WebHunter

Qnap Turbo NAS TS-219P II Review: The Tiny Black Box

Recommended Posts

Η qnap εξειδικεύεται σε τέτοιου είδους προϊόντα, το συγκεκριμένο σίγουρα αποτελεί μία πολύ καλή και προσιτή-για αυτά που προσφέρει- λύση και δεν πρόκειται να απογοητεύσει κανέναν. Επίσης το review είναι άκρως εμπεριστατωμένο, περιεκτικότατο και με spots στα σωστά σημεία, δίνοντας ακόμα και στο άσχετο προς μέσο χρήστη τις απαραίτητες πληροφορίες για την επιλογή ή όχι ενός τέτοιου προϊόντος. Τα συγχαρητήρια ενός δικτυά...

Link to comment
Share on other sites

Με αυτές τις συσκευούλες απλά έχεις το κεφάλι σου (σχετικά ήσυχο), κάνουν τα πάντα και δεν πιστεύω κάποιος να τα πει "ανεπαρκή" για οικιακό δίκτυο. Μόνο να ερχοταν σε καλύτερη τιμή και θα ήταν ωραία πρόταση για network storage :)

Nice Adrian :T:

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς η τιμή τους ήταν και είναι απαγορευτική... Θυμάμαι όταν είχα πάρει το Thecus 2100, είχα σκάσει 290 ζωντανά! Βέβαια, για καθαρό κατεβαστήρι, ή και για site, τα βγάζεις τα χρήματα σε βάθος χρόνου, μόνο και μόνο από την διαφορά κατανάλωσης ρεύματος! Άλλο ρεύμα θα κάψεις αν έχεις ένα PC όλη μέρα ανοιχτό να κατεβάζει, και άλλο με ένα nas-άκι, έτσι δεν είναι???

Link to comment
Share on other sites

Παίδες με τις θύρες usb σε αυτα τα μαραφέτια τι παιζει? μπορουν να streamαρουν αρχεια απο εκεί, ή ειναι μονο για back up? Και επίσης αν ειναι usb 2.0 και οχι 3.0 οπως το συγκεκριμενο μοντελο (για εξοικονομηση χρηματων) επαρκει το bandwidth που εδινε το παλιοτερο πρωτοκολλο?

Link to comment
Share on other sites

"Οι διασυνδέσεις που διαθέτει είναι οι τυπικές και μπορούν να συνδυάσουν ένα μεγάλο πλήθος συσκευών από usb printers, usb flash drives, external disk drives, μέχρι και usb ups"

Τώρα για το usb 2.0, αν έχεις συνδέσεις έναν τέτοιο δίσκο στο nas και τον μοιράζεις πάνω από Gigalan και το NAS έχει τα "καρύδια" να τερματίσει το USB, τότε ναι, το 2.0 θα σε κρατήσει πίσω. Bottleneck.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now