MetallicGR

Delist HTC/Samsung κινητών από την Futuremark

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Delist HTC/Samsung κινητών από την Futuremark]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/futuremark.png[/NEWS_IMG] Η Futuremark προχώρησε σε delist ορισμένων γνωστών μοντέλων των δύο εταιρειών με την υποψία ότι κλέβουν στα benchmarks!

Μιας και η φορητή τεχνολογία αρχίζει και παίρνει τα πάνω της, πολλές εταιρείες του χώρου όπως η HTC αλλά και η Samsung, για τον σκοπό προώθησης των συσκευών τους ενδέχεται να χρησιμοποίησαν τροποποιημένα scores σε benchmarks όπως το AnTuTu, το GFXBench και το 3DMark. H Futuremark προχώρησε σε delist ορισμένων κινητών όπως το Galaxy Note 3, με την δικαιολογία ότι δεν συμμορφώνονται με τους κανόνες χρήσης, καθώς σύμφωνα με την εταιρεία τροποποιούν το τελικό σκορ. Μια λίστα των κινητών τα οποία μπήκαν σε "καραντίνα" μπορείτε να δείτε παρακάτω.

[img_ALT=Delist HTC/Samsung κινητών από την Futuremark]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums260-picture18491.jpg[/img_ALT]

[img_ALT=Delist HTC/Samsung κινητών από την Futuremark]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums260-picture18492.jpg[/img_ALT]

Link to comment
Share on other sites

Εντάξει η αλήθεια είναι ότι το παράκαναν. Σαν να μου λες ότι ο i7 μου πάει manually μέχρι τα 4.5, αλλά σε benchmark ανεβαίνει σε κρυφό mode των 4,7.

Κοινώς έχει και παραπάνω το CPU αλλά επειδή ξεπερνάει κάποια limitations δεν μου τα δίνει. Unacceptable, και cheating.

Βέβαια μην ξεχνάμε και τις AMD και nVidia με τα 3DMark και τo tuning στα quality settings, όχι πολύ παλιά... H ιστορία επαναλαμβάνεται. Όταν το prestige ανακτάται με τον αριθμό ενός benchmark, αυτά τα φαινόμενα θα συνεχίσουν να υπάρχουν.

Edited by Astalavista
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now