ArMeD

MSI 7770 Πρόβλημα με drivers

Recommended Posts

Η AMD έχει θέμα με τους drivers. Αυτό είναι γνωστό. Από τη στιγμή όμως που ένα σύστημα είναι ενημερωμένο τι άλλο μπορεί να φταίει ;;;

Η κάρτα είναι αυτή εδώ: MSI Global ? Graphics Card - R7770-PMD1GD5

Αρχικά κατέβασα από εκεί drivers αλλά συνειδητοποίησα ότι είναι αρκετά πίσω από την τρέχουσα έκδοση. Αφού είχα ήδη βάλει αυτούς μπήκα στο site της AMD κατέβασα το auto detect και το ενημέρωσα πλήρως.

Για πείτε ιδέες ....

Υ.Γ. Το πρόβλημα είναι ότι μετά από 5' αφού αρχίσει το παιχνίδι που θα βάλει (δεν είναι δικό μου το pc) την πετάει στην επιφάνεια εργασίας με το μήνυμα το γνωστό ότι τερματίστηκε η λειτουργία του προγράμματος οδήγησης της οθόνης και το πρόγραμμα ανακτήθηκε.

Edited by ArMeD
Link to comment
Share on other sites

Στο σύστημα είχε γίνει format και μετά τα πέρασα ....

Έχει νόημα να το κάνω το παραπάνω ;;; [Αν τον είχα κοντά τον υπολογιστή θα το έκανα με τη μια, απλά δεν τον έχω εδώ και πρέπει να δίνω οδηγίες ...]

Link to comment
Share on other sites

Εγώ νόμισα ότι είναι θέμα θερμοκρασίας. Αλλά στο παιχνίδι έπιασε max 56°C. (Δεν παίζει σε ψηλά settings δεν κανει υπερχρονισμούς)

Αυτό που σκέφτηκα είναι μήπως είναι θέμα υλικού και φταίει κανένα τροφοδοτικό. (Έχει turbox 550W. Σαν W είναι μια χαρά για την κάρτα εκτός αν κάνω λάθος αλλά ποτέ δεν ξέρεις με αυτές τις "μάρκες")

Link to comment
Share on other sites

Arm αφού είσαι από format, και τα sw θέματα μάλλον είναι ok, ξεκίνα με θέματα σταθερότητας (memtest, prime) και μετά δες αν με OCCT (ενεργοποιημένο error check) βγάζει η κάρτα errors.

Αν όλα είναι καθαρά, δες αν βγαίνει 3D Mark 11, μπας και είναι τίποτα σε μεμονωμένο τίτλο...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now