SuperUser

HTC One @ 729 ευρώ στην Ελλάδα

Recommended Posts

Στα 729 ευρά θα έρθει ελλάδα οπως διαβασα στο myphone. Προσωπικά το θεωρώ όχι πολλά αλλά ππππππαααααρρρρα πολλά αυτά τα χρηματα από την στιγμή που έξω μπορείς να το βρείς πολύ φθηνοτερα.

10 ευρω κατω από το S4, είμαστε σοβαροί;

Link to comment
Share on other sites

Καλά βλαμένοι είναι;

Στη Νορβηγία, με μικρότερο αγοραστικό κοινό και το ΦΠΑ στο 25%, το ONE έχει 690? και το S4, 680?.

Να μη μιλήσω και για τις τιμές με σύνδεση γιατί θα κλάψει κόσμος...

Link to comment
Share on other sites

lol επειδή το έψαχνα για το One. Σε λίγες ημέρες που θα πάω Ταιβαν εκεί έχει το 16άρι στα 515 ευρώ και το 32άρι στα 567 ευρώ...ζαχαρώνω το 16άρι...

Link to comment
Share on other sites

Εξωφρενικές τιμές ευτηχώς υπάρχει το skroutz!

Και γενικά....γιατί συσκευή που δεν ανοίγει? γιατί 4mp που όσο έχουμε δει είναι μούφα γιατί 4.7 με μεγαλύτερο μέγεθος κ βάρος ενώ το άλλο δίνει 5 και μικρότερο μέγεθος κ βάρος! Εκτός την ομορφιά του που κ μένα μου αρέσει αρκετά σε όλα τα υπόλοιπα χάνει παντού.

Link to comment
Share on other sites

Εντάξει, μην είμαστε και τυφλοί. Την ποιότητα κατασκευής που έχει το HTC One, η Samsung δεν την έχει σε κανένα τηλέφωνο των τελευταίων 3 ετών. Κι εγώ Sammy έχω, αλλά να δίνω 700? για τηλέφωνο που είναι πιο πλαστικό και από τα τιτς της Πάμελα Άντερσον δεν το θέλω.

Η οθόνη αν και μικρότερη έχει καλύτερα ppi και καλύτερη φωτεινότητα. Όχι δεν πρόκειται να πάρω HTC One (η HTC για μένα σαν εταιρεία έχει φάει μεγάλο Χ, από τότε που ανακοίνωσε πως το HTC Desire HD δεν θα πάρει Android 4.0 γιατί θα χαλάσει η εμπειρία χρήσης του πελάτη) αλλά να λέμε τα πράγματα όπως είναι.

Link to comment
Share on other sites

Και πάλι η ποιότητα κατασκευής και η μικρότερη οθόνη δεν συνεισφέρουν στην εμπειρία χρήσης ή της λειτουργικότητας του, δεν διαφωνώ ότι δίνει λόγο στο κόστος κατακσευής του αλλά το να iphonizei δεν μου λέει κάτι. Επίσης έχει μικρότερη μπαταρία και gorilla glass 2 .

Στα + του έχουμε ποιότητα κατασκευής ηχεία και ppi, και στα - έχουμε κάμερα, μπαταρία, μέγεθος οθόνης,μέγεθος κινητού, βάρος, επεξεργαστή, υποστίριξη λογισμικού, επεκτάσιμη μνήμη και αφαίρεση μπαταρίας! Δεν ξέρω αν τα + μπορούν να υπερκαλύψουν όλα αυτά! Εκτός αν είσαι ταγμένος στην htc..

Link to comment
Share on other sites

Άρα συνεχίζουμε και περιμένουμε κανένα τηλέφωνο της προκοπής...Note III? Nexus 5? Όχι για θέματα τιμής, αλλά για να έχει το σύνολο, λειτουργικότητα και εμφάνιση.

Link to comment
Share on other sites

Το Note III για μένα έχει φάει άκυρο (μάλλον) λόγω μεγέθους. Εκτός αν καταφέρουν στο ίδιο μέγεθος με το τωρινό και χωρέσουν, 0.49 ίντσες παραπάνω.

Link to comment
Share on other sites

Δεν χάνεται λίγο η έννοια κινητό μετά τις 5"? το note 2 ας πούμε είναι γαμάτο απο κοντά αλλά δεν ξέρω πως θα ήταν να είσαι κάθε μέρα με 6"..

