MetallicGR

Καθυστερεί η nVidia GTX TITAN Z

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Καθυστερεί η nVidia GTX TITAN Z]http://www.hwbox.gr/images/news_images/nvidia2.jpg[/NEWS_IMG] Καθυστέρηση για την νέα διπύρηνη κάρτα της nVidia, TITAN Z, νέες φωτογραφίες δείχνουν μεγαλύτερο cooler.

Η είδηση της νέας διπύρηνης κάρτας γραφικών της nVidia έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του IT κόσμου, κυρίως λόγο της υψηλής τιμής της που πωλείται ($3000) ειδικά εάν αναλογιστούμε ότι υπάρχει ανάλογο προϊόν στην αγορά με τα μισά χρήματα. Σήμερα λοιπόν σύμφωνα με πηγές, ήταν η προγραμματισμένη ημερομηνία διάθεσης της στην αγορά κάτι που φαίνεται να μην συμβαίνει για άγνωστους ακόμη λόγους.

Επίσης, το VideoCardz αποκαλύπτει ένα διαφορετικού πάχους cooler στα retailer shots (triple slot) από αυτή που είχε αρχικά εμφανιστεί στο GTC (2.5 slot) κάτι που κινεί υποψίες ενώ η nVidia δεν έχει ακόμη εκφράσει την άποψή της.

[img_alt=Καθυστερεί η nVidia GTX TITAN Z]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums388-picture25417.jpg[/img_alt]

Edited by MetallicGR
Link to comment
Share on other sites

Ίδια μου φαίνονται εμένα...απλά ψάχνονται?

δεν ξερω, εμενα μου φαινετε καπως η αριστερη να εχει πιο πολυ ζουμ απο την δεξια :S, κατα τα αλλα ιδιες..

Link to comment
Share on other sites

Το cooler έχει διαφορετικό πάχος η Retailer φαίνεται να πιάνει λιγότερο από 2 PCI slots. Για το ύψος φαίνεται το ίδιο. Από κει και πέρα μόνο μικρο-διαφορές μόνο στις τρύπες εξαγωγής στο bracket.

Edited by Astalavista
Link to comment
Share on other sites

Η διαφορα ειναι εμφανεστατη στα brackers αφου η αριστερη εχει 2 προεξοχες και η δεξια 3 προεξοχες, που σημαινει οτι η αριστερη ειναι dual slot και η δεξια triple slot.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now