bloody.k

oc board for 2600k

Recommended Posts

μιας και παρηγγειλα εναν 2600k θελω να μου προτεινετε οσο το δυνατον πιο φθηνη mobo για overclocking στον επεξεργαστη.κατι εχω ακουσει για efficiency στις mobos.παιζει κατι τετοιο?θα δω μεγαλη διαφορα σε benches?δεν μιλαω για nf200/lucid κλπ,ενοω αν εχει καμια διαφορα ο επεξεργαστης.επισης να ρωτησω και κατι αλλο..ψυκτρες για s775/s1366 κανουνε ή θα πρεπει να παρω/φτιαξω και bracket για να μπουν?

Link to comment
Share on other sites

αν ειναι για 20-30ε να υπαρχει σεβαστη διαφορα στις επιδοσεις θα παρω την αλλη..αν η διαφορα απειροελαχριστη εως πολυ μικρη θα προτιμησω του μασκοφορου..budget ειναι το πολυ ~150..εκτος αν υπαρχει κατι αλλο που να αξιζει με λιγα περισσοτερα money.μην μου προτεινετε την maximus ομως γιατι ξεφευγουμε,εκτος αν την δινει κανεις καμια 200αρια ευρω :P

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστω για το ενδιαφερον αλλα να πω την αληθεια οι asrock δεν μου γεμιζουν και πολυ το ματι για οverclocking.αν ηταν για 24/7 συστημα θα την προτιμουσα..και επισης ξεφευγει λιγο απο το budget που θελω και δεν νομιζω πως θα μου δωσει κατι ιδιαιτερο..

Link to comment
Share on other sites

Μην είστε προκατειλημμένοι με τις ASRock ρει... Είναι τρίτη πλέον σε πωλήσεις, πίσω από τις ASUS και Gigabyte και μπροστά από την MSI :) Έχουν δουλέψει αρκετά τα boards τους.

Link to comment
Share on other sites

δεν διαφωνω αλλα για overclocking δεν μου κανουν το κλικ..για 24/7 θα επαιρνα χαλαρα.τελοσπαντων,μαλλον βρεθηκε mobo..να δουμε τι θα κανουμε με την ψυχτρα τωρα και ας ευχηθουμε να κατσει καλο κομματι τσιπιγιου....υπαρχει καμια μοντα για να προσαρμοζονται οι τρυπες της ψυχτρας ή μπα;αυτοσχεδιασμος;μπρακετ αν ειναι που βρισκω;(μιλαω για την ψυχτρα που εχω τωρα)

Link to comment
Share on other sites

μηπως καποιες απο τις 775/1366 τρυπες ειναι ιδιες με τις 1156/1155;γιατι βλεπω οτι εχει 2 διαφορετικες αυτο και εγω εχω παρομοιο μπρακετ που κανει για 775/1366

Link to comment
Share on other sites

Nope!

Απλά δεν γνωρίζω αν η μητρική που τελικά θα επιλέξεις, έχει και άλλες τρύπες (όπως παλιότερα μερικές 1366 είχαν και τρύπες στις θέσεις του 775). Αν δεις ότι η μητρική που επιλέγεις έχει μόνο 4 τρύπες τότε ψάχνεις για 1156/1155 cooler/bracket ;)

Link to comment
Share on other sites

τωρα το ειδα το θεμα :D

η καρτουλα απο αυριο θα ταξιδευει στους μελλοντικους κατοχους της. σημερα την παρελαβα

απο e-shop, oυτε το κουτι δεν ανοιξα να δω τι εχει μεσα!

για τοση φρεσκαδουρα μιλαμε :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now