GoriLLakoS

Οι Intel Ivy Bridge θα κυκλοφορήσουν στις 23 Απριλίου;

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Οι Intel Ivy Bridge θα κυκλοφορήσουν στις 23 Απριλίου]http://reviews.hwbox.gr/news/intel.jpg[/NEWS_IMG]Με μερικούς μεγάλους OEM κατασκευαστές όπως η Asustek, η HP, η Acer και η Lenovo να πιέζουν την Intel όσον αφορά την ημερομηνία λανσαρίσματος της 3η γενιάς της οικογένειας Core που έιναι βασισμένη σε λιθογραφική μέθοδο 22nm και γνωστοί σε εμάς με την κωδική ονομασία Ivy Bridge, η νέα ημερομηνία λανσαρίσματος τους ορίστηκε η 23η Απριλίου. Η προηγούμενη ημερομηνία που είχε οριστεί ήταν η 29η Απριλίου.

Οι Notebook ΟΕΜs αναμένεται να λανσάρουν τα προϊόντα τους που είναι βασισμένα σε αυτούς τους επεξεργαστές το νωρίτερο τον Μάιο.Ωστόσο, δεν είναι ακόμα εξακριβωμένο εάν στις 23 Απριλίου θα γίνει το soft launch τους, πράγμα που σημάινει πώς θα κυκλοφορήσουν reviews σε διάφορα site και θα κυκλοφορήσουν προς πώληση από τα καταστήματα στις 29 του μήνα ή εάν στις 23 θα γίνει τόσο το soft όσο και το official launch τους. Φυσικά μιλάμε για τα 2 ήδη διάσημα μοντέλα της σειράς που ακούνε στα ονόματα Core i7-3770K και Core i5-3570K. Ο καιρός πάντως πλησιάζει και θα δούμε τι πραγματικά θα συμβεί. Σε κάποιες χώρες ανά τον κόσμο πάντως, ήδη οι συγκεκριμένοι επεξεργαστές είναι διαθέσιμοι προς τους πελάτες της μπλε κυρίας με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

[img_ALT=Οι Intel Ivy Bridge θα κυκλοφορήσουν στις 23 Απριλίου]

http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/54f8898626b6a3.jpg[/img_ALT]

Edited by caution
Link to comment
Share on other sites

ε λυσσα το εκανε αυτη την φορα η ιντελ, ενταξει δεν εχει σοβαρο ανταγωνισμο στους επεξεργατες επιδοσεων αλλα τουλαχιστον ας ειναι συνεπεις στα χρονοδιαγραμματα της.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now