Αυτοκρατορίας. Το multiplayer κομμάτι του και πάλι θα έχει πτυχές από όλο το φάσμα των ταινιών με χαρακτήρες που πρακτικά άφησαν ιστορία τόσο στα prequel όσο και στη βασική ιστορία. Η EA ανακοίνωσε επίσης και μερικά free DLC αργότερα μέσα στο έτος, εν αναμονή του The Last Jedi στους κινηματογράφους. Τέλος, το παιχνίδι κυκλοφορεί στις 17 Νοεμβρίου. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point
  39. Κατά τη διάρκεια του Microsoft press conference, η Ubisoft έδειξε μερικά λεπτά από το επερχόμενο Assassin's Creed της, ονόματι Origins το οποίο περιμένουμε στις 27 Οκτωβρίου. Στο σχετικό βίντεο βλέπουμε μερικά αρκετά ξεχωριστά τοπία από το παιχνίδι ενώ εκτός από την cinematic εισαγωγή το βίντεο συνεχίζει με ένα μικρό gameplay στα στενά σοκάκια της Αιγύπτου βλέποντας τον χαρακτήρα να χρησιμοποιεί stealth κινήσεις, γνωστές και από άλλα Assassin's Creed παιχνίδια. Ο χαρακτήρας μας όπως δείχνει το gameplay θα παίρνει level και θα αποκτά ξεχωριστές επιθέσεις/skills ενώ βλέπουμε πως φέρει και ασπίδα στο inventory του. Απολαυστικό σε κάθε περίπτωση ιδίως για τους λάτρεις της σειράς. Πηγή. Βρείτε μας στα Social:
    1 point