E||hnas

Sharkoon: Ανακοινώνει το νέο της gaming keyboard Tactix.

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Sharkoon Tactix Gaming Keyboard]http://www.hwbox.gr/images/imagehosting/1354d8d1832b24ae.jpg[/NEWS_IMG]Η Sharkoon ανακοίνωσε το νέο gaming πληκτρολόγιό της. Το Sharkoon Tactix Gaming keyboard, έρχεται με μηχανισμό 18-key rollover (ως 18 ταυτόχρονα πατημένα πλήκτρα), με αλλαζόμενα WASD και Arrow πλήκτρα. Το μαύρο πληκτρολόγιο εξαλείφει την ανάγκη για πλήκτρα πολυμέσων και προσφέρει σχεδίαση με συμπαγείς διαστάσεις 431x136x24mm που εξοικονομεί χώρο. Στα περιεχόμενα θα βρείτε επίσης ένα εύχρηστο, αποσπώμενο κομμάτι για τους καρπούς. Η Sharkoon Tactix υποστηρίζει Ν-key rollover για το ταυτόχρονο πάτημα έως 18 πλήκτρων, τώρα πολλές εντολές μπορούν να πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα και με ακρίβεια κατά τη διάρκεια σε γεμάτες δράσης καταστάσεις παιχνιδιού. Σημαντικό για τους παίκτες είναι ότι τα πλήκτρα WASD και Arrow τονίζονται και έρχοντε με μια αντιολισθητική επίστρωση καουτσούκ χρώματος μπλε. Για τους χρήστες που προτιμούν ένα πιο διακριτικό σχεδιασμό, τα πλήκτρα μπορούν να αλλαχθούν στην προεπιλεγμένη διάταξη, με το εργαλείο αντικατάστασης.

Επίσης περιλαμβάνεται ένα CD με το λογισμικό για τη δημιουργία προφίλ χρηστών. Τα 107 πλήκτρα λειτουργιών μπορεί προαιρετικά να προγραμματιστούν για διάφορες λειτουργίες, για παράδειγμα, Macro, ποντίκι, Internet, Office, Media και άλλες λειτουργίες του προγράμματος. Συνολικά, συνολικά δέκα διαφορετικά προφίλ με το καθένα να έρχεται με τρεία επιμέρους επίπεδα, μπορούν να δημιουργηθούν για διαφορετικές εφαρμογές και περιβάλλοντα.

Τέλος οι χρήστες θα μπορούν να βρουν το Sharkoon Tactix Gaming Keyboard στην προτεινόμενη λιανική τιμή των ?12,99.

Link to comment
Share on other sites

Όμορφο, με στήριξη για τους καρπούς, ωραία προσθήκη στα WASD με το αντιολισθητικό grip.. και μόνο με 12.99? Εντάξει.. δεν είναι το High End Gaming Keyboard που θα σου φύγουν τα σάλια με το που το δείς.. δεν παύει όμως να είναι ένα όμορφο και χρηστικό Keyboard!

Link to comment
Share on other sites

Μ αρέσει.

Ακόμα και 8 key rollover να έχει πάλι καλά θα είναι και για τα χρήματα του ότι πρέπει. Δυστυχώς όμως αυτά τα πολλά υποσχόμενα φθηνά πληκτρολόγια καταλήγουν να μην πληρούν τις προΥποθέσεις. Μακάρι σ αυτή την περίπτωση να μην ισχύει.

Link to comment
Share on other sites

Ότι π.χ. τα 18 πλήκτρα μπορεί να είναι ταυτόχρονα τα qtupaflzvm κτλ (όχι διπλανά δηλαδή) και στα asdw και τα βέλη να χεις ghosting, η κατασκευή να μην είναι τόσο καλή (κακής ποιότητας πλαστικούρα), η αφή των πλήκτρων να μην είναι καλή (είναι και λίγο υποκειμενικό αυτό) κ.ο.κ.

Link to comment
Share on other sites

Για την τιμή του είναι μια χαρά, αν αναλογιστεί κανείς τη λέξη gaming. Σχεδιαστικά βέβαια και μιλώντας τελείως προσωπικά, δεν με ενθουσιάζει.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now