Link to comment
Share on other sites

Εξαρτώνται όλα από τη χρήση...για σκέτο κινητό με τα βασικά του smartphone είναι overdose, αλλά όταν έχεις να κάνεις δουλειά γραφείου στο πόδι είναι το κάτι άλλο.

Link to comment
Share on other sites

Δουλειά γραφείου ακόμα και στο δρόμο και δυστυχώς για την ώρα είναι μονόδρομος. Με δυσκολεύουν, η αλήθεια είναι, οι 5.5 ίντσες. Τις βρίσκω πολλές για το ένα χέρι. Νομίζω με 5 θα ήμουν καλύτερα. Αλλά δεν με καίει τόσο αυτό. Με ενδιαφέρει όμως το επόμενο να μην μεγαλώσει κι άλλο σε πραγματικές διαστάσεις. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό, αλλά ήδη δυσκολεύομαι. Πιο μεγάλο απλά θα φάει άκυρο.

Link to comment
Share on other sites

μια χαρα ειναι η καμερα του one τι με νοιαζει εμενα ποσα mp ειναι οταν βγαζει μια χαρα φωτογραφιες. το one τρωει μεγαλο X στο βλαμενο beats audio logo αλλα και στο οτι δεν παιρνει καρτα μνημης ισως ποτε να μην χρειαστει αλλα αν εγω θελω να το γεμισω τραγουδια θα ηθελα την δυνατοτιτα επεκτασης!και ναι οντως iphoniζουν πολλα κινητα πλεον οπως και η νοκια βγαζει το 925 με αλουμινιο!

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα έβγαλε προσφορά κατάστημα στο Oslo, το S4 LTE, στα 630?, χωρίς συμβόλαιο. Με συμβόλαιο 2 ετών και πάγιο γύρω στα 70-80? το μήνα κοστίζει γύρω στα 80-90?.

Edited by jax7480
Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ, για πες λίγο και τις τιμές με το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ συμβόλαιο στην Ελλάδα;

175? πάγιο ( βάλε και τα τέλη συνδρ. κινητής τηλ. και λοιπές πίπες, βγαίνει γύρω στα 190? τον μήνα το πάγιο )

και σκας και 275? για την συσκευή :D

Vodafone Unlimited 175 το πρόγραμμα

-- Cosmote Unlimited 100 ( 100? πάγιο, τελική τιμή γύρω στα 115? το μήνα με τις λαμακίες φπα, κλπ )

Σκας και μόλις... 474? για την συσκευή :D

-- Wind to all 100 ( 100? πάγιο, τελική τιμή γύρω στα 115? το μήνα )

Σκάς και μόλις 473? για την συσκευή :D

Όλα τα παραπάνω με 24μηνο συμβόλαιο.

Η Vodafone ξεχωρίζει σαν την μύγα μέσα στο γάλα ( και σε τιμή συσκευής και σε αυτά που προσφέρουνε τα προγράμματα συμβολαίου της ).

Κατά τα άλλα.. milking the cow continues in Greece...

Link to comment
Share on other sites

Milking the cow δεν θα πεις τίποτα. Εδώ στο μεγαλύτερο συμβόλαιο και το HTC One αλλά και το S4/Note II κοστίζουν 1 κορώνα (συμβολικό ποσό).

Link to comment
Share on other sites

Επειδή είδα και αναφερθήκατε στα Note, το Note 2 το δούλεψα προχθές και πραγματικά δεν βολεύει. Ακόμα και εγώ που φοράω μεγάλα τζιν, αν το βάλεις στην τσέπη δεν σε βολεύει ούτε να κάτσεις... Πολλές οι 5.5" για κινητό.

Μέχρι 4.7-4.8" maximum. Όσο για την τιμή του HTC One στα μεγάλα καταστήματα, καλύτερα να την αφήσω ασχολίαστη. Πάρα πολλά τα 700? για κινητό παίδες... Milkin' the cow μέχρι αηδίας :hehe:

Link to comment
Share on other sites

και αγγλια το σ4 με 40λιρες το μηνα και 24μηνο συμβολαιο το πηρες και εφυγες ειμαι 50-50 αν θα το παρω με συμβολαιο (γιατι με χαλαει λιγο το 24μηνο) η cash 490 λιροπουλα που αν το κανουμε convert σε ευρω ιδια τιμη με ελλαδα βγαινει! αρα πιστευω καλη ειναι η τιμη του στο σκρουτζ ασχετα που καποιοι το πουλανε για χρυσο και το δινουν 700ε ονοματα δεν λεμε!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now