MetallicGR

Η Dell δέχεται Bitcoins στο eshop της

Recommended Posts

[NEWS_IMG=Η Dell δέχεται Bitcoins στο eshop της]http://www.hwbox.gr/images/news_images/dell.jpg[/NEWS_IMG] Η γνωστή εταιρεία Dell ανακοίνωσε πως ξεκινά να δέχεται Bitcoins ως τρόπο πληρωμής.

Η απόφαση αυτή, πάρθηκε χάρη στην συμφωνία που έκλεισε η Dell με την Coinbase, η οποία θα διαχειρίζεται τους λογαριασμούς, με τους οποίους θα μπορείτε να πληρώνετε στο eshop της Dell για όλα τα προϊόντα. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, είναι ένα Alienware notebook 17 ιντσών το οποίο κανονικά κοστίζει $1594 US, ενώ θα μπορείτε να το αγοράσετε με 2.54 Bitcoins.

[img_alt=Η Dell δέχεται Bitcoins στο eshop της]http://www.hwbox.gr/members/2195-albums460-picture30942.jpg[/img_alt]

Link to comment
Share on other sites

^ Ζήτω οι τεμπέληδες του Κλασματικού Αποθεματικού! YEAAAaahhhh! #not

Είναι δυνατόν να συγκρίνεις το πως γεννάται το bitcoin με το πως γεννάται το Euro και να βρίσκεις το δεύτερο καλύτερο; :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Έχω την αίσθηση ότι ναι μεν οι εταιρίες που προσφέρουν ευκολία στην εξόφληση με btc είναι "trendy", σοφιστικέ, όπως θέλετε πείτε το, αλλά μου δίνει την εντύπωση ότι "τζογάρουν" μερικές πωλήσεις με στόχο - σκοπό να συγκεντρώσουν μπόλικα btc, οπότε αν ανέβει κατακόρυφα η αξία τους θα έχουν ένα εξαιρετικό κέρδος - σχεδόν από το πουθενά.

Σαν κίνηση αποτελεί πάντως ένα μέρος του γενικότερου "mind shift" όπου σαν θεώρηση θα είναι η ανταλλαγή αγαθού με ένα άλλο αγαθό, καθώς ακόμα και τώρα το e-coin δεν θεωρείται επισήμως νόμισμα. Και όταν βλέπεις major manufacturers να δέχονται btc, είναι ακόμα ένα βήμα προς αυτή την κατεύθυνση. Μόνο που (γνώμη μου πάντα) με τόσα e-coins που κυκλοφορούν εκεί έξω, θα πρέπει κάποια στιγμή να υποστηρίξουν τουλάχιστον 2-3 e-coins που έχουν μια τυπική αξία, και όχι μόνο στο εικονικό "χρυσάφι" που λέγεται BitCoin.

Link to comment
Share on other sites

( ^ επίσης όποια εταιρία πει "δέχομαι e-currency" έστω και με έμμεσο τρόπο, τσιμπάει δωρεάν διαφήμιση και θετικό feedback σε όλα της τα social media / reddit /κτλ... που δεν την χαλάει καθόλου ;) )

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now