George_o/c

Samsung Galaxy S II vs HTC Windows Phone 8S

Recommended Posts

Θέλει ο bro να αγοράσει καινούριο κινητό γιατί το huawei του μετά από μια πτώση άρχισε τα προβλήματα :P Είναι μεταξύ του S II και του HTC 8S. Από την μία δηλαδή λέει να μείνει στο Android, αλλά από την άλλη ψήνεται λίγο να δοκιμάσει τα Windows Phone 8.

Εσείς ποιο προτείνετε;

Link to comment
Share on other sites

S2 η htc έχει χάσει την μπάλα και το παιχνίδι εδώ και καιρό με τις βλακείες που κάνει..στο s2 θα βάλει μια custom rom μια 32gb μνήμη και άντε γειά..

Windows phone??χαχαχα..καλό...

Link to comment
Share on other sites

αν θα παρει windows phone ας παρει το Nokia Lumia 800 16GB | Skroutz.gr

Εχει πεσει αρκετα η τιμη του... πολυ καλο κινητακι για Windows 8, αλλα εγω επιμενω επειδη εμαθε με το Hawai 5-0 να παρει το S2 γιατι θα εχει νιωσει απο εφαρμογες...

Link to comment
Share on other sites

Άστα απ' ότι είδα δεν παίζει κάποιο άλλο Windows 8 στα ίδια λεφτά, μάλλον επειδή είναι ψιλονωρίς ακόμα. Το κακό είναι ότι ο bro μου δεν έχει δοκιμάσει ποτέ WP κινητό οπότε δεν ξέρει καν τι να περιμένει, πέρα από τα videos που του έδειξα στο youtube. Επίσης θέλει οθόνη 4" τουλάχιστον, για αυτό και απέκλεισε αυτόματα το Lumia.

Τελοσπάντων για να είναι πιο σίγουρος αποφάσισε να πάρει S2 τελικά, να του περάσουμε και μια ICS και κομπλέ. Παστελίδη το Huawei με την 2.3.7 που του 'χω είναι μια χαρά ρει, πολύ ανώτερο από το ZTE που είχα.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now