Harry2000

BetFenix VS Coolermaster

Recommended Posts

καλησπερα! Εχω κανει μια μινι ενημερωση μεσω ιντερνετ και εχω βρει ενδιαφεροντα κουτια το Colossus της BetFenix ( BitFenix Colossus Full Tower Red/Blue Led - Black - Θήκες Υπολογιστών - plaisio.gr ) και το Coolermaster Haf X που λιγο πολυ ειναι πολυσυζητημενο κουτι. Ποιο απο τα 2 ειναι πιο ευκολο στο modding? Υποκειμενικο βεβαια αυτο γιατι παντα χρειαζεται χρονος για κατι τετοιο και υπομονη. Επισης το HafX ειναι πιο στιβαρο απο το Colossus? Για υδροψυξη ποιο ειναι πιο καταλληλο? Επισης εχω δει και το NZXT Phantom το οποιο δεν το εχω βρει στην Ελλαδα αλλα μονο μεσω amazon και σε πολυ καλη τιμη. Αν εχετε καμια αλλη ιδεα δεκτη :)

Link to comment
Share on other sites

Πάρε καλύτερα το HAF παρά τον Κολοσσό γιατί είναι μεγάλο,μπορεί να χωρέσει αρκετά μεγάλα ψυγεία μέσα στο κουτί(για υδρόψυξη),μπορείς να το modάρεις όπως θες και τέλος έχει πολύ καλό airflow ώστε να μην υπάρχουν μεγάλες θερμοκρασίες μέσα στο κουτί.Για τον Κολοσσό δεν ξέρω και πολλά,αλλά πάνε σε Coolermaster καλύτερα γιατί έχει εδραιωθεί στον χώρο των cases ως μία από τις καλύτερες εταιρίες.Αν όμως δεν θες το HAF πάνε σε Corsair 700D,223 ευρώ το έχει σε ένα μαγαζί στο skroutz,αλλά θα σου συνιστούσα να μην το πάρεις αν δεν βάλεις υδρόψυξη στο σύστημα σου,γιατί το airflow του δεν είναι και πολύ καλό,και έτσι θα έχεις μεγάλες θερμοκρασίες.

Link to comment
Share on other sites

George o/c μην αγχωνεσαι...ανθρωποι ειμαστε :)

To 700 D σε τι διαφερει ακριβως απο το 800? Υδροψυξη δεν σκοπευω ακομα να βαλω επειδη δεν εχω ιδεα απο υδροψυξη και ακομα δισταζω να προσπαθησω. Αν δω οτι μου βγαινει καλα το o/c και θελω να συνεχισω παιζει να βαλω στο μελλον. Αλλα προς το παρον αερας...

Link to comment
Share on other sites

Καλώς,αφού δεν σκοπευείς να βάλεις προς το παρόν υδρόψυξη,πάρε καλύτερα το HAF X.Αν στο μέλλον αποφασίσεις να δώσεις μια ευκαιρία στο νερό,το HAF X είναι επίσης καλό και για την υδρόψυξη. :T:

Οι μόνες διαφορές που έχει το 700D απο το 800D είναι ότι δεν έχει side window και τα διαφορετικά hot swap bays.Κάτα τα άλλα το 700D έχει την ίδια λειτουργικότητα και τα ίδια χαρακτηριστικά με το 800D,εκτός απο τα παραπάνω.

Link to comment
Share on other sites

μπα...το θελω το side window αν και το εκτιμω αφανταστα και το 700D και το 800D φυσικα... απλα το 800 εχει απαγορευτικη τιμη ;) ευχαριστω για τις απαντησεις :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now