DBC

Intel Sandy Bridge-E: Έρχονται με liquid cooling system

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Intel Sandy Bridge-E: Έρχονται με liquid cooling system]http://reviews.hwbox.gr/news/intel.jpg[/NEWS_IMG]Sandy Bridge-E επεξεργαστές. Όνομα γνωστό τον τελευταίο καιρό όντας στο προσκήνιο της επικαιρότητας. Νέες πληροφορίες τους θέλουν να κάνουν το shipping τους με υδρόψυκτο σύστημα ψύξης. Τα coolers θα αποτελούν κατασκευή της Asetek, κάτω από το brand της Intel ενώ λέγεται ότι θα κάνουν το ντεμπούτο τους μαζί με τους Core i7 3000-series. Ας μιλήσουμε όμως λίγο για το cooler τους. Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι θα αποτελείται από έναν εξωτερικό ανεμιστήρα των 120 χιλιοστών, μια αντλία και μια ψύκτρα που θα κρατάει σε χαμηλά επίπεδα την θερμοκρασία των chip. Είναι η πρώτη φορά που η chipzilla εγκαταλείπει την παραδοσιακή αερόψυξη. Να σημειώσουμε τέλος πως η standalone version του cooler θα είναι συμβατή με την Sandy Bridge-E's LGA2011 πλατφόρμα αλλά και με τις LGA1155, LGA1156 και LGA1366.

[img_ALT=Intel Sandy Bridge-E: Έρχονται με liquid cooling system]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614e9c5047ae7f4.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Intel Sandy Bridge-E: Έρχονται με liquid cooling system]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614e9c5047a5387.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Intel Sandy Bridge-E: Έρχονται με liquid cooling system]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/4614e9c50479af30.jpg[/img_ALT]

Edited by George_o/c
Link to comment
Share on other sites

ετσι λεει η μαμα ασετεκ οτι αποδιδει σωστα.

αν και εγω πιστευω οτι το κανανε αυτο μονο και μονο για να ξεβολεψουν τον κοσμο που ειχε στησει το airflow του.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Συνεργάστηκε με την Asetek από ότι ξέρω για να το φτιάξει.

Ούτε εμένα μου αρέσει,μακάρι να υπάρχουν tray εκδόσεις χωρίς ανεμιστήρα γιατί σκεφτόμουν να βάλω custom υδρόψυξη όταν πάρω έναν i7 3xxx.

Link to comment
Share on other sites

Το NDA λήγει σε ακριβώς μία εβδομάδα από σήμερα. Απ' ότι φαίνεται όλοι οι RAM enthusiasts ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να παίξουν με X79 γιατί πολύ απλά είναι απίστευτα με τις μνήμες αεράτες!

s2011chuuv.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now