pmakr

Ειναι δυνατον να μπει Android 4 σε Samsung Galaxy Y ;

Recommended Posts

Αν είσαι διατεθειμένος να περάσεις unofficial ROM, τότε ναι είναι δυνατόν.

Στο xda απ'ότι βλέπω υπάρχουν κάποιες ROM για το κινητό σου. Απλώς ψάξ'το πρώτα για τυχόν bugs ή άλλα θεματάκια που ίσως έχουν.

Link to comment
Share on other sites

Όπως σου είπε και ο Cuore_Sportivo..Εγώ είχα περάσει στο neo V το android 4.0ics δεν άξιζε καθόλου..ο σχεδιασμός μπορεί να είναι ποιο όμορφος αλλά πολύ ξενέρα χώρια ότι έχει bugs πολλά.Φαντάσου το update ήταν official!Και φυσικά αναγκάστηκα να περάσω πάλι gingerbread γιατί δεν άντεχα το lagging.Φαντάσου τι προβλήματα θα μπορούσε να έβγαζε σε εσένα που θα περάσεις την unofficial έκδοση.Κατά την γνώμη μου δεν αξίζει

Link to comment
Share on other sites

Ίδια θέματα είχα κι εγώ με το Optimus 2X. Δοκιμάστηκαν δύο unofficial ICS αλλά και οι δύο είχαν bugs - η μία από την αρχή τον έπαιζε, η άλλη ξεκίνησε τα προβλήματα 1-2 βδομάδες μετά. Οπότε έβαλα official 2.3.4 και ησύχασα.

Οπότε κοίταξε προσεκτικά το τι bugs έχουν και προπαντώς κράτησε κάπου την εργοστασιακή σου ROM να την ξαναflashάρεις αν παίξει θέμα :)

Για ρίξε και μια ερώτηση εδώ http://www.hwbox.gr/mobile-computing/11696-general-android-thread.html μπας και σε βοηθήσει κάποιος με παρόμοια εμπειρία.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now