George_o/c

MSI MOA 2011 - Master Overclocking Arena Greek Qualifiers

Recommended Posts

Ψιλοπέτσα όπως κάνανε με το growth πάλι.Με 4Κ στο 03 πηρανε τα παιδιά μόλις 0.75% παραπάνω απο τους Ρουμάνους ενώ με 250 στο 11 χάνουνε για 1.5%.....

Αναλογικά δώσανε πολύ μεγαλύτερο advantage στο 11....

Άντε παίδες, πάνε ένα 10Κ να τους ξεράνουμε πάλι όλους....:P

Link to comment
Share on other sites

George here. Το κλείνουμε παιδιά, δεν παίζει άλλο η κάρτα. Έπαιξε 1440 max το 2k3 χθες, οπότε ήταν λογικό να σταματήσει γύρω στα 1350 για το 3DMark11. Στο 1.5Vgpu με load χτυπούσαμε OCP και δεν θέλαμε να το διακινδυνεύσουμε κάνοντας επιπλέον μόντες και τέτοια. Η δεύτερη θέση είναι έτσι και αλλιώς πολύ καλή και όλοι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μες στην ατυχία μας τα προηγούμενα χρόνια :)

Πάντως το efficiency μας είναι άριστο και θα μπορούσε να είναι και καλύτερο, αλλά δεν πειράζει ;)

Link to comment
Share on other sites

Είμαι απίστευτα άτυχος, πάνω που τελείωνα ότι σας έγραφα τόση ώρα μου έκλεισε το κολολάπτοπ μου από θερμοκρασίες :( Πάμε πάλι στα γρήγορα γιατί πρέπει σε μια ώρα να είμαι κάτω στο Lobby.

Ρουμανία: Οι Ρουμάνοι χθες δεν είχαν παγώσει τέρμα την κάρτα οπότε που να φανταστούν ότι θα έπαιζαν 1450MHz 3DMark11 σήμερα... Φανταστείτε ότι χθες παίξαμε και εμείς και οι Ρουμάνοι 3DMark03 στην ίδια συχνότητα (~1450), όμως δεν το είχαν ψάξει πολύ. Σήμερα που έψαξαν την κάρτα περισσότερο και την πάγωσαν στα τέρματα μπόρεσαν να παίξουν 1.4GHz+ το 11άρι και να βγάλουν τόσο καλό αποτέλεσμα. Το run που έχουν δώσει είναι με τη GPU στα 1400MHz, γιατί στα 1425 και στα 1450 έβγαζαν χειρότερο score για κάποιο ανεξήγητο λόγο.

Ελλάδα: Εμείς είχαμε ψάξει καλά την κάρτα χθες οπότε ήταν αναμενόμενο ότι αφού παίξαμε 03 στα 1440, το 11άρι θα έπαιζε ~100MHz πιο κάτω. Πάλι καλά που βγήκε στα 1360MHz και είχε και πολύ καλό efficiency, πράγμα που ήταν αρκετό για να μας δώσει την 2η θέση :) Εκτός αυτού είχαμε OCP στο 1.5V, οπότε και που την παγώσαμε μέχρι τους -175 που είχε coldbug δεν καταφέραμε κάτι καλύτερο.

Ρωσσία: Οι Ρώσσοι είχαν κάρτα που έπαιζε 1475MHz 3DMark11 και χθες δεν μπορούσαν να παίξουν ούτε 1425 το 03 :hehe: Σήμερα που την έψαξαν με υπομονή βρήκαν τα κουμπιά της και για αυτό έβγαλαν πρωτιά στο 3DMark11 ;)

Σουηδία: Οι elmor και ME4ME ήρθαν σήμερα και ήταν 8οι στην γενική κατάταξη οπότε έπρεπε να κινηθούν γρήγορα. Μέσα σε 2 λεπτά από την ώρα που μπήκαμε στην αίθουσα είχαν έτοιμο και πάλι το σύστημα και έπαιζαν με άζωτα. Πάτησαν τέρμα κάτω το άζωτο στην κάρτα και έβγαλαν μέσα σε μισή ώρα ένα πολύ καλό score που τους έβαζε στην 5άδα. Μετά από το πρώτο μισάωρο δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι γιατί πάγωσε η πάστα και ξεκίνησαν να ακούγονται ΠΟΛΥ δυνατά κρακ (έσπασε η πάστα από τις θερμοκρασίες). Μάλιστα ο έλμορ αναγκάστηκε 2 φορές να βγάλει και ξαναβάλει το κάνιστρο λόγω του σπασίματος της πάστας, αλλά και πάλι μπήκαν πεντάδα.

Γερμανία: Οι Σουηδοί Mean Machine και Mink (βασικά η Mink είναι η κοκκινομάλλα κοπελίτσα MOA overclocker) ήταν πέμπτοι μέχρι 3 λεπτά πριν το τέλος. Όμως οι Γερμανοί BenchBros έπαιξαν υπομονετικά και 3 λεπτά πριν τελειώσει ο διαγωνισμός έβγαλαν ένα score λίγο μεγαλύτερο που τους τοποθετούσε στην 5άδα. Λογικό ήταν που ο Mean Machine έπειτα εκνευρίστηκε απίστευτα, πήγε στο δωμάτιό του, έβαλε παντόφλες και κατέβηκε κάτω με τις παντόφλες του μπάνιου (φαίνεται στις φωτογραφίες) :hehe:

Πάμε τώρα για videos και photos :D

Προσπαθώντας να μάθουμε πως συμπεριφέρεται η κάρτα στο 3DMark11 :)

Οι Αριστείδης και Στέλιος ανακοινώνονται ως 2nd place winners στο επόμενο βίντεο :D:T: Ακούστε προσεκτικά τον Monstru, που όταν ο Giorgioprimo λέει ότι η Ελληνική ομάδα είναι δεύτερη, ο Monstru φωνάζει δυνατά "Team Malakas" :hehe: Το malakas το έχουν μάθει πλέον όλοι και το λέμε και με τους ξένους για πλάκα :hehe:

Στο επόμενο post θα σας έχω και photos γιατί φοβάμαι μην μου ξανακλείσει το laptop και πρέπει να τελειώνω :(

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now