bfc_xxx

you και μπαχαλο με τιμές

Recommended Posts

Πήγα να αγοράσω σήμερα ένα access point. Ψάχνω στο Skroutz και βλέπω ότι το έχει το you.gr στα 35,60?. Δε το ψάχνω παραπάνω γιατί βιαζόμουν λίγο και μπαίνω στο site του you.gr, βλέπω όπως ήταν φυσικό και εκεί την ίδια τιμή. Μόλις το βάζω στο καλάθι η τιμή πάει στα 50,07?. Μιλάω με την εξυπηρέτηση και μου λένε η τιμή έχει αλλάξει απλά δεν ενημερώθηκε το site...

you.jpg

you.jpg

you.jpg

you.jpg.762c521c3b5d6275ebd83c4c38e19017

Link to comment
Share on other sites

Εγώ σπάω πλάκα σχεδόν σε καθημερινή βάση με το crazy U. Γενικά είναι ότι να ναι το site. Μερικά προϊόντα και κατηγορίες ποιο εύκολα τα βρίσκεις αν πας μέσω google παρά ψάχνοντας μέσα στο χάος του site.

Link to comment
Share on other sites

Το εν λογω μαγαζι πιστευω οτι ειναι παραδειγμα προς αποφυγη...

Προ μηνων εβαλα μια παραγγελια κατι σκληρους, καποια καλωδια, ανεμηστηρακια κ λιγες μνημες. Ιδιαιτερη προσοχη εδωσα στην διαθεσημοτητα γιατι ειχα χρονικα ορια ως προς το ποτε επρεπε να παραδωσω. Για τον ιδιο λογο δεν εβαλα ιντερνετικη παραγγελια, αλλα πηρα τηλεφωνο, ωστε να ρωτησω την κοπελα που απαντησε κ να βεβαιωθω οτι οντως τα εχουν ολα, οπως εγραφαν στο σαιτ.

Η κοπελα που πηρε την παραγγελια με διαβεβαιωσε οτι τα ειχαν κ η παραγγελια μπηκε στο συστημα. Μαντευετε τι εγινε μετα?

Την επομενη με πηραν να μου πουν οτι οι μνημες δεν υπηρχαν (ακυρο αυτο), την μεθεπομενη οτι δεν υπηρχαν ουτε τα καλωδιακια που ηθελα (ακυρο κ αυτο) κ τελος οτι για τους σκληρους επρεπε να περιμενω 2 (!) εβδομαδες....

Οποτε κ ακυρωσα την ολη παραγγελια, χρονικο περιθωριο δεν ειχα πια, αρα ακυρωθηκε κ το μηχανημα που θα εκανα.....

Με την ελευση 2-3 μηνων ειδα εναν σκληρο δισκο παλι στο ιδιο μαγαζι, σε πολυ συμφερουσα τιμη. Μην εχοντας ξεχαασει τι εγινε την προηγουμενη φορα, φροντισα να παρω τον σκληρο απο αλλου, αλλα εβαλα κ μια παραγγελια σε αυτο εδω, περισσοτερο να δω τι θα γινει (στο κατω-κατω. ακομα κ αν ολα πηγαιναν μια χαρα, ενας παραπανω εξτρα φτηνος σκληρος δεν πειραξε ποτε κανεναν). Κ τα πραγματα μειναν εκει.

Περασαν 3 (ολογραφως- ΤΡΕΙΣ) μηνες μεχρι να με παρει καποια κοπελα παλι κ να μου πει οτι το προιον που παραγγειλα ειχε ερθει κ αν ηθελα να περασω να το παρω (!!!).

Κ δεν μιλαμε για κανα σπανιο μοντελο SAS, αλλα για απλο sata2 στα 2TB....

Τα λογια νομιζω περιττευουν...

Κατι τετοια μαγαζια σε κανουν καποιες φορες να καταριεσαι την ωρα κ την στιγμη που ζεις σ αυτον τον τοπο...

Link to comment
Share on other sites

Το εν λογω μαγαζι πιστευω οτι ειναι παραδειγμα προς αποφυγη...

Έχω δώσει στο you χιλιάδες ευρώ έχω αγοράσει πάρα πολλά πράγματα κ πάντα ήταν την επόμενη μετά σπίτι μου, μια φορά τους χρειάστηκα για εγγύηση κ ήταν άψογοι! :)

Link to comment
Share on other sites

αλλα εβαλα κ μια παραγγελια σε αυτο εδω, περισσοτερο να δω τι θα γινει (στο κατω-κατω. ακομα κ αν ολα πηγαιναν μια χαρα, ενας παραπανω εξτρα φτηνος σκληρος δεν πειραξε ποτε κανεναν).

μετά απ'αυτό περιμένεις να σε πιστέψει κανείς?

Link to comment
Share on other sites

Σε θέματα support είναι αξιόπιστοι, το παλεύουν. Σε θέματα παραδόσεων επίσης μιας και είναι αδερφάκια με την ACS(θυγατρικές Quest). Μόνο το site είναι για τα μπάζα, ντροπή θα έλεγα για μια εταιρία σαν την Quest.

Link to comment
Share on other sites

Μια χαρά αξιόπιστη εταιρεία-προμηθευτής είναι η Quest απο τους μεγαλύτερους που έχουν μείνει και δουλεύουν σωστά!

Απλά το you.gr είναι λίγο άκυρο...το portal που δουλεύουμε εμείς που παίρνουμε χονδρική είναι μια χαρά :T:

Edited by mortisboy
Link to comment
Share on other sites

μετά απ'αυτό περιμένεις να σε πιστέψει κανείς?

Γιατι οχι? Πρεπει υποχρεωτικα να εχουμε ολοι την ιδια καταναλωτικη συμπεριφορα?

Ως ελευθερος επαγγελματιας, αλλα κ εχων την δικια μου δουλεια εδω κ καμια δεκαετια, ενα απο τα πραγματα που ξερω οτι πρεπει να προσεχονται ειναι η προσληψη του καταλληλου προσωπικου (ευκολονοητο νομιζω). Απ την ωρα που το κοριτσι που μιλαει στο τηλεφωνο με διαβεβαιωνει οτι διαθετει κατι κ αυτο ειτε δεν ερχεται ποτε, ειτε κανει κατι μηνες.... δεν κανει την δουλεια της σωστα. Ποιος φταιει γι αυτο? Αυτος που την προσελαβε.

Θες ειναι λαθος αυτη? Θες οτι δεν εχουν καλο συστημα inventory? Θες οτι το σαιτ δεν λειτουργει? Θες για καποιον αλλο λογο?

Το αποτελεσμα ειναι ενα-

Τους εδινα λεφτα κ αυτοι καναν οτι περναγε απ το χερι τους να μην τα παρουν....

Δεν κανεις μπισνες με αυτον τον τροπο νομιζω...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now