''Vagos''

Corsair H100

Recommended Posts

Παιδιά λογικά αυτές τις μέρες θα πάρω το H100. Αξίζει? Γιατί έχει λεπτό ψυγείο γι'αυτό το λέω..Μήπως σε λίγο καιρό βγει Η120 με παχύτερο ψυγείο? Να περιμένω..? Για πείτε και εσείς τίποτα? Θα το λειτουργώ με 1.41v το pc με 4.2ghz. Θα αντέξει σε αυτά που ζητάω?

Link to comment
Share on other sites

Είναι πάρα πολύ το ρεύμα που δίνεις για 24/7 κ κυρίως γιατί στα 3.8 δουλεύει με 1.25? ο δικός μου κάπου εκεί δουλεύει...δλδ θέλω να πω τα 400mhz παραπάνω ουσιαστικά πουθενά δεν είναι τίποτα!...

Τώρα για τη ψήκτρα, χτύπα την άνετα θα κάνεις δουλειά.

Link to comment
Share on other sites

Θα το πάρω άμα είναι...έλεγα μήπως έβγαινε σε κανένα τρίμηνο κανένα Η120.

Έχω κάτι ανεμιστήρες Scythe 1900rpm 110cfm.Είναι ποιο καλά ε από τα corsair που έχει μέσα έ? Γιατί τις corsair πιάνουν 2500rpm όμως με 92cfm. Άμα τα βάλω θα έχω μεγάλη διαφορά από τα corsair? είναι 18cfm περισσότερα..Θα το κάνω λέω push/pull μαζί με enermax appolish που έχουν 72cfm+110cfm καλά δεν είναι?

Link to comment
Share on other sites

Για 24/7 τα 1.41v είναι πολλά!!!! Γιατι δεν πέφτεις στα 3.8 (οπως σου είπε και ο venisk) που θέλει πολύ λιγότερο vcore?? διαφορα δεν θα δεις καμια!Στα 3.8 με 4.2 η διαφορα είναι ελαχιστη και θα σου ζήσει και ο επεξεργαστής!!!

Link to comment
Share on other sites

Εμένα ο Core i5 750 έπαιζε στα 4GHz με 1.28Vcore σταθερά, δεν είχε όμως HyperThreading για αυτό ήθελε λίγο. Ο Core i7 860 έπαιζε 4GHz με 1.3-1.32V :)

Αν λοιπόν δεν έχεις πέσει σε καλό κομμάτι και θες πολύ ρεύμα είναι αμαρτία να τον ζορίζεις με 1.4V+ για λίγα έξτρα MHz.

Link to comment
Share on other sites

Επειδή τώρα δεν είμαι στο pc μου δεν μπορώ να σου πω ακριβώς! Αλλα αν θυμάμαι καλά στα 3.8 έπαιζε με 1.33 περίπου! Και να φανταστείς δεν έχω πέσει σε καλο κομμάτι! Εσένα μπορεί να πηγαίνει και με λιγότερο!

Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου αυτά τα συστήματα ψύξης αποδίδουν σαν μια ακριβή αερόψυξη, άποψή μου είναι πως κάνουν μέχρι το πολύ για 1.32v μετά απλά δεν αποδίδουν...Αξίζει να το αγοράσεις για να έχεις δροσερό τον επεξεργαστή σου στα 1.33 τώρα τα 400mhz θα σου δώσουν 2-3 δεύτερα (george κάπου τόσο είναι?) στο winrar δεν νομίζω πως αξίζει για κανένα λόγο η διαφορά τάσης για τόσο αμελητέα διαφορά.

Κοίταξε στα 3.8 πόσο είναι η λιγότερη τάση που δουλεύει ο επεξεργαστής σου σταθερά.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now