ArMeD

Κάρτα γραφικών

Recommended Posts

Καλησπέρα σας !

Έχω την GTX 560 (NON TI) και σκέφτομαι πόσο μπορεί να αντέξει στο χρόνο. Επειδή βέβαια αυτό είναι συνάρτηση του τι θέλει ο καθένας, εγώ (δυστυχώς :P ) την θέλω και για games και για προγράμματα rendering (+ 3D όπως το Cinema 4D). Η οθόνη μου βέβαια είναι 1360Χ768. Αμαρτία είναι το ξέρω αλλά όταν αγόρασα το pc δεν υπήρχε budget για να πάρω και τώρα αν θα πάρω θα είναι μεταχειρισμένη. Δεν θέλω να χαλάσω χρήματα γι'αυτή. Όπως και να έχει, το ερώτημα μου είναι περισσότερο πόσο εκτιμάτε ότι μπορεί να αντέξει η κάρτα αυτή στο χρόνο. Κι έπειτα αν αναβαθμίσω που είναι καλύτερο να κατευθυνθώ ; Όταν αγόρασα τον υπολογιστή μου είχαν πει όλοι να πάω σε Nvidia αλλά τώρα βλέπω π.χ. την 7950 να είναι και πιο VFM λύση αλλά και πιο καλή από την αντίστοιχη της Nvidia. Να σημειώσω ότι τροφοδοτικό έχω 600 Watt της Corsair (https://www.skroutz.gr/s/342010/Corsair-Builder-Series-CX600-V2-80Plus.html) και CPU τον 2500Κ.

Link to comment
Share on other sites

Μην δώσεις φράγκο για κάρτα μια χαρά είναι πάρε μια απλή οθόνη 1920 χ 1080!

Είπες όταν αγόρασες το pc δεν υπήρχε φράγκο τώρα όμως κοιτάς την 7950 μια κάρτα που κάνει 300 ευρώ! Διέθεσε τα μισά από αυτά να πάρεις μια οθόνη της προκοπής κ αργότερα παίρνεις κ κάρτα που να αξίζει ο κόπος! :)

Link to comment
Share on other sites

^ Αυτό

Και ειλικρινά ποιος ο λόγος να σε απασχολεί πόσο θα αντέξει η κάρτα; Η κάρτα θα αντέξει μέχρι την τελευταία μέρα που θα σε ικανοποιεί. Μέχρι τότε κάτσε όπως είσαι.

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ παιδιά μαζί σας. Για περισσότερη σιγουριά ρώτησα. Ούτως ή άλλως δεν θα αγόραζα τώρα γιατί δεν υπάρχει το budget. Και όταν θα αγοράσω θα πρέπει να πουλήσω την κάρτα που έχω τώρα (αν είναι δυνατό) γιατί αλλιώς δεν θα βγω. Περισσότερο ενημερωτικά ρώτησα και κυρίως για το αν θα πρέπει να μείνω σε Nvidia λόγω των renderings. Στο μεταξύ όμως είδα στο φόρουμ ότι μέχρι το Δεκέμβρη θα βγουν νέες κάρτες οπότε δεν το συζητάω καν.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας !

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now