MetallicGR

"Παγώνει" η παραγωγή του Oculus Rift

Recommended Posts

[NEWS_IMG="Παγώνει" η παραγωγή του Oculus Rift]http://www.hwbox.gr/images/metro/news_images/sim1.png[/NEWS_IMG] Η Oculus Rift αρνείται προσωρινά νέες παραγγελίες του VR headset της καθώς υπάρχει έλλειψη συγκεκριμένων απαραίτητων εξαρτημάτων που αναστέλλει την παραγωγή του.

Το headset μπορεί να βρίσκεται ακόμα μακριά από την διάθεση του στο κοινό, publishers και συνεργάτες της εταιρείας όμως αγοράζουν ήδη kits του συστήματος.

“Έχουμε έναν αριθμό stock να απομένει” δήλωσε ο community manager Andres Hernandez και συμπλήρωσε πως: “τελειώνει όμως με γρήγορους ρυθμούς. Αυτή τη στιγμή κοιτάζουμε σε εναλλακτικές πηγές ανεφοδιασμού των εξαρτημάτων που χρειαζόμαστε, δεν μπορούμε όμως να προσδιορίσουμε το πότε θα επιστρέψουμε στους ρυθμούς παραγωγής μας”. Ο Hernandez ολοκλήρωσε λέγοντας πως δεν αναμενόταν το ξεπούλημα του stock του headset, ευχαριστώντας παράλληλα όσους έχουν σπεύσει να το προμηθευτούν.

[img_alt="Παγώνει" η παραγωγή του Oculus Rift]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums323-picture22602.png[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

Το "παλιοπράμα" είναι το κομμάτι τεχνολογίας που με έχει εξιτάρει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο για να το δοκιμάσω...

Σταμάτησε η παραγωγή των DK1, πάμε στα DK2 με πολύ καλύτερη οθόνη...

Link to comment
Share on other sites

...και επειδή πράγματι είναι exciting παλιόπραμα, οποιαδήποτε μεταγραφή στην διοίκηση, οποιοδήποτε hw glitch, οποιαδήποτε νέο software, οποιαδήποτε dev team, OTI ΓΡΑΦΕΙ OCULUS πάνω του, με την μία παίζει πρωτοσέλιδο σε ειδικό ΚΑΙ ΜΗ, τύπο!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now