Christopher

Dll files

Recommended Posts

Καλησπέρα !! Σήμερα το απόγευμα καταλάθος πείραξα κάποια dll αρχεία ανοίγοντας τα με notepad και τώρα δεν μπορώ να επαναφέρω τα προηγούμενα εικονίδια. Δεν είναι σημαντικά αυτά τα αρχεία,ούτε βρίσκονται στο windows folder. Είναι αρχεία που βρίσκονταν μαζί με τα project μου στο προγραμματισμό σε Java. Και θέλω να τα επαναφέρω. Έψαξα στο youtube να βρω video ,έκανα κάποια πράγματα αλλά τπτ.

Ξέρει κανείς πως? Ευχαριστώ !

ΥΓ: Όταν είχα πατήσει δεξί κλικ -> ιδιότητες στα αρχεία αυτά,ο τύπος αρχείου έλεγε νομίζω dll κελυφος για Windows ή κάτι τέτοιο!

Link to comment
Share on other sites

Την κατάληξη του αρχείου εννοείς ότι άλλαξες, αυτό που είναι μετά την τελεία(πχ τάδε.dll);

Αν ναι ξαναγράψε το .dll

Αν όχι κατάλαβα λάθος

Link to comment
Share on other sites

Όχι. Πάτησα άνοιγμα με και επέλεξα ένα πρόγραμμα πχ το notepad και πάτησα , αν θυμάμαι καλά,εφαρμογή και οκ. Και τωρα ενώ κανονικά πρέπει να έχει το χαρακτηριστικό εικονίδιο των dll αρχειων και όταν πάω να τα ανοίξω να λένε "αυτό το αρχείο δεν γίνεται να ανοιχτεί",έχει το εικονίδιο του notepad και μου το ανοίγει κανονικά.

Link to comment
Share on other sites

Αν κατάλαβα σωστά απλά έθεσες ν'ανοίγουν τα αρχεία dll με προεπιλεγμένο πρόγραμμα το Notepad. Επομένως δεν έχεις αλλάξει το αρχείο..είναι ακόμη dll

Αν θές να το επαναφέρεις θα πρέπει να πάς στο forder options (επιλογές φακέλων) μέσα στο control panel (πίνακα ελέγχου) και να ψάξεις στο tab, file types (τύποι αρχείων). Εκεί είναι δηλωμένοι όλοι οι τύποι αρχείων βάσει των καταλήξεών τους και το πρόγραμμα με το οποίο ανοίγουν.

Ελπίζω να βοήθησα :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